Μαρία Αλιφέρη: «Έκλεισα τα 70 μου, «ξεμπαζώνω» κάθε τόσο για να «περπατά» το καράβι»
19:51 - 28/01/2021
Η Μαρία Αλιφέρη παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το πως κατάφερε όλα […]
The post Μαρία Αλιφέρη: «Έκλεισα τα 70 μου, «ξεμπαζώνω» κάθε τόσο για να «περπατά» το καράβι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Μαρία Αλιφέρη αποκαλύπτει – “Πλέον στα 70 μου ξεμπαζώνω για να περπατά το καράβι”
Η Μαρία Αλιφέρη παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το πως κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Η Μαρία Αλιφέρη αποκαλύπτει – “Πλέον στα 70 μου ξεμπαζώνω για να περπατά το καράβι” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Η Μαρία Αλιφέρη αποκαλύπτει: “Πλέον στα 70 μου ξεμπαζώνω για να περπατά το καράβι”
Lamianow.gr
Η Μαρία Αλιφέρη αποκαλύπτει: “Πλέον στα 70 μου ξεμπαζώνω για να περπατά το καράβι”
Η Μαρία Αλιφέρη παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το πως κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις στην ζωή της. -Την προσωπική σου ζωή την έχεις αφήσει σε “δεύτερη μοίρα” λόγω της δουλειάς σου; Η προσωπική μου ζωή, είναι η εσωτερική μου ζωή, πριν από όλα, καμία […]
Η Μαρία Αλιφέρη αποκαλύπτει: “Πλέον στα 70 μου ξεμπαζώνω για να περπατά το καράβι”
Lamianow.gr
Διαβάστε το στο lamianow.gr