Μαρία Κορινθίου: “Γνωρίζω ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά ο γνωστός ηθοποιός”
02:54 - 28/01/2021
Η Μαρία Κορινθίου ήταν το βράδυ της Τετάρτης, καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Μεσάνυχτα”! Η γνωστή
To άρθρο Μαρία Κορινθίου: “Γνωρίζω ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά ο γνωστός ηθοποιός” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Κορινθίου: «Γνωρίζω ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά γνωστός ηθοποιός»
Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στα «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις...
Διαβάστε το στο ZouglaΜαρία Κορινθίου: Έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο θέατρο και γνωρίζω ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά
Μάλιστα, η Μαρία Κορινθίου μίλησε και για ένα πρωτοκλασάτο όνομα στο χώρο του θεάτρου που παρενοχλεί ηθοποιούς, το οποίο όλοι γνωρίζουν αλλά κανείς δε μιλάει γι΄ αυτό. Συγκεκριμένα, μετά από ερώτηση που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή όσα έγραψε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για «τον τύπο που παρενοχλεί στο χώρο του θεάτρου», η Μαρία Κορινθίου […]
The post Μαρία Κορινθίου: Έχω ακούσει για τον συγκεκριμένο άνθρωπο στο θέατρο και γνωρίζω ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜαρία Κορινθίου: «Έχω ακούσει ποιος είναι και γνωρίζω ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά»
Η Μαρία Κορινθίου βρέθηκε καλεσμένη στα Μεσάνυχτα με την Ελεονώρα Μελέτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει […]
The post Μαρία Κορινθίου: «Έχω ακούσει ποιος είναι και γνωρίζω ποιες γυναίκες έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr