Κοκκινιστό μοσχαράκι με πετιμέζι και τραχανά

14:01 - 27/01/2021

Cucina poveraΥλικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο ½ φλιτζάνι κρασί (προαιρετικά) 2 φλιτζάνια σάλτσα ντομάτας 1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας 2 κουταλιές της σούπας πετιμέζι 2 δαφνόφυλλα 1 καρότο σε ροδέλες 1 ξύλο κανέλας (προαιρετικά) Αλατοπίπερο κατά βούληση Ελαιόλαδο Ψιλοκομμένο μαϊντανό (προαιρετικά) 1 φλιτζάνι ξινό τραχανά Εκτέλεση Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίχνουμε ελαιόλαδο τόσο ώστε να καλυφθεί ο πάτος και σοτάρουμε το μοσχαράκι μέχρι να ροδίσει καλά από όλες τις μεριές. Μπορούμε να το κάνουμε σε 2 δόσεις αν η ποσότητα του κρέατος είναι μεγάλη και η κατσαρόλα μικρή. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα σοτάρουμε κι αυτ

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)