Νέα βόμβα από Μπουρδούμη: “Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου από τον δάσκαλο στη σχολή”
09:30 - 28/01/2021
Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε χθες το βράδυ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μέσα από το Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ. Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε μια στιγμή που είχε βιώσει ως μαθητευόμενος ακόμα ηθοποιός, όταν ο τότε δάσκαλος και σκηνοθέτης του προέβη σε μια επαφή που ήταν παραπάνω από την συνηθισμένη… «Πολύ πιο νέος και πολύ πιο άπειρος […]
Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Μπουρδούμης : Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο στη σχολή
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε ότι σε νεαρή ηλικία δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο της σχολής του
Διαβάστε το στο Εξομολόγηση-σοκ του Μπουρδούμη : Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο στη σχολή
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε ότι σε νεαρή ηλικία δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο της σχολής του
Διαβάστε το στο tanea.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης : Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου
Διαβάστε το στο tovimaΑλέξανδρος Μπουρδούμης: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο στη σχολή
Στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος προχώρησε σε μία αποκάλυψη που σοκάρει. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως βιώσει ως μαθητευόμενος ηθοποιός σεξουαλική παρενόχληση από τον τότε δάσκαλο του και σκηνοθέτη, ο οποίος – όπως είπε – προέβη σε μια επαφή που ήταν παραπάνω από την συνηθισμένη. […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από πασίγνωστο σκηνοθέτη
Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος κατέθεσε τη δική του εμπειρία, σχετικά με τη […]
The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από πασίγνωστο σκηνοθέτη appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΟ ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη: «Ο δάσκαλος της σχολής μου»
«Αποφάσισα να διακόψω και τα μαθήματα και οτιδήποτε άλλο»
Διαβάστε το στο lifo.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από δάσκαλό του
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Σε αποκάλυψη που σοκάρει προχώρησε ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο neolaia.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλό μου και σκηνοθέτη
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όταν κατάλαβα ότι υπερέβη τα εσκαμμένα, διέκοψα τα σεμινάρια… Δεν έχω επαφή μαζί του… Νομίζω ναι, στη δική μου περίπτωση ήταν σεξουαλική παρενόχληση», αποκάλυψε ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο pagenews.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: "Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου από τον δάσκαλό μου"
Εξομολόγηση - σοκ από τον ηθοποιό
Διαβάστε το στο ekriti.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: "Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου από τον δάσκαλο στη σχολή" (video)
Tι αποκάλυψε ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο patrasevents.grΑλέξανδρος Μπουρδούμης: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλό μου και σκηνοθέτη
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όταν κατάλαβα ότι υπερέβη τα εσκαμμένα, διέκοψα τα σεμινάρια… Δεν έχω επαφή μαζί του… Νομίζω ναι, στη δική μου περίπτωση ήταν σεξουαλική παρενόχληση», αποκάλυψε ο ηθοποιός.
Διαβάστε το στο