Χρυσούλα Διαβάτη για Ζέτα Δούκα: «Δεν την ξέρω την κυρία… Δεν είναι αυτό που λένε… και το αυτό χτενίζεται;»
00:00 - 29/01/2021
Η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη σε δηλώσεις της πήρε θέση για τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη που αφορούν σε λεκτική και σωματική κακοποίηση. «Δεν την ξέρω την κυρία αυτή, τον Κιμούλη τον ξέρω», ήταν η πρώτη ατάκα της ηθοποιού ενώ αμέσως μετά αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν το είπε τότε και δεν το κατήγγειλε […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Χρυσούλα Διαβάτη για Ζέτα Δούκα: Δεν την ξέρω την κυρία, τον Κιμούλη ξέρω
«Τους δημοσιογράφους δεν τους γουστάρω, βρήκαν τώρα "κρέας" και κόβουν σάρκες»
Διαβάστε το στο Χρυσούλα Διαβάτη για τη Ζέτα Δούκα: «Δεν είναι αυτό που λένε και το… χτενίζεται;»
Τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα σχολίασε η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη, που εκτιμά πως η όλη υπόθεση υπερπροβάλλεται με ευθύνη των δημοσιογράφων, χαρακτηρίζοντας όσα συνέβησαν «προσωπικές διαφορές». «Όταν συμβαίνει κάτι το λες εκείνη την ώρα ή τον πλακώνεις στο ξύλο. Εγώ έτσι έχω μάθει στη ζωή μου», σχολίασε σε πρώτη φάση η Χρυσούλα Διαβάτη σε συνέντευξή […]
Το άρθρο Χρυσούλα Διαβάτη για τη Ζέτα Δούκα: «Δεν είναι αυτό που λένε και το… χτενίζεται;» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΧρυσούλα Διαβάτη για Ζέτα Δούκα: «Δεν την ξέρω την κυρία, τον Κιμούλη ξέρω»
Η γνωστή ηθοποιός πήρε θέση για το θέμα των ημερών Η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη σε δηλώσεις της πήρε θέση για τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη που αφορούν σε λεκτική και σωματική κακοποίηση. «Δεν την ξέρω την κυρία αυτή, τον Κιμούλη τον ξέρω», ήταν η πρώτη ατάκα της ηθοποιού ενώ αμέσως μετά …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr