Σοφία Μπεκατώρου: Άκουσα ότι ο άνθρωπος που με βίασε συνεχίζει να το κάνει στα παιδιά
00:24 - 26/01/2021
Νέα αποκάλυψη έκανε η Σοφία Μπεκατώρου στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου «Άκουσα σχόλια από έναν πατέρα πως αυτός ο άνθρωπος που με κακοποίησε σεξουαλικά εμένα συνεχίζει να το κάνει στα παιδιά. Ένιωσα πως είχα μεγάλη ευθύνη. Έπρεπε να μιλήσω. Όταν του μίλησα χρόνια αργότερα προσπάθησε...
The post Σοφία Μπεκατώρου: Άκουσα ότι ο άνθρωπος που με βίασε συνεχίζει να το κάνει στα παιδιά appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποκαλύψεις από Μπεκατώρου: Άκουσα ότι ο άνθρωπος που με βίασε συνεχίζει να το κάνει σε παιδιά
Οι αποκαλύψεις από τη Σοφία Μπεκατώρου σχετικά με τον άνθρωπο που την κακοποίησε σεξουαλικά συνεχίζονται. Η Ολυμπιονίκης είπε πως ο ίδιος άνθρωπος που την κακοποίησε ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Αποκαλύψεις από Μπεκατώρου: Άκουσα ότι ο άνθρωπος που με βίασε συνεχίζει να το κάνει σε παιδιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Μπεκατώρου: «Άκουσα από πατέρα ότι αυτός ο άνθρωπος αποπλανεί ακόμα παιδιά»
Η Σοφιά Μπεκατώρου μίλησε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» για την σεξουαλική παρενόχληση που έχει καταγγείλει και τόνισε πως βλέπει ότι η νομοθεσία λειτουργεί υπέρ του θύτη.
Διαβάστε το στο Σοφία Μπεκατώρου: Προσπάθησε να μου πει ότι δεν έγινε βιασμός, μίλησα για τα νέα παιδιά
Σε νέες εξομολογήσεις για την καταγγελία της σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από στέλεχος της ελληνικής ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας…
Διαβάστε το στο NewsBombΗ Σοφία Μπεκατώρου εξηγεί γιατί μίλησε τώρα! «Έμαθα πως συνεχίζει να το κάνει στα παιδιά»
Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Άκουσα σχόλια από έναν πατέρα πως αυτός ο άνθρωπος που με κακοποίησε σεξουαλικά εμένα συνεχίζει να το κάνει στα παιδιά. Ένιωσα πως είχα μεγάλη ευθύνη. Έπρεπε να μιλήσω. Όταν του μίλησα χρόνια αργότερα προσπάθησε να με πείσει ότι δεν ήταν βιασμός. Προσπάθησε να το αρνηθεί. Θέλω να βεβαιωθώ πως δεν θα […]
The post Η Σοφία Μπεκατώρου εξηγεί γιατί μίλησε τώρα! «Έμαθα πως συνεχίζει να το κάνει στα παιδιά» appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΗ Σ. Μπεκατώρου εξηγεί γιατί μίλησε τώρα: «Έμαθα πως συνεχίζει να το κάνει στα παιδιά»
Η Σοφία Μπεκατώρου απαντά στην πολυσυζητημένη ερώτηση «Γιατί μίλησε μετά από 30 χρόνια;» με γενναιότητα και θάρρος.
Διαβάστε το στο euro2day.grΣοφία Μπεκατώρου: Προσπάθησε να μου πει ότι δεν έγινε βιασμός, μίλησα για τα νέα παιδιά
Σε νέες εξομολογήσεις για την καταγγελία της σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από στέλεχος της ελληνικής ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας προχώρησε η Σοφία Μπεκατώρου. Μιλώντας για τον άνθρωπο από τη διοίκηση της Ομοσπονδίας τον οποίο κατηγορεί ότι την κακοποίησε η Σοφία Μπεκατώρου ανέφερε πως τότε τον θεωρούσε «πατρική φιγούρα». «Όταν μάθαμε ότι ερχόταν στην διαδικασία […]
The post Σοφία Μπεκατώρου: Προσπάθησε να μου πει ότι δεν έγινε βιασμός, μίλησα για τα νέα παιδιά appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΣοφία Μπεκατώρου: “Μίλησα τώρα γιατί άκουσα ότι συνεχίζει… αποπλανεί παιδιά”
Η Σοφία Μπεκατώρου μίλησε, επίσης, για το “δίδυμό” της στην ιστιοπλοΐα, την Αιμιλία Τσουλφά, καθώς και για το σοβαρό χειρουργείο που έκανε λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η ίδια συγκινήθηκε μιλώντας για την αδελφή της, Βάρια, η οποία έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο. Η Βάρια είχε συμμετάσχει σε πέντε […]
The post Σοφία Μπεκατώρου: “Μίλησα τώρα γιατί άκουσα ότι συνεχίζει… αποπλανεί παιδιά” appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΣοφία Μπεκατώρου: Αυτό που με ενδιαφέρει να μην κάνει ποτέ ξανά κακό σε κανένα παιδί (video)
«Δεν ακούστηκε καμία συγνώμη ποτέ»
Διαβάστε το στο patrasevents.gr