Φαίη Ξυλά: “Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν από τις πιο δύσκολες”
11:03 - 27/01/2021
Για τη δική της εμπειρία από τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη μίλησε στην εκπομπή
To άρθρο Φαίη Ξυλά: “Η συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν από τις πιο δύσκολες” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάρα Δαρμουσλή: «H συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν άψογη»
Επίσης, κάνει λόγο για σεβασμό και παρότρυνση εκ μέρους του
Διαβάστε το στο Μάρα Δαρμουσλή: Η συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις
Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα πως έχει υποστεί λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, αρκετές ηθοποιοί τάχθηκαν δημόσια υπέρ της και μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες. Η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη στο παρελθόν επέλεξε τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook ώστε να θυμηθεί τη δική της […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΜάρα Δαρμουσλή: «Η συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις»
Με θάρρος θέλησε να εκφράσει η Μάρα Δαρμουσλή την προσωπική της εμπειρία για τη συνεργασία που είχε πριν λίγα χρόνια […]
The post Μάρα Δαρμουσλή: «Η συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΦαίη Ξυλά – Η συνεργασία μου με τον Κιμούλη ήταν… ψυχοφθόρα
Η ηθοποιός Φαίη Ξυλά μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» και ερωτήθηκε για τη δική της εμπειρία στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κιμούλη στο θέατρο. Στον απόηχο της τηλεοπτικής καταγγελίας της Ζέτας Δούκα και της ανάρτησης της Κατερίνας Γερονικολού, με τις δύο ηθοποιούς να αναφέρουν την άσκηση λεκτικής και ψυχολογικής βίας από τον Κιμούλη, η Φαίη Ξυλά τοποθετήθηκε μιλώντας για «δύσκολη συνεργασία». «Ήταν από τις πιο δύσκολες ίσως και η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη, όμως, έβαλα τα όριά μου. Διεκπαιρώθηκε η συνεργασία πάρα πολύ δύσκολα χωρίς να μιλάμε καν μεταξύ μας, καμία επαφή. Ήταν ψυχοφθόρα. Δεν είναι ευχάριστες αυτού του είδους οι συνεργασίες. Εγώ προσωπ
Διαβάστε το στο spoilersΜάρα Δαρμουσλή: Η συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις
Με θάρρος θέλησε να εκφράσει η Μάρα Δαρμουσλή την προσωπική της εμπειρία για τη συνεργασία που είχε πριν λίγα χρόνια στο θέατρο από τη συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη. Η γοητευτική ηθοποιός βρέθηκε στην παράσταση «Επικίνδυνες σχέσεις» που ανέβηκε με επιτυχία στο θέατρο Άλμα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Μάρα Δαρμουσλή επέλεξε να σημειώσει χαρακτηριστικά: «Δεν αναζητώ τη δημοσιότητα, παρά τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που έλαβα ούσα στη λίστα γυναικών συνεργάτιδων του κ.Κιμούλη. Σύμφωνα με την επικαιρότητα, συνάδελφοι ανοίγουν και περνούν μια «πόρτα», η καθεμία τη δική της, όπου αντιμετωπίζουν, πέραν όλων των άλλων, το λαϊκό δικαστήριο με την ταμπέλα «τα ήθελε και τα ‘πα
Διαβάστε το στο spoilersΜάρα Δαρμουσλή: Η συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις
HOT TOPICS 27/01/2021 20:59:08 ΠΗΓΗ: newsbeast.gr
Διαβάστε το στο larisanew.gr