Η Φαίη Ξυλά για τον Γιώργο Κιμούλη: «Η χειρότερη συνεργασία μου»

10:57 - 27/01/2021

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Γιάννη Πουλόπουλο μίλησε η Φαίη Ξυλά, η οποία απάντησε για τη συνεργασία που είχε με […] The post Η Φαίη Ξυλά για τον Γιώργο Κιμούλη: «Η χειρότερη συνεργασία μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: Ίσως η χειρότερη συνεργασία μου - Δεν υπήρχε επαφή, μιλούσαμε μόνο πάνω στη σκηνή

Τι είπε για το περιστατικό που κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα

Διαβάστε το στο

Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: Ίσως η χειρότερη συνεργασία μου – Δεν υπήρχε επαφή, μιλούσαμε μόνο πάνω στη σκηνή

Μετά τη Ζέτα Δούκα που κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για επιθετική συμπεριφορά αρκετές είναι οι ηθοποιοί από χθες που έχουν βγει και έχουν μιλήσει εναντίον του. Για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και η Φαίη Ξυλά. Η ηθοποιός που έχει συνεργαστεί μαζί του σε […] The post Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: Ίσως η χειρότερη συνεργασία μου – Δεν υπήρχε επαφή, μιλούσαμε μόνο πάνω στη σκηνή appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Η Φαίη Ξυλά για τον Γιώργο Κιμούλη: Η χειρότερη συνεργασία μου

Τόνισε πως ήταν η χειρότερη της ζωής της

Διαβάστε το στο

Η εξομολόγηση της Φαίη Ξυλά για τον Κιμούλη: «Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως η χειρότερη συνεργασία μου…»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Φαίη Ξυλά, η οποία αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη...

Διαβάστε το στο Zougla

Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: Ηταν η χειρότερη συνεργασία – Δεν μιλούσαμε καν

Η ηθοποιός Φαίη Ξυλά ερωτώμενη για την δική της συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη την χαρακτήρισε «δύσκολη»

Διαβάστε το στο tanea.gr

Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: Ίσως η χειρότερη συνεργασία μου - Δεν υπήρχε επαφή, μιλούσαμε μόνο στη σκηνή

Για τον σάλο που ξέσπασε αμέσως μετά περιστατικό που κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα, μίλησε η ηθοποιός, Φαίη Ξυλά

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φαίη Ξυλά για Κιμούλη : Ήταν η χειρότερη συνεργασία

Η ηθοποιός Φαίη Ξυλά ερωτώμενη για την δική της συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη την χαρακτήρισε «δύσκολη»

Διαβάστε το στο tovima

Η Φαίη Ξυλά θυμάται: Ίσως η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη

Όχι μια, αλλά δυο φορές έχει συνεργαστεί η Φαίη Ξυλά με τον Γιώργο Κιμούλη και η ηθοποιός θυμήθηκε τις συνεργασίες της αυτές στον «αέρα» της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Τετάρτης. Η Φαίη Ξυλά ξεκαθάρισε πως δεν έχει υποστεί βία από τον Γιώργο Κιμούλη και πως είχαν προβλήματα στην συνεργασία τους εξαιτίας άλλων θεμάτων.«Ήταν από […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για τον Γιώργο Κιμούλη: «Αναγκάστηκα να πάρω χάπια…»

Μετά την Ζέτα Δούκα, την Κατερίνα Γερονικολού και την Ευδοκία Ρουμελιώτη, η ηθοποιός Αλεξάνδρα Ταβουλάρη ξεσπά εναντίον του Γιώργου Κιμούλη. Πριν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η εξομολόγηση της Φαίη Ξυλά για τον Κιμούλη: «Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως η χειρότερη συνεργασία μου…»

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε το πρωί της Τετάρτης η Φαίη Ξυλά, η οποία αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη σε δύο θεατρικά...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Το ξέσπασμα του Στέλιου Κουδουνάρη για τον Γιώργο Κιμούλη: «Δεν φοβούνται πια να μιλήσουν»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις από χθες σχετικά με τον εργασιακό εκφοβισμό από τον Γιώργο Κιμούλη κι αρκετοί είναι οι ηθοποιοί και γενικότερα άνθρωποι του θεάματος, που μίλησαν ανοιχτά για το θέμα αυτό αλλά και για παρόμοια περιστατικά που έχουν βιώσει κι οι ίδιοι στην εργασίας τους.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία, όμως έβαλα τα όριά μου» (vid)

Στον απόηχο της τηλεοπτικής καταγγελίας της Ζέτας Δούκα και της ανάρτησης της Κατερίνας Γερονικολού, με τις δύο ηθοποιούς να αναφέρουν την άσκηση λεκτικής και ψυχολογικής βίας από τον Κιμούλη, η Φαίη Ξυλά τοποθετήθηκε μιλώντας για «δύσκολη συνεργασία». «Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως και η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη, όμως, έβαλα τα όριά […] The post Η Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: «Ήταν η χειρότερη συνεργασία, όμως έβαλα τα όριά μου» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φ.Ξυλά για Γ.Κιμούλη: Από τις δύσκολες και ίσως η χειρότερη συνεργασία της καριέρας μου

Θέση για το θέμα των τελευταίων ωρών με τον Γιώργο Κιμούλη πήρε η Φαίη Ξυλά, που τόνισε ότι θέλει να ξεχάσει την συνεργασία μαζί του καθώς ήταν μία από τις χειρότερες στην καριέρα της. «Ήταν από τις δύσκολες και ίσως η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τα όριά μου, με αποτέλεσμα βέβαια να έχουμε μια συνεργασία όπου δεν υπήρχε καμία επαφή, δεν μιλούσαμε μεταξύ μας. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία πολύ δύσκολα και φυσικά ψυχοφθόρα γιατί δεν είναι ευχάριστες αυτού του είδους οι συνεργασίες», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά. «Από εκεί και πέρα θεωρώ απαράδεκτο οποιοσδήποτε κι εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης

Διαβάστε το στο spoilers

Φαίη Ξυλά: Ήταν η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη

Η Φαίη Ξυλά μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για να αφηγηθεί την δική της «οδυνηρή» από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.Λίγες ημέρες πριν κάνει πρεμιέρα η νέα τηλεοπτική της δουλειά «Έρωτας με διαφορά» στο Star, η Φαίη Ξυλά μίλησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη Η ηθοποιός συμμετείχε δίπλα στον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη στις παραστάσεις «Δον Ζουάν» και «Θεσμοφοριάζουσες» και, όπως είπε, ήταν από τις πιο δύσκολες, ίσως και τις χειρότερες, επαγγελματικές συνεργασίες της έως τώρα σταδιοδρομίας της. Κλείνοντας την «παρέμβασή» της η Φαίη Ξυλά δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες για το τί συνέβη στα παρασκήνια των συγκεκριμένων παραγωγών και

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Ρουμελιώτη για Γιώργο Κιμούλη: «Με έβριζε χυδαία στη σκηνή»

Συγκλονίζει η ηθοποιός

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Ξυλά για Κιμούλη : Ήταν η χειρότερη συνεργασία – Δεν μιλούσαμε καν

Διαβάστε το στο to10.gr

Φαίη Ξυλά για Κιμούλη: "Η χειρότερη συνεργασία μου" (video)

Όσα δήλωσε

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Φαίη Ξυλά: «Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν από τις δυσκολότερες»

Φαίη Ξυλά: «Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν από τις δυσκολότερες» Για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Γιάννη Πουλόπουλο, η Φαίη Ξυλά. Η ηθοποιός που είχε συνεργαστεί σε δυο θεατρικά έργα με τον Γιώργο Κιμούλη ανέφερε πως αυτές η συνεργασίες […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο