Πόπη Τσαπανίδου για ανοιχτά καταστήματα: Ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν δεν βγει το ρίσκο;

12:37 - 26/01/2021

Αυστηρή ήταν η Πόπη Τσαπανίδου σχετικά με τον τρόπο που άνοιξε το λιανεμπόριο και την σύγκριση με τις άλλες χώρες.Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν στα εμπορικά κέντρα της χώρας το Σαββατοκύριακο, τονίζοντας το πόσο μεγάλο ρίσκο ήταν το άνοιγμα του λιανεμπορίου με τον συγκεκριμένο τρόπο και αναρωτήθηκε ποιος θα πάρει την ευθύνη, αν τελικά αυτό δεν βγει. Αναλυτικά η Πόπη Τσαπανίδου είπε: «Πως να γίνει αλλιώς; Το ζήτημα είναι τι γίνεται ακριβώς, εγώ εκεί θέλω να εστιάσουμε περισσότερο… Τι ακριβώς κάνουμε, γιατί δείχνει να παίζουμε με τη φωτιά και δεν είναι δικά μου λόγια αυτά. Είναι λόγια του λοιμωξιολόγου του κ. Σύψα ο οποίος είναι και μέλος της επιτροπ

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά