Ξεσπά η Εβελίνα Παπούλια – «Τα λόγια μου διαστρεβλώθηκαν από πρωινή εκπομπή για τηλεθέαση»
20:21 - 27/01/2021
Ο κακός χαμός έγινε σήμερα το πρωί όταν στην εκπομπή Πρωινό, η Φαίη Σκορδά έκοψε δηλώσεις που είχε κάνει η […]
The post Ξεσπά η Εβελίνα Παπούλια – «Τα λόγια μου διαστρεβλώθηκαν από πρωινή εκπομπή για τηλεθέαση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξεσπάθωσε η Εβελίνα Παπούλια για την Φαίη Σκορδά – “Διαστρεβλώθηκαν όσα είπα για τηλεθέαση”
Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί όταν στην εκπομπή Πρωινό, η Φαίη Σκορδά έκοψε δηλώσεις που είχε κάνει η Εβελίνα Παπούλια για το καυτό θέμα των τελευταίων ωρών ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Ξεσπάθωσε η Εβελίνα Παπούλια για την Φαίη Σκορδά – “Διαστρεβλώθηκαν όσα είπα για τηλεθέαση” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Έξω φρενών η Εβελίνα Παπούλια: «Τα λόγια μου διαστρεβλώθηκαν για τηλεθέαση»
Ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί όταν στην εκπομπή Πρωινό, η Φαίη Σκορδά έκοψε δηλώσεις που είχε κάνει η Εβελίνα Παπούλια για το καυτό θέμα των τελευταίων ωρών και την άσχημη συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη προς την Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός παρόλο που επενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή, δεν κατάφερε κατά την ίδια να πει όσα ήθελε με […]
Διαβάστε το στο dete.gr