Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει»
12:54 - 25/01/2021
Ο Σάκης Τανιμανίδης έρχεται στον ΑΝΤ1 και ήταν ο καλεσμένος που έκανε ποδαρικό στο Πρωινό την πρώτη μέρα επιστροφής του […]
The post Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σάκης Τανιμανίδης: Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει
Ποδαρικό στη μέρα που επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό» έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε για την απόφασή του να μην παρουσιάσει το Survivor επειδή η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα είναι έγκυος σε δίδυμα. «Είμαστε φίλοι καλοί (με τον Acun Ilicali) αλλά η ζωή τα φέρνει έτσι και κάποιες φορές τα προσωπικά […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΣάκης Τανιμανίδης: «Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει» – ΒΙΝΤΕΟ
Ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται πλέον στον ΑΝΤ1 και ήταν ο καλεσμένος που έκανε ποδαρικό στο Πρωινό την πρώτη μέρα επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα.
Ο παρουσιαστής κάθισε απέναντι από το πρώην ζευγάρι και απάντησε για όλα.
Δείτε το απόσπασμα στο lifenewscy (εδώ)
Διαβάστε το στο Σάκης Τανιμανίδης: “Δεν βλέπω το Survivor γιατί μου λείπει” (video)
O Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται πλέον στον ΑΝΤ1 και ήταν ο καλεσμένος που έκανε ποδαρικό στο Πρωινό την πρώτη μέρα επιστροφής του Γιώργου Λιάγκα. Ο παρουσιαστής κάθισε απέναντι από το πρώην ζευγάρι και απάντησε για όλα, όπως αναφέρει το zappit. Ποια είναι η σχέση του με τον Acun Ilicali και γιατί είπε όχι στην παρουσίαση του Survivor; […]
Διαβάστε το στο dete.gr