Νέα βόμβα από Μπουρδούμη: “Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου από τον δάσκαλο στη σχολή”

09:30 - 28/01/2021

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε χθες το βράδυ ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μέσα από το Δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ. Ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε μια στιγμή που είχε βιώσει ως μαθητευόμενος ακόμα ηθοποιός, όταν ο τότε δάσκαλος και σκηνοθέτης του προέβη σε μια επαφή που ήταν παραπάνω από την συνηθισμένη… «Πολύ πιο νέος και πολύ πιο άπειρος […]

Διαβάστε Περισσότερα στο dete.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αλέξανδρος Μπουρδούμης : Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο στη σχολή

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε ότι σε νεαρή ηλικία δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο της σχολής του

Διαβάστε το στο

Εξομολόγηση-σοκ του Μπουρδούμη : Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο στη σχολή

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποκάλυψε ότι σε νεαρή ηλικία δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο της σχολής του

Διαβάστε το στο tanea.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης : Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου

Διαβάστε το στο tovima

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλο στη σχολή

Στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος προχώρησε σε μία αποκάλυψη που σοκάρει. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως βιώσει ως μαθητευόμενος ηθοποιός σεξουαλική παρενόχληση από τον τότε δάσκαλο του και σκηνοθέτη, ο οποίος – όπως είπε – προέβη σε μια επαφή που ήταν παραπάνω από την συνηθισμένη. […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από πασίγνωστο σκηνοθέτη

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος κατέθεσε τη δική του εμπειρία, σχετικά με τη […] The post Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από πασίγνωστο σκηνοθέτη appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης καταγγέλλει σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη: «Ο δάσκαλος της σχολής μου»

«Αποφάσισα να διακόψω και τα μαθήματα και οτιδήποτε άλλο»

Διαβάστε το στο lifo.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Αποκαλύπτει ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από δάσκαλό του

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Σε αποκάλυψη που σοκάρει προχώρησε ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλό μου και σκηνοθέτη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όταν κατάλαβα ότι υπερέβη τα εσκαμμένα, διέκοψα τα σεμινάρια… Δεν έχω επαφή μαζί του… Νομίζω ναι, στη δική μου περίπτωση ήταν σεξουαλική παρενόχληση», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: "Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου από τον δάσκαλό μου"

Εξομολόγηση - σοκ από τον ηθοποιό

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: "Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 19 μου από τον δάσκαλο στη σχολή" (video)

Tι αποκάλυψε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση από τον δάσκαλό μου και σκηνοθέτη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Όταν κατάλαβα ότι υπερέβη τα εσκαμμένα, διέκοψα τα σεμινάρια… Δεν έχω επαφή μαζί του… Νομίζω ναι, στη δική μου περίπτωση ήταν σεξουαλική παρενόχληση», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ dete.gr

Πάτρα: Ένα μεγάλο ουράνιο τόξο υπέροχο και μοναδικό (φωτό)

Γιώργος Παπανδρέου:  «Η Δημοκρατία Κινδυνεύει»

Κάστανο – το superfood: Η θρεπτική αξία και οι ευεργετικές του ιδιότητες στον οργανισμό

Ηλεία: Πλημμύρισαν σπίτια και εκτάσεις στη Μυρτιά

Απτόητη η οικονομία των ΗΠΑ, ανάπτυξη 2,9% το δ’ τρίμηνο του 2022

Πάνω από 2.000 Βρετανοί έχουν αφήσει γράμμα σε νεκρούς αγαπημένους τους