Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης στον ΑΝΤ1
14:12 - 25/01/2021
Και επισήμως βρίσκεται ο Σάκης Τανιμανίδης στον ΑΝΤ1, έπειτα από συμφωνία που έκλεισε με το κανάλι, όπως αποκάλυψε στο Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. Όμως, ποια εκπομπή θα παρουσιάζει; Ο γνωστός παρουσιαστής δεν βρίσκεται φέτος στον Άγιο Δομίνικο για την παρουσίαση του Survivor, αφού σε μερικούς μήνες θα γίνει μπαμπάς με […]
Το άρθρο Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Σάκης Τανιμανίδης στον ΑΝΤ1 εμφανίζεται στο iPop.
Διαβάστε Περισσότερα στο ipop.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Και επίσημα παρουσιαστής της Φάρμας ο Σάκης Τανιμανίδης
«Είμαι ενθουσιασμένος, χαμογελάω μέχρι τα αυτιά» τόνισε χαρακτηριστικά Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν σήμερα ο Σάκης Τανιμανίδης.. Εκεί, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα είναι ο παρουσιαστής της Φάρμας. «Μπαίνουμε με το δεξί στον Ant1. Hello Ant1. Είμαι ενθουσιασμένος, χαμογελάω μέχρι τα αυτιά», ήταν τα πρώτα του λόγια του Σάκη Τανιμανίδη. Στη συνέχεια, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Δεδομένου ότι αποφάσισα να είμαι εδώ στην Ελλάδα οποιοδήποτε project τηλεοπτικό ή μη με έφερνε μακριά από τη γυναίκα μου για έξι μήνες και τη δίδυμη κύηση δεν το συζητάμε. Έτσι θα έπρεπε να βρω κάτι εδώ. Δεν σημαίνει ότι δεν θα ήθελα να συνεχίσω την τηλεόραση και από την πλευρά του
Διαβάστε το στο spoilers