Διαβάτη για Ζέτα Δούκα: «Γιατί δεν το είπε τότε και δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία;

14:10 - 28/01/2021

ΕΛΛAΔΑ  Στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία, αναφέρθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη. Ερωτηθείσα η ηθοποιός, επισήμανε ότι δε γνωρίζει την ηθοποιό σε αντίθεση με τον Γιώργο Κιμούλη. Επιπλέον, κράτησε αποστάσεις από τη στιγμή που -όπως τονίζει- δεν ήταν μπροστά στο συμβάν, ενώ αναρωτήθηκε γιατί η ηθοποιός δεν απευθύνθηκε στην αστυνομία μετά την κλωτσιά που υποστηρίζει ότι δέχτηκε.   «Δεν την ξέρω την κυρία αυτή, τον Κιμούλη τον ξέρω. Γιατί δεν το είπε τότε και δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία; Μου κάνει εντύπωση, γιατί δεν το κατήγγειλε τότε αφού την κλώτσησε»; «Άμα δεν είμαι μπροστά τι να πω; Μου κάνει εντύπωση. Όταν συμβαίνει κάτι το λες εκείνη την ώρα ή

Διαβάστε Περισσότερα στο topontiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Διαβάτη για Ζέτα Δούκα: «Γιατί δεν το είπε τότε και δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία;»

Στις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία, αναφέρθηκε η Χρυσούλα Διαβάτη. Ερωτηθείσα η ηθοποιός, επισήμανε ότι δε γνωρίζει την ηθοποιό σε αντίθεση με τον Γιώργο Κιμούλη. Επιπλέον, κράτησε αποστάσεις από τη στιγμή που -όπως τονίζει- δεν ήταν μπροστά στο συμβάν, ενώ αναρωτήθηκε γιατί η ηθοποιός δεν απευθύνθηκε στην […] The post Διαβάτη για Ζέτα Δούκα: «Γιατί δεν το είπε τότε και δεν το κατήγγειλε στην αστυνομία;» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ topontiki.gr

Ευρωβουλευτές ΚΚΕ: Αλληλεγγύη σε όλους τους Ουκρανούς πρόσφυγες, θύματα του ιμπεριαλιστικού πολέμου (Video)

Δημήτρης Λιγνάδης: Μηνύσεις κατά πάντων από τον Αλέξη Κούγια

Πόλεμος στην Ουκρανία – ΠΟΥ: Ζούμε την χειρότερη προσφυγική κρίση στην Ευρώπη τα τελευταία 75 χρόνια

Η Πολωνία διαθέτει όλα τα MIG-29 της στην αμερικανική κυβέρνηση

ΚΟΚ: Ποιοι κινδυνεύουν με αφαίρεση διπλώματος για… πάντα

Μαρίνα Πατούλη: Το πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του Βλάσση Χολέβα (Video)