Ζέτα Δούκα: Το μακροσκελές μήνυμα μετά τη “βροχή” καταγγελιών κατά του Γιώργου Κιμούλη

15:03 - 28/01/2021

Ένα μεγάλο ευχαριστώ θέλησε να πει η Ζέτα Δούκα σε όλους εκείνους που την στήριξαν στην To άρθρο Ζέτα Δούκα: Το μακροσκελές μήνυμα μετά τη “βροχή” καταγγελιών κατά του Γιώργου Κιμούλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ζέτα Δούκα: Η πρώτη ανάρτηση μετά τις δηλώσεις για τον Γιώργο Κιμούλη

Η Ζέτα Δούκα έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της για τον Γιώργο Κιμούλη και τον σάλο που ξέσπασε. Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από παράσταση, στην οποία ευχαριστεί όσους τη στήριξαν. Αναλυτικά η ανάρτηση της Ζέτας Δούκα Είμαι βαθιά ευγνώμων για την συμπαράσταση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ζέτα Δούκα: Η ανάρτηση μετά τις καταγγελίες για τον Γιώργο Κιμούλη

Η Ζέτα Δούκα έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media και αναφέρεται στις καταγγελίες που έκανε για παρενόχληση κατά του Γιώργου Κιμούλη.Η Ζέτα Δούκα αναφέρθηκε για πρώτη φορά με ανάρτηση στα social media στις καταγγελίες που έκανε κατά του Γιώργου Κιμούλη. Η γνωστή ηθοποιός σημείωσε πως «είμαι επιτέλους αισιόδοξη ότι οι συνθήκες σε όλους τους εργασιακούς χώρους στο εξής, θα είναι πιο καθαρές, αληθινές και αξιοκρατικές». Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση της Ζέτα Δούκα: «Είμαι ευγνώμων για την συμπαράσταση και την αγάπη σας! Τι δύναμη μου δίνετε , να ξέρατε! Είμαι συγκινημένη από την υποστήριξη και την αλληλεγγύη των συναδέλφων μου! Τι δύναμη και πιστη σ αυτό που εκαν

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Δούκα: Το μακροσκελές μήνυμα μετά τη “βροχή” καταγγελιών κατά του Γιώργου Κιμούλη

Μετά τη δημόσια καταγγελία της για τον Γιώργο Κιμούλη

Διαβάστε το στο ekriti.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της