Και η Αιμιλία Υψηλάντη καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη – «Άσκησε ψυχολογική βία»

15:01 - 30/01/2021

«Χρησιμοποίησε εκλεπτυσμένες μεθόδους για να με ακυρώσει»

Διαβάστε Περισσότερα στο news.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Και η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη

Η Αιμιλία Υψηλάντη, ηθοποιός και πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και κατήγγειλε τον Γιώργο Κιμούλη για άσκηση βίας κατά τη διάρκεια ... Διαβάστε περισσότερα To άρθρο Και η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Νέα καταγγελία κατά του Γιώργου Κιμούλη: Μου άσκησε ψυχολογική βία

Την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη υποστήριξε η Αιμιλία Υψηλάντη, αναφέροντας ότι είχε ο ηθοποιός είχε ασκήσει και στην ίδια «ψυχολογική βία». Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εκλεπτυσμένες μεθόδους ώστε να προσπαθήσει να με ακυρώσει ως ηθοποιό και ως προσωπικότητα. Αυτά είναι πολύ δύσκολα να τα αποδείξω. Δεν πρέπει να γίνει η τηλεόραση δικαστής […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Νέα καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη από την Αιμιλία Υψηλάντη: «Δέχθηκα ψυχολογική βία»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού το μεσημέρι του Σαββάτου (30/1) μίλησε η σπουδαία ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη σχολιάζοντας τις καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη, περιγράφοντας ότι και εκείνη υπήρξε στο «στόχαστρο» του ηθοποιού πριν από πολλά χρόνια και μάλιστα το διάστημα που ήταν Πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. «Εγώ έχω προσωπική... The post Νέα καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη από την Αιμιλία Υψηλάντη: «Δέχθηκα ψυχολογική βία» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Αιμιλία Υψηλάντη κόλαφος για τον Γιώργο Κιμούλη – «Μου άσκησε ψυχολογική βία»

Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μίλησε για όλα όσα της είχε κάνει […] The post Η Αιμιλία Υψηλάντη κόλαφος για τον Γιώργο Κιμούλη – «Μου άσκησε ψυχολογική βία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη

Η Αιμιλία Υψηλάντη, ηθοποιός και πρώην πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, μίλησε στην εκπομπή “Καλύτερα δε To άρθρο Η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Αιμιλία Υψηλάντη κατά Κιμούλη: Είχα δεχτεί κι εγώ ψυχολογική βία

Διαβάστε το στο e-daily.gr

Και η Αιμιλία Υψηλάντη καταγγέλλει τον Γιώργο Κιμούλη: Μου άσκησε ψυχολογική βία

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η ηθοποιός Αιμιλία Υψηλάντη κατήγγειλε και εκείνη τον Γιώργο Κιμούλη πως κατά τη διάρκεια συνεργασίας της. Η ηθοποιός ανέφερε μεταξύ άλλων πως ο Γιώργος Κιμούλης άσκησε ψυχολογική βία εις βάρος της. Μεταξύ άλλων ανέφερε: «Εκλεπτυσμένες μεθόδους ώστε να προσπαθήσει να με ακυρώσει ως ηθοποιό και ως […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Άστραψε και βρόντηξε η Αιμιλία Υψηλάντη με τον Κιμούλη: Μου άσκησε ψυχολογική βία και…

«Εγώ έχω προσωπική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη. Όταν άκουσα την κ. Δούκα κατάλαβα ακριβώς τι έλεγε, όπως και πολλές Ελληνίδες πρωταγωνίστριες. Δεν κρίνουμε για το ταλέντo αλλά κάποιοι έχουν αήθεις και κάκιστες συμπεριφορές προς συναδέλφους κι αυτό όχι στην προσπάθεια μιας πρόβας αλλά από οργανωμένη αντίληψη να εξοντώσουν τον άλλον ως προσωπικότητα κι ως καλλιτέχνη. Πριν από 30 χρόνια δούλεψα μαζί του κι ήμασταν μαζί με την Μαριάννα Τουμασάτου που δεν ξέρω αν κατάλαβε την άσκηση βίας από τον ίδιο προς εμένα. Είχε όμως την εξυπνάδα και την σκηνική ευφυϊα να χρησιμοποιήσει εκλεπτυσμένες μεθόδους για να με ακυρώσει ως προσωπικότητα και καλλιτέχνη. Είναι πολύ δύσκολα να τα αποδείξω αλλά κάποιοι σ

Διαβάστε το στο spoilers

Αιμιλία Υψηλάντη: Έχω προσωπική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη – Όλα όσα δήλωσε η ηθοποιός

Αιμιλία Υψηλάντη: Πριν από τριάντα χρόνια «δούλεψα μαζί του κι ήμαστε μαζί με τη Μαριάννα Τουμασάτου που δεν ξέρω αν κατάλαβε την άσκηση βίας από τον ίδιο προς εμένα».

Διαβάστε το στο pagenews.gr

Υψηλάντη: Καταγγέλει τον Γιώργο Κιμούλη

“Αν πάει στα δικαστήρια την κυρία Δούκα εγώ θα είμαι στο πλευρό της”

Διαβάστε το στο ekriti.gr

Αιμιλία Υψηλάντη: Έχω προσωπική εμπειρία με τον Γιώργο Κιμούλη – Όλα όσα δήλωσε η ηθοποιός

Αιμιλία Υψηλάντη: Πριν από τριάντα χρόνια «δούλεψα μαζί του κι ήμαστε μαζί με τη Μαριάννα Τουμασάτου που δεν ξέρω αν κατάλαβε την άσκηση βίας από τον ίδιο προς εμένα».

Διαβάστε το στο
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ news.gr

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 13χρονος για το άγριο επεισόδιο στο Γυμνάσιο Κρανιδίου

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ο ιατροδικαστής εντόπισε ένα περίεργο εύρημα στην καρδιά

Αστυνομική επιχείρηση στην Κέρκυρα για την εξάρθρωση κύκλωματος διαφθοράς – Συνελήφθησαν ο υποδιευθυντής, τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ και ένας λογιστής

Η απολογία του Γιώργου Λιάγκα για το ρεπορτάζ με τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη! Το λάθος μου ξεπερνάει κάθε δικαιολογία»

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ραγίζει καρδιές η σύντροφός του – «Ο τέλειος μπαμπάς για το όμορφο αγόρι μας. Με συμπλήρωσες. Ήσουν ο κόσμος μου και ξέρω ότι ήμασταν ο δικός σου»

Χατζηδάκης: Δεν συμβιβαζόμαστε με τη διαφθορά – Οι φορολογούμενοι έχουν την απαίτηση από εμάς να είμαστε δίκαιοι και αποτελεσματικοί