#Φαίη Ξυλά

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος για Γιώργο Κιμούλη: «Δε θέλω να εμπλέκομαι, ο χώρις γνωρίζει ποιος είναι ο καθένας»

tlife.gr
Ως την πιο δύσκολη συνεργασία της καριέρας της χαρακτήρισε η Φαίη Ξυλά, αυτή με τον Γιώργο To άρθρο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος για Γιώργο Κιμούλη: «Δε θέλω να εμπλέκομαι, ο χώρις γνωρίζει ποιος είναι ο καθένας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
00:09 29/02/2024

Η Φαίη Ξυλά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: «Πήγα στο δικαστήριο και δικαιώθηκα»

zappit.gr
Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» ήταν σήμερα η Φαίη Ξυλά. Η ηθοποιός μίλησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές […] The post Η Φαίη Ξυλά για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο: «Πήγα στο δικαστήριο και δικαιώθηκα» appeared first on Zappit.
14:00 17/02/2024

Φαίη Ξυλά: «Στις γυναίκες κάνουν ερωτήσεις σεξιστικές, μου φαίνεται παράξενο που σε ρωτάνε κάτι τέτοιο»

zappit.gr
Η Φαίη Ξυλά φιλοξενήθηκε στο Καλύτερα Αργά με την Αθηναϊδα Νέγκα και μίλησε για τις ερωτήσεις που δέχεται για την […] The post Φαίη Ξυλά: «Στις γυναίκες κάνουν ερωτήσεις σεξιστικές, μου φαίνεται παράξενο που σε ρωτάνε κάτι τέτοιο» appeared first on Zappit.
10:00 15/02/2024

Φαίη Ξυλά: «Μαθαίνω από φίλους και γνωστούς για τον Δάνη Κατρανίδη»

zappit.gr
Η Φαίη Ξυλά παραχώρησε συνέντευξη στο Γεια σου και στην Νάνσυ Παραδεισανού. Η επιτυχημένη ηθοποιός μίλησε για όσα βγήκαν στο […] The post Φαίη Ξυλά: «Μαθαίνω από φίλους και γνωστούς για τον Δάνη Κατρανίδη» appeared first on Zappit.
14:00 04/02/2024

Φαίη Ξυλά για ομόφυλα ζευγάρια: «Kόμπλεξ ανωτερότητας ότι κάποια είναι η φυσιολογική οικογένεια»

zappit.gr
Με αφορμή την παράσταση που συμμετέχει στο θέατρο Σταθμός, η Φαίη Ξυλά παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου […] The post Φαίη Ξυλά για ομόφυλα ζευγάρια: «Kόμπλεξ ανωτερότητας ότι κάποια είναι η φυσιολογική οικογένεια» appeared first on Zappit.
23:00 21/01/2024

Φαίη Ξυλά: «Έχω απευθυνθεί σε ψυχολόγο γιατί ήθελα καθοδήγηση»

govastileto.gr
Η Φαίη Ξυλά έδωσε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής 5/1 στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» και μίλησε μεταξύ άλλων για τα όρια στις διαπροσωπικές σχέσεις, απρόοπτα σκηνικά, τον ρόλο της ως εργαζόμενη μητέρα και την προσωπική της ζωή. Αρχικά, η Φαίη Ξυλά είπε: «Μου αρέσει στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή να είναι ξεκαθαρισμένα […]
21:00 05/01/2024

Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο – “Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο”

instyle.gr
Η Φαίη Ξυλά έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για το διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και τη σχέση της με τον γιο της. “Ο γιος μου είναι 8 χρόνων και πάει Γ’ Δημοτικού. Η σχέση μας είναι πολύ ωραία. Είμαστε πολύ δεμένοι με τον Πάρη. Υπάρχουν και […] The post Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο – “Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο” appeared first on InStyle.
00:46 30/11/2023

Φαίη Ξυλά: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Φαίη Ξυλά είναι από τις γυναίκες ηθοποιούς που έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική ζωή To άρθρο Φαίη Ξυλά: Σπάνια εμφάνιση με τον γιο της στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:09 24/06/2023

Φαίη Ξυλά: Στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον πρώην σύζυγό της και τον 7,5 ετών γιο τους

okmag.gr
«Eυτυχώς με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι αρκετά δύσκολο για μια γυναίκα να κάνει και καριέρα και να μεγαλώνει ένα παιδί, αλλά είναι κάτι που βιώνουν οι περισσότερες γυναίκες αυτή τη στιγμή γιατί οι περισσότερες είναι εργαζόμενες» δήλωσε η Φαίη Ξυλά καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» την Παρασκευή 24 Μαρτίου. […] The post Φαίη Ξυλά: Στο κέντρο της Αθήνας μαζί με τον πρώην σύζυγό της και τον 7,5 ετών γιο τους appeared first on OK! Magazine.
10:16 02/04/2023

Φαίη Ξυλά: «Δέχομαι συχνά την ερώτηση μετά το διαζύγιό μου»

zappit.gr
Η Φαίη Ξυλά παραχώρησε συνέντευξη στο Hello! και στην Σόνια Μαγγίνα Πιστεύεις πως δικαιολογείται μέχρι ένα βαθμό το ενδιαφέρον του […] The post Φαίη Ξυλά: «Δέχομαι συχνά την ερώτηση μετά το διαζύγιό μου» appeared first on Zappit.
00:14 29/03/2023

Φαίη Ξυλά: «Μου φαίνεται αγενές, το λιγότερο»

okmag.gr
Η ηθοποιός Φαίη Ξυλά μίλησε για το πώς βιώνει τις πολιτικές εξελίξεις, το ξεκίνημα στην υποκριτική στα σχολικά χρόνια και έκανε εξομολογήσεις για την προσωπική της ζωή και τη δυσκολία του να είναι διαζευγμένη μητέρα και ηθοποιός. «Ευτυχώς με τον πρώην σύζυγό μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Είναι αρκετά δύσκολο για μια γυναίκα να κάνει […] The post Φαίη Ξυλά: «Μου φαίνεται αγενές, το λιγότερο» appeared first on OK! Magazine.
17:12 24/03/2023

Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για την αποβολή στην πρώτη της εγκυμοσύνη και η απάντηση στις φήμες για σχέση με τον Βασίλη Μίχα

tlife.gr
Για τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο, την πρώτη της εγκυμοσύνη που δεν To άρθρο Φαίη Ξυλά: Η εξομολόγηση για την αποβολή στην πρώτη της εγκυμοσύνη και η απάντηση στις φήμες για σχέση με τον Βασίλη Μίχα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:06 24/03/2023

Φαίη Ξυλά: «Αισθάνομαι ανασφάλεια πως είμαι σε μια χώρα που μας προδίδει όλους συνεχώς»

zappit.gr
Καλεσμένη της Μπέττυς Μαγγίρα βρέθηκε η Φαίη Ξυλά, το πρωινό της Παρασκευής, στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο […] The post Φαίη Ξυλά: «Αισθάνομαι ανασφάλεια πως είμαι σε μια χώρα που μας προδίδει όλους συνεχώς» appeared first on Zappit.
13:28 24/03/2023

Φαίη Ξυλά: Δεν πέθανα απλά χώρισα

Newsit
“Δεν αισθάνομαι ωραία να μιλάω για τις ερωτικές μου σχέσεις δημόσια, είτε είμαι μόνη μου είτε με κάποιον” δήλωσε η Φαίη Ξυλά. Στο περιοδικό ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο μίλησε η Φαίη Ξυλά για τον χωρισμό της και τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα πως είναι έγκυος. Μετά τον χωρισμό αισθάνθηκες αυτό που νιώθουν ... Περισσότερα To άρθρο Φαίη Ξυλά: Δεν πέθανα απλά χώρισα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
09:02 09/02/2023

Φαίη Ξυλά: «Είναι δικό μου θέμα και θα το μοιραστώ όταν και αν ποτέ το νιώσω»

zappit.gr
Η Φαίη Ξυλά έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Γιώργο Πράσινο για τον χωρισμό της και τις φήμες πως είναι […] The post Φαίη Ξυλά: «Είναι δικό μου θέμα και θα το μοιραστώ όταν και αν ποτέ το νιώσω» appeared first on Zappit.
20:20 08/02/2023

Φαίη Ξυλά – Αλέκος Συσσοβίτης: Ιστορίες από την παιδική τους ηλικία

okmag.gr
Η Φαίη Ξυλά και ο Αλέκος Συσσοβίτης συναντιούνται φέτος θεατρικά στην παράσταση «Στο έκτο ππάτωμα» αλλά και στο νέο τεύχος του περιοδικού ΟΚ!. Οι δύο ηθοποιοί μοιράζονται κάποιες από τις αναμνήσεις τις παιδικής τους ηλικίας. Τι θυμούνται η Φαίη Ξυλά και ο Αλέκος Συσσοβίτης από τα παιδικά τους χρόνια; «Στη Θεσσαλονίκη, περιοχή Ευκλείδης. Εκεί σπούδασα […] The post Φαίη Ξυλά – Αλέκος Συσσοβίτης: Ιστορίες από την παιδική τους ηλικία appeared first on OK! Magazine.
08:14 06/02/2023

Φαίη Ξυλά: «Δεν πέθανα, χώρισα»

tlife.gr
Για το διαζύγιό της, τον τρόπο που το αντιμετώπισε αλλά και τις φήμες που κατά καιρούς To άρθρο Φαίη Ξυλά: «Δεν πέθανα, χώρισα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:18 05/02/2023

Φαίη Ξυλά – Αλέκος Συσσοβίτης: «Η φύση του ανθρώπου είναι εκδικητική»

okmag.gr
Αν η Φαίη Ξυλά και ο Αλέκος Συσσοβίτης γνωρίζονται χρόνια, η αφορμή για να συναντηθούν δόθηκε φέτος στην παράσταση «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» με αέρα Χίτσκοκ στο θέατρο Αθηνά. Οι δύο πρωταγωνιστές μιλούν στο ΟΚ! για ολέθριες σχέσεις, μοιραία λάθη αλλά και τη διαχρονική γοητεία εντός και, κυρίως, εκτός ρόλου. Μόλις κάνατε πρεμιέρα με το διάσημο […] The post Φαίη Ξυλά – Αλέκος Συσσοβίτης: «Η φύση του ανθρώπου είναι εκδικητική» appeared first on OK! Magazine.
08:04 05/02/2023

Η Φαίη Ξυλά στο ΟΚ!: «Δεν πέθανα, απλά χώρισα!»

okmag.gr
Η Φαίη Ξυλά μιλάει στο περιοδικό ΟΚ! για τη ζωή της ως διαζευγμένη ενώ αποκαλύπτει πώς είναι ως μαμά. «Όταν χώρισα, ο γιος μου ο Πάρης ήταν 1,5 έτους και τώρα είναι 7,5 χρόνων» εξομολογείται η ηθοποιός. Μετά τον χωρισμό αισθάνθηκες αυτό που νιώθουν πολλοί, ότι «τελειώνει» η ζωή; Όχι βέβαια, δεν πέθανα, απλά χώρισα! […] The post Η Φαίη Ξυλά στο ΟΚ!: «Δεν πέθανα, απλά χώρισα!» appeared first on OK! Magazine.
10:16 04/02/2023

Ξεσπά η Φαίη Ξυλά: «Είναι κάτι που πονάει, είναι απαράδεκτο αυτό...»

NewsBomb
Η Φαίη Ξυλά, λίγη ώρα μετά την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Στο πέμπτο σκαλοπάτι» που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης…Περισσότερα...
19:56 02/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load