Χαλασμός με Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια στον αέρα – «Με εξέθεσες, κιτρινισμός»

11:15 - 27/01/2021

Κακός χαμός έγινε με την Εβελίνα Παπούλια και την Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινό, με αφορμή τα όσα κατήγγειλε […] The post Χαλασμός με Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια στον αέρα – «Με εξέθεσες, κιτρινισμός» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κακός χαμός με Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια στον αέρα: «Με εξέθεσες, κιτρινισμός»!

Εβελίνα Παπούλια κατά Φαίης Σκορδά: “Με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Κακός χαμός με Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια στον αέρα: «Με εξέθεσες, κιτρινισμός»! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ροντέο με Σκορδά και Παπούλια για Κιμούλη: «Με εξέθεσες, είναι κιτρινισμός... γλυκιά μου» (vid)

Χαμός στον αέρα του «Πρωινό» με την Φαίη Σκορδά και την Εβελίνα Παπούλια, για το θέμα με το Νίκο Κιμούλη.

Διαβάστε το στο

Έξαλλη πήρε στο «Πρωινό» η Εβελίνα Παπούλια και «τα έψαλλε» στην Σκορδά! «Με εξέθεσες, αυτό είναι κιτρινισμός» (vid)

Ειδικότερα, ένα βίντεο με δηλώσεις της ηθοποιού, την προβολή του οποίου διέκοψε η παρουσιάστρια και τα σχόλια που είπε στη συνέχεια, προκάλεσαν την άμεση αντίδραση της κ. Παπούλια. Αρχικά, στο απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή, η Εβελίνα Παπούλια ακούγεται να δηλώνει τα εξής: «Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα και τον Γιώργο. […] The post Έξαλλη πήρε στο «Πρωινό» η Εβελίνα Παπούλια και «τα έψαλλε» στην Σκορδά! «Με εξέθεσες, αυτό είναι κιτρινισμός» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Χαμός με Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια στο «Πρωινό»: Με εξέθεσες -είναι κιτρινισμός

Η Εβελίνα Παπούλια αντέδρασε με έντονους χαρακτηρισμούς στο «κόψιμο» του βίντεο με τις δηλώσεις της για το θέμα Κιμούλη – Δούκα από τη Φαίη Σκορδά στο «αέρα» της εκπομπής.Ένα βίντεο με δηλώσεις της Εβελίνας Παπούλια για το θέμα που έχει προκύψει σε συνέχεια των καταγγελιών της Ζέτας Δούκα έγινε η αφορμή για να γίνουν μαλλιά κουβάρια στο «αέρα» του «Πρωινού» η Φαίη Σκορδά με την ηθοποιό. Στο απόσπασμα που ακούστηκε, η Εβελίνα Παπούλια, αναφερόμενη στην διαμάχη που έχει ξεσπάσει, είπε: «Εγώ τους ξέρω και τους δύο, και την Ζέτα (Δούκα) και τον Γιώργο (Κιμούλη). Δεν έχω να πω κάτι. Αν πω κάτι για τον Γιώργο θα είναι σαν να αναιρώ αυτά που λέει η Ζέτα, αν πω κάτι για την Ζέτα θα αναιρέσω αυτά που εί

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Κακός χαμός με Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια στον αέρα: «Με εξέθεσες, κιτρινισμός»!

Εβελίνα Παπούλια κατά Φαίης Σκορδά: “Με εξέθεσες έτσι όπως πέρασες τα λόγια μου στον αέρα και λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτό… Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα!” Κακός χαμός έγινε με την Εβελίνα Παπούλια και την Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινό, με αφορμή τα όσα κατήγγειλε η Ζέτα Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη. […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Χαμός με Φαίη Σκορδά και Εβελίνα Παπούλια στον αέρα του Πρωινού (video)

"Γλυκιά μου είναι κιτρινισμός αυτό το πράγμα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο