#Σάσα Μπάστα

Σάσα Μπάστα: Το πάρτι γενεθλίων με τον σύζυγό της και την κόρη τους – Οι celebrities που βρέθηκαν δίπλα της

tlife.gr
Με ένα μεγάλο πάρτι γιόρτασε τα γενέθλιά της η Σάσα Μπάστα σε γνωστό μαγαζί στη Γλυφάδα. To άρθρο Σάσα Μπάστα: Το πάρτι γενεθλίων με τον σύζυγό της και την κόρη τους – Οι celebrities που βρέθηκαν δίπλα της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 24/04/2024

Η Σάσα Μπάστα για το τραγούδι της Σάττι: «Στο πρώτο άκουσμα όλοι ήμασταν ”εε;”»

happytv.gr
Στο Beluga και σε κάλεσμα του Νεκτάριου Σκαμνάκη, βρέθηκαν χθες το βράδυ, πρόσωπα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Η Σάσα Μπάστα για το τραγούδι της Σάττι: «Στο πρώτο άκουσμα όλοι ήμασταν ”εε;”»
13:37 12/03/2024

Πήρε… παγανιά τα ριάλιτι – «Καυτή» Ελληνίδα τραγουδίστρια μπαίνει στο survivor και προκαλεί ίλιγγο

eleftherostypos.gr
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό «Βόμβα» στο Survivor… Η Σάσα Μπάστα φαίνεται πως μπαίνει στο παιχνίδι όπως αποκάλυψε η εκπομπή Happy Day, με την γνωστή τραγουδίστρια βέβαια να μην επιβεβαιώνει τα δημοσιεύματα. Πάντως ενδέχεται να δούμε και άλλες προσθήκες στο παιχνίδι εκτός εκείνης. «Πρέπει να βάλω κιλά, μόλις βάλω θα σας απαντήσω, αν θα μπω στο παιχνίδι. Τα παιδιά στο […] Το άρθρο Πήρε… παγανιά τα ριάλιτι – «Καυτή» Ελληνίδα τραγουδίστρια μπαίνει στο survivor και προκαλεί ίλιγγο εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
21:00 26/02/2024

Η Σάσα Μπάστα αποκαλύπτει: «Δημοσιογράφος μου τράβηξε τα μαλλιά για να αντιδράσω και να φανώ τρελή»

govastileto.gr
Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Σάσα Μπάστα,η οποία αποκάλυψε έντονα περιστατικά όταν θέλησαν κάποιοι «τσαλακώσουν» την δημόσια εικόνα της στο διαδίκτυο. Η Σάσα Μπάστα ανέφερε πως δημοσιογράφος της τράβηξε τα μαλλιά προκειμένου εκείνη να αντιδράσει μπροστά στις κάμερες. «Θυμάμαι να μου τραβάνε τα μαλλιά για να περιμένουν να αντιδράσω και δεν δείχνουν την […]
13:00 23/02/2024

Σάσα Μπάστα: Κάνει πασαρέλα και σου δείχνει τι έχασες στο Survivor

koolnews.gr
Η διάσημη ελληνίδα τραγουδίστρια, Σάσα Μπάστα, μοιράστηκε πρόσφατα με τους θαυμαστές της μια διαφορετική πτυχή της πολυτάλαντης προσωπικότητάς της, ανεβάζοντας ένα βίντεο στο Instagram όπου την βλέπουμε να κάνει πασαρέλα. Η Σάσα, γνωστή για την εντυπωσιακή της παρουσία και την ισχυρή της σκηνική παρουσία, έδειξε με αυτό το βίντεο ότι το ταλέντο της δεν περιορίζεται […] The post Σάσα Μπάστα: Κάνει πασαρέλα και σου δείχνει τι έχασες στο Survivor appeared first on Koolnews.gr.
20:58 22/02/2024

Λάτρης του ανθυγιεινού φαγητού δηλώνει η Σάσα Μπάστα – «Δεν τρώω σαλάτες, τις σιχαίνομαι, είμαι καθαρή κρεατοφάγος!»

Newsbeast.gr
Λάτρης του ανθυγιεινού φαγητού και κρεατοφάγος δήλωσε η Σάσα Μπάστα σε δηλώσεις που έκανε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών κατά τη διάρκεια βραδινής της εξόδου. «Δεν τρώω σαλάτες, τις σιχαίνομαι. Είμαι καθαρή κρεατοφάγος! Μου αρέσει πάρα πολύ οτιδήποτε είναι ανθυγιεινό. Στο ορκίζομαι! Τώρα έφαγα μια πίτσα μόνη μου, ένα προφιτερόλ και δοκίμασα και κάτι κριτσίνια, καλά πήγε!», είπε αρχικά η Σάσα Μπάστα. Η Σάσα Μπάστα είπε στη συνέχεια: «Μια φορά στη ζωή μου χρειάστηκε να κάνω δίαιτα και έκλαιγα από τον πόνο που είχα στην κοιλιά μου. Ήταν η μοναδική φορά που είχα βάλει κιλά και έλεγα “δεν είμαι εγώ αυτό”. Δεν έτρωγα τίποτα!». Κλείνοντας, η Σάσα Μπάστα απάντησε για το Survivor: «Μου έχου
22:00 19/02/2024

Σάσα Μπάστα: «Η πρώτη κουβέντα που έκανα με το παιδί μου ήταν από το τηλέφωνο»

zappit.gr
Τη Σάσα Μπάστα υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της η Κατερίνα Ζαρίφη. Η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε το κατώφλι του… σπιτιού […] The post Σάσα Μπάστα: «Η πρώτη κουβέντα που έκανα με το παιδί μου ήταν από το τηλέφωνο» appeared first on Zappit.
17:00 03/01/2024

Σάσα Μπάστα: Συγκινημένη για τον Νίκο Φλωρινιώτη – «Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο δύσκολα»

tlife.gr
Συγκινημένη εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα η Σάσα Μπάστα, η οποία μίλησε για τον To άρθρο Σάσα Μπάστα: Συγκινημένη για τον Νίκο Φλωρινιώτη – «Δεν ήξερα ότι ήταν τόσο δύσκολα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
13:09 20/12/2023

Νίκος Φλωρινιώτης – Συντετριμμένη η Σάσα Μπάστα: «Ήταν πάρα πολύ γρήγορο αυτό, πολύ επιθετικό»

zappit.gr
Σε ηλικία 39 ετών πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης τα ξημερώματα της Τρίτης. Η Σάσα Μπάστα, η οποία έχει στενές επαφές […] The post Νίκος Φλωρινιώτης – Συντετριμμένη η Σάσα Μπάστα: «Ήταν πάρα πολύ γρήγορο αυτό, πολύ επιθετικό» appeared first on Zappit.
11:00 19/12/2023

Μελάς-Κατσίγιαννη-Μπάστα: Η επιτυχία στο Cabana συνεχίζεται

happytv.gr
Ο Ζαφείρης Μελάς, η Τζένη Κατσίγιαννη και η Σάσα Μπάστα συνεχίζουν δυναμικά και χαρίζουν μοναδικές στιγμές στους θαμώνες του Cabana Live Stage. Ο σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, η κυρία λαϊκόδημοτικού τραγουδιού, και η εκρηκτική showwoman συνεχίζουν να κατακτούν το κοινό. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, οι τρεις σπουδαίοι ερμηνευτές, δίνουν on stage, όλο τους το είναι, με […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Μελάς-Κατσίγιαννη-Μπάστα: Η επιτυχία στο Cabana συνεχίζεται
11:37 16/11/2023

Σάσα Μπάστα για τα αρνητικά σχόλια κατά της Δέσποινας Βανδή: «Αίσχος, ντροπή»

tlife.gr
Τη Σάσα Μπάστα συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Μega Καλημέρα» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, λίγο To άρθρο Σάσα Μπάστα για τα αρνητικά σχόλια κατά της Δέσποινας Βανδή: «Αίσχος, ντροπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 14/11/2023

Η Σάσα Μπάστα για το τέλος της συνεργασίας με τον Μάκη Δημάκη

zappit.gr
Η Σάσα Μπάστα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Η τραγουδίστρια απάντησε για το τέλος της […] The post Η Σάσα Μπάστα για το τέλος της συνεργασίας με τον Μάκη Δημάκη appeared first on Zappit.
10:00 14/11/2023

Μελάς-Δημάκης-Κατσίγιαννη-Μπάστα: Μαζί στην ίδια νυχτερινή πίστα

gossip-tv.gr
Ο Ζαφείρης Μελάς, ο Μάκης Δημάκης, η Τζένη Κατσίγιαννη και η Σάσα Μπάστα ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να χαρίσουν νύχτες κεφιού και διασκέδασης. Περισσότερα...
04:37 29/09/2023

«Μπαινάκης, βγαινάκης»: Η Σάσα Μπάστα απαντάει στις φήμες περί διαζυγίου

thecaller.gr
Η Σάσα Μπάστα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και με αφορμή τις εμφανίσεις της, μίλησε στο Happy Day.Η Σάσα Μπάστα ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και με αφορμή τις εμφανίσεις της, μίλησε στο Happy Day.Η τραγουδίστρια ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να βρίσκεται σε διαδικασία διαζυγίου από τον σύζυγό της. «Έχω πάθει ανοσία, μπαινάκης – βγαινάκης που λένε πολλοί! Είμαι ερωτευμένη από την αρχή και […]
01:00 20/09/2023

Σάσα Μπάστα: Η απάντηση για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει από τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθανά

tlife.gr
Με αφορμή την πρεμιέρα της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, η Σάσα Μπάστα μίλησε στο Happy Day To άρθρο Σάσα Μπάστα: Η απάντηση για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να χωρίζει από τον σύζυγό της, Δημήτρη Κουσαθανά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 19/09/2023

Θρησκευτική Πανήγυρις Μεταμόρφωσης Σωτήρος στην Οβρυά

patrasevents.gr
Οβρυά , Γιώργος ΒελισσάρηςΧαρά ΒέρραΣάσα Μπάστα Έλενα ΓεωργαντάΣταύρος ΙωαννίδηςΜαρίνα Λαζαράκη
18:53 03/08/2023

Σάσα Μπάστα: H παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν και η απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού

okmag.gr
Η Σάσα Μπάστα περιέγραψε την παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν όπου ένας άγνωστος την είχε ακολουθήσει με το αμάξι. Η τραγουδίστρια παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και στη Σάσα Σταμάτη και ανέφερε: «Με έχουν ρωτήσει ”Τι κάνεις μετά” και με έχουν ακολουθήσει με το αυτοκίνητο. Επειδή πιστεύω ότι με φοβούνται και λίγο, είναι […] The post Σάσα Μπάστα: H παρενόχληση που είχε δεχτεί στο παρελθόν και η απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού appeared first on OK! Magazine.
22:58 29/07/2023

Σάσα Μπάστα σε Σάσα Σταμάτη: Με έχουν παρενοχλήσει, με πήραν απο πίσω και…

koolnews.gr
Στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη μίλησε η Σάσα Μπάστα. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην λεκτική σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί, ενώ μίλησε και για το αν θα ήθελε να γίνει ξανά μητέρα. «Με έχουν ρωτήσει «Τι κάνεις μετά;» και με έχουν ακολουθήσει με το αυτοκίνητο. Επειδή πιστεύω ότι με φοβούνται και λίγο, είναι μαζεμένοι […] The post Σάσα Μπάστα σε Σάσα Σταμάτη: Με έχουν παρενοχλήσει, με πήραν απο πίσω και… appeared first on Koolnews.gr.
19:58 29/07/2023

Σάσα Μπάστα: «Με έχουν ρωτήσει «Τι κάνεις μετά;» και με έχουν ακολουθήσει με το αυτοκίνητο»

zappit.gr
Στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη μίλησε η Σάσα Μπάστα για την λεκτική σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί […] The post Σάσα Μπάστα: «Με έχουν ρωτήσει «Τι κάνεις μετά;» και με έχουν ακολουθήσει με το αυτοκίνητο» appeared first on Zappit.
16:00 29/07/2023

Η Σάσα Μπάστα κάνει ηλιοθεραπεία με μαγιό και φιλοσοφεί: Τι να το κάνεις το μαύρισμα αν…

koolnews.gr
Πασχαλινές διακοπές για τη Σάσα Μπάστα με την οικογένειά της και σιγά σιγά τώρα που ο καιρός φτιάχνει ξεκίνησε και την ηλιοθεραπεία! Αφού όμως η θερμοκρασία δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα υψηλή ώστε να πέσει στο νερό και να γεμίσουν οι ώρες που σπαταλά για το μαύρισμα είναι ευκαιρία για αμπελοφιλοσοφίες. Αυτό έκανε και η Σάσα […]
16:48 22/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load