Η Ζέτα Δούκα καταγγέλλει ότι έχει υποστεί σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη

14:18 - 26/01/2021

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη ήταν το πρωί της Τρίτης η Ζέτα Δούκα, η οποία προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη πως κατά τη διάρκεια μίας θεατρικής τους συνεργασία είχε υποστεί σωματική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. «Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Και η Κατερίνα Γερονικολού θύμα λεκτικής βίας από τον Γιώργο Κιμούλη

Τι δημοσίευσε η ηθοποιός;

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ζέτα Δούκα: Καταγγέλλει λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη

Καλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη βρέθηκε η Ζέτα Δούκα η οποία έκανε μία απίστευτη καταγγελία εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη. 

Διαβάστε το στο astrology.gr

Ζέτα Δούκα: Έχω υποστεί σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη

«Με έβρισε και με κλότσησε στο θέατρο»

Διαβάστε το στο news.gr

Η Ζέτα Δούκα καταγγέλλει ότι έχει υποστεί σωματική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη

αλεσμένη στην εκπομπή Πάμε Δανάη ήταν το πρωί της Τρίτης η Ζέτα Δούκα, η οποία προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη πως κατά τη διάρκεια μίας θεατρικής τους συνεργασία είχε υποστεί σωματική και λεκτική βία από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. «Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και …

Διαβάστε το στο agriniopress.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας