Survivor: Η Ελέτσι πήρε το… φτυάρι της: Μήπως τη λυπήθηκε το φιλοζωϊκό τη Σαλαγκούδη;

17:12 - 25/01/2021

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε στην εκπομπή «Love it» η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ξέσπασε κατά Σαλαγκούδη, Βέλλη, Ιγγλέζου, Κονδυλάτου. «Η αποχώρησή μου με πλήγωσε πολύ. Δεν μου άξιζε, έφερνα νίκες. Ήμουν απειλή για τις κοπέλες. Πριν από μένα ήταν η Κάτια και γι’... The post Survivor: Η Ελέτσι πήρε το… φτυάρι της: Μήπως τη λυπήθηκε το φιλοζωϊκό τη Σαλαγκούδη; appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor - Ελίζαμπεθ:«Μήπως η φιλοζωική λυπήθηκε τη Σαλαγκούδη;» (vid)

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, ξεσπάει για την αποχώρησή της από το Survivor και... καρφώνει την Ανθή Σαλαγκούδη.

Διαβάστε το στο

Survivor: Πυρ και μανία η Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τη Σαλαγκούδη - "Μήπως τη λυπήθηκε το φιλοζωικό;" [βίντεο]

Πυρά κατά πάντων από την Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Survivor: Ξέσπασε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Μήπως τη λυπήθηκε το φιλοζωϊκό;» (βίντεο)

Τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την αποχώρησή της από το Survivor, έκανε στην εκπομπή “Love it” η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Η πρώην, πλέον, παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ξέσπασε κατά Σαλαγκούδη, Βέλλη, Ιγγλέζου, Κονδυλάτου και δεν είχε… σταματημό. «Η αποχώρησή μου με πλήγωσε πολύ. Δεν μου άξιζε, έφερνα νίκες. Ήμουν απειλή για τις κοπέλες. Πριν από μένα […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]