Γιώργος Λαμπάτος: «Πήγαινα με κλάματα στην παράσταση με τον Μάρκο Σεφερλή»
08:00 - 29/01/2021
Ψυχολογική και σωματική βία καταγγέλλει -στην ON Τime και την Σάσα Σταμάτη- ότι δέχτηκε πάνω στη σκηνή του θεάτρου ο […]
The post Γιώργος Λαμπάτος: «Πήγαινα με κλάματα στην παράσταση με τον Μάρκο Σεφερλή» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λαμπάτος: «Έτρωγα 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ - Πήγαινα με κλάματα στην παράσταση»
Ο Γιώργος Λαμπάτος, μίλησε για την ψυχολογική και σωματική βία που έχει υποστεί και ο ίδιος
Διαβάστε το στο NewsBombΓιώργος Λαμπάτος: «Πήγαινα με κλάματα στην παράσταση με τον Μάρκο Σεφερλή»
“Την άλλη μέρα, πιο δυνατές οι σφαλιάρες. Να έχω φτάσει σ’ ένα σημείο να μην ξέρω τι να κάνω. Διότι αν αντιδρούσα με κάποιον τρόπο άσχημο, θα σταμάταγα μια παράσταση γεμάτη από κόσμο”.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Λαμπάτος κατά Μάρκου Σεφερλή: «Πήγαινα με κλάματα στην παράσταση»
ΕΛΛAΔΑ
Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες ηθοποιών για ψυχολογική και σωματική βία στο θέατρο. Μετά τη Ζέτα Δούκα, την Κατερίνα Γερονικολού, την Ευδοκία Ρουμελιώτη, την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, την Κατερίνα Παπουτσάκη και τη Φαίη Ξυλά οι οποίες χαρακτήρισαν ως τραυματική εμπειρία τη συνεργασία τους με τον Γιώργο Κιμούλη, έρχεται ο Γιώργος Λαμπάτος με νέα καταγγελία, αυτή τη φορά κατά του Μάρκου Σεφερλή.
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «ON Τime», ο ηθοποιός καταγγέλλει ότι δέχτηκε βία πάνω στη σκηνή του θεάτρου από τον ηθοποιό και θιασάρχη . «Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και οι σφαλιάρες αυτές ήταν αληθινές» τονίζει και προσθέτει:
Σε αυτή τη συνεργασ
Διαβάστε το στο topontiki.gr«Πήγαινα με κλάματα στην παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, οι σφαλιάρες ήταν αληθινές»!
Ψυχολογική και σωματική βία καταγγέλλει -στην ON Τime και την Σάσα Σταμάτη- ότι δέχτηκε πάνω στη σκηνή του θεάτρου ο Γιώργος Λαμπάτος, από το δημοφιλή και ταλαντούχο ηθοποιό και θιασάρχη Μάρκο Σεφερλή. Ο Γιώργος Λαμπάτος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και οι σφαλιάρες αυτές ήταν αληθινές». Γιώργο, είχες […]
Διαβάστε το στο irafina.grΓιώργος Λαμπάτος: «Έτρωγα 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ – Πήγαινα με κλάματα στην παράσταση»
Ο Γιώργος Λαμπάτος, μίλησε για την ψυχολογική και σωματική βία που έχει υποστεί και ο ίδιος Ο ηθοποιός, μιλώντας στο ON Τime και την Σάσα Σταμάτη, καταγγέλλει ότι έχει δεχτεί βία στο θέατρο, από τον ηθοποιό και θιασάρχη Μάρκο Σεφερλή. Ο Γιώργος Λαμπάτος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ […]
The post Γιώργος Λαμπάτος: «Έτρωγα 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ – Πήγαινα με κλάματα στην παράσταση» appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε το στο tromaktiko.grΓιώργος Λαμπάτος: «Πήγαινα με κλάματα στην παράσταση με τον Σεφερλή – Μου έριχνε αληθινές σφαλιάρες»
Ψυχολογική και σωματική βία καταγγέλλει -στην ON Τime και την Σάσα Σταμάτη- ότι δέχτηκε πάνω στη σκηνή του θεάτρου ο Γιώργος Λαμπάτος, από το δημοφιλή και ταλαντούχο ηθοποιό και θιασάρχη Μάρκο Σεφερλή. Ο Γιώργος Λαμπάτος αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ο Μάρκος Σεφερλής μου έριχνε 15 σφαλιάρες κάθε βράδυ και οι σφαλιάρες αυτές ήταν αληθινές». Η συνέντευξη […]
Διαβάστε το στο dete.gr