Η Μαρία Αλιφέρη για την φυγή από την ΕΡΤ – “Νταβατζήδες και νονούς δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου”

08:54 - 27/11/2019

Σε μια από τις επιλεκτικές τηλεοπτικές της συνεντεύξεις, η Μαρία Αλιφέρη βρέθηκε καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη στα “Μεσάνυχτα”. Η γνωστή […] The post Η Μαρία Αλιφέρη για την φυγή από την ΕΡΤ – “Νταβατζήδες και νονούς δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου” appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαρία Αλιφέρη: «Νταβατζήδες και νονούς δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η Μαρία Αλιφέρη μίλησε μεταξύ άλλων για τον τηλεοπτικό διωγμό που είχε δεχθεί όταν βρισκόταν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Μαρία Αλιφέρη πήγε καλεσμένη στην Μελέτη: "Νταβατζήδες δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου"

Η Σπαρτιάτισσα στην καταγωγή ηθοποιός Μαρία Αλιφέρη, ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στο κοινό από τη σειρά «η Κραυγή των λύκων» και το τηλεπαιχνίδι «Τα Τετράγωνα των Αστέρων» των αρχών της δεκαετίας του ’80 ήταν καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης 26/11/2019 στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Μαρία Αλιφέρη για την φυγή από την ΕΡΤ: Νταβατζήδες και νονούς δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου (VIDEO)

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα”, βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Αλιφέρη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον τηλεοπτικό διωγμό που είχε δεχθεί όταν βρισκόταν στην κρατική τηλεόραση με την άνοδο του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία. “Νταβατζήδες και νονούς δεν είχα ποτέ στη δουλειά μου αλλά θεωρήθηκε ότι είμαι δημιούργημα, όπως έμαθα εκ των υστέρων, σύμβολο της δεξιάς. Οπότε έπρεπε να δημιουργήσουν τα δικά τους σύμβολα” παραδέχθηκε με χαμόγελο η Μαρία Αλιφέρη. “Δέκα χρόνια μετά είπα “καλημέρα σας”. Εννέα χρόνια, ώσπου να έρθει η ιδιωτική τηλεόραση έπαιζα αδιάλειπτα θέατρο αλλά δεν μπορούσα να βγω να πω “παίζω θέατρο”. Δεν είχα δώσει καμία συνέντευξη” πρόσθεσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, συ

Διαβάστε το στο thestival.gr

Ξεσπά η Μαρία Αλιφέρη: Θεωρήθηκε ότι είμαι σύμβολο της Δεξιάς- Νταβατζήδες και νονούς δεν είχα ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Μαρία Αλιφέρη μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και αναφέρθηκε στα χρόνια που παρουσίαζε εκπομπή στην ΕΡΤ αλλά και το πώς έφυγε. The post Ξεσπά η Μαρία Αλιφέρη: Θεωρήθηκε ότι είμαι σύμβολο της Δεξιάς- Νταβατζήδες και νονούς δεν είχα ποτέ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο