Σάσα Μπάστα για σεξουαλική παρενόχληση: Έχω χτυπήσει άνθρωπο πολλές φορές

05:45 - 27/01/2021

Για τη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί πολλές φορές μίλησε η Σάσα Μπάστα. Η τραγουδίστρια με αφορμή τα όσα έχουν ειπωθεί για το θέμα τις τελευταίες ημέρες αναφέρθηκε στον εαυτό της και αποκάλυψε ότι κάτι τέτοιο είναι συνηθισμένο τη νύχτα.

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Ράπτη: H σεξουαλική παρενόχληση μοιάζει με ένα παγόβουνο

Το δικό της μήνυμα κατά της σεξουαλικής κακοποίησης έστειλε μέσω συνέντευξης της η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, Έλενα Ράπτη. «H σεξουαλική παρενόχληση μοιάζει με ένα παγόβουνο. Η κορυφή που όλοι βλέπουμε είναι οι λίγες υποθέσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Είναι τα θύματα που τολμούν και μιλούν» είπε στο makthes.gr. «Ας μη γελιόμαστε όμως. Το […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η Σάσα Μπάστα δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση: Μπήκε στο καμαρίνι και μου όρμησε

Η Σάσα Μπάστα δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση: Μπήκε στο καμαρίνι και μου όρμησε «Γενικά και σε μας συμβαίνουν πολλά στη νύχτα. Πόσω μάλλον όταν εμπλέκεται το αλκοόλ» Η Σάσα Μπάστα εξομολογήθηκε πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. «Γενικά και σε μας συμβαίνουν πολλά στη νύχτα. Πόσω μάλλον όταν εμπλέκεται το αλκοόλ. Συγκεκριμένα, συμβαίνουν πολλά την ώρα της φωτογραφίας. Την […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων