#Αιμιλία Υψηλάντη

Η Αιμιλία Υψηλάντη είναι η νέα «Μπερνάρντα Άλμπα» στη φετινή θεατρική σκηνή

Newsbeast.gr
Το «Σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα» είναι το τελευταίο έργο του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, το οποίο έχει ανέβει ουκ ολίγες φορές στη θεατρική σκηνή, σε διάφορες εκδοχές. Μάλιστα, φέτος τη «Μπερνάρντα» τη συναντάμε σε δύο θεατρικές σκηνές. Την πρώτη στο Θέατρο Τέχνης, όπου τον εμβληματικό ρόλο ενσαρκώνει ο Χρήστος Στέργιογλου. Και την δεύτερη στο Θέατρο Αργώ, όπου «Μπερνάρντα» είναι η Αιμιλία Υψηλάντη. Η σπουδαία ελληνίδα ηθοποιός, μετά από πάρα πολλά χρόνια, «συναντά» ξανά τον Λόρκα στη σκηνή, σε ένα από τα σημαντικότερα έργα της παγκόσμιας δραματουργίας, σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Κοέν. Η «Μπερνάρντα ‘Αλμπα» (Το σπίτι της Μπερνάρντα Άλμπα – La Casa de Bernarda Alba), το τε
09:00 13/04/2024

Αιμιλία Υψηλάντη: «Ο θάνατος της κόρης μου με συμφιλίωσε με το δικό μου»

thecaller.gr
Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Αιμιλία Υψηλάντη στην L!fo και στον Γιάννη Πανταζόπουλο για την τεράστια απώλεια που βίωσε με τον ξαφνικό θάνατο της κόρης και το πως τη διαχειρίζεται.Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε η Αιμιλία Υψηλάντη στην L!fo και στον Γιάννη Πανταζόπουλο για την τεράστια απώλεια που βίωσε με τον ξαφνικό θάνατο της κόρης και το πως τη διαχειρίζεται.«Το βράδυ, όταν κοιμάμαι, με βαραίνουν οι απώλειες. Μέχρι να χάσω την κόρη μου δεν την είχα βιώσει αυτή την αίσθηση. Η Μαρίνα […]
22:00 27/02/2024

Famagusta – Αιμιλία Υψηλάντη: «Η πιο δύσκολη σκηνή…»

youfly.com
Στο «Πάμε Δανάη» μίλησε η Αιμιλία Υψηλάντη και αναφέρθηκε στη σειρά Famagusta, αλλά και για τη σχέση της με την εγγονή της, μετά την απώλεια της κόρης της. The post Famagusta – Αιμιλία Υψηλάντη: «Η πιο δύσκολη σκηνή…» appeared first on Youfly.
13:58 19/02/2024

Αιμιλία Υψηλάντη: «Όταν χάθηκε η κόρη μου, η έγνοια της εγγονής μου ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της»

zappit.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Αιμιλία Υψηλάντη. Η ηθοποιός μίλησε για τη σειρά Famagusta, […] The post Αιμιλία Υψηλάντη: «Όταν χάθηκε η κόρη μου, η έγνοια της εγγονής μου ήταν ο δικός μου πόνος, όχι ο δικός της» appeared first on Zappit.
13:00 19/02/2024

Famagusta: Η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου τη μέρα της τραγωδίας της Κύπρου ζωντανεύει απόψε στη σειρά

lamianow.gr
Το πέμπτο επεισόδιο της μεγάλης παραγωγής του MEGA, «Famagusta», φωτίζει τα ιστορικά γεγονότα του ’74, ενώ ξεδιπλώνει τις ιστορίες των ηρώων της σειράς σήμερα, απόψε στις 21:00. Οι αγωνιώδεις ώρες της απόπειρας πραξικοπήματος στην Κύπρο το ’74, αλλά και η φυγάδευση του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ζωντανεύουν στη μικρή οθόνη. Την ίδια ώρα, η έρευνα για τη διαλεύκανση της δολοφονίας της Ελένης στο παρόν, φέρνει ακόμη πιο κοντά τη θετή και τη βιολογική μητέρα του Μάικλ. Ο Μάικλ προσπαθεί να πείσει τη Σιμώνη πως δεν σκότωσε εκείνος την αδερφή της. Η Ιφιγένεια επιστρέφει στο σπίτι με τον Παύλο και τον Αντρίκο, κάτι που προκαλεί την αντίδραση του Αντρέα και της Χριστίνας. Οι υποψίες της Σοφίας για τ
18:37 18/02/2024

Αιμιλία Υψηλάντη: «Το “φευγιό” των δικών σου ανθρώπων, που είναι φρικτό γεγονός, είναι συγχρόνως και μια ευλογία»

vita.gr
Χωρίς πια τη μοναχοκόρη της στη ζωή και έχοντας αναλάβει έναν πολύ πιο σύνθετο ρόλο από αυτόν της γιαγιάς, η Αιμιλία Υψηλάντη υποστηρίζει ότι το μόνο που πρέπει να λες συνεχώς σε ένα παιδί είναι: «Είμαι εδώ!»
15:28 06/02/2024

FAMAGUSTA – Spoiler: Ο φόνος και μια παλιά φωτογραφία φέρνουν στο φως το μεγάλο μυστικό

logiastarata.gr
Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς Famagusta που συνεχίζεται με νέο επεισόδιο την ερχόμενη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Η σύλληψη του Μάικλ πυροδοτεί εξελίξεις και σιγά-σιγά έρχεται στο φως το μεγάλο μυστικό. Η Μαίρη (Σοφία Καλλή) είναι μικρή αδερφή της Σοφίας (Αιμιλία Υψηλάντη) και νονά του Μάικλ (Χρήστος Λούλης) τον οποίο υπεραγαπά. Είναι κτηματομεσίτρια και ζει στην […] The post FAMAGUSTA – Spoiler: Ο φόνος και μια παλιά φωτογραφία φέρνουν στο φως το μεγάλο μυστικό appeared first on Λόγια-Σταράτα.
22:00 05/02/2024

Φθιώτιδα: Από το μπρίκι του καφέ, στον μαραθώνιο της Οίτης (Φωτ.)

lamianow.gr
Από τον Πύργο Ηλείας στην Αθήνα και από εκεί στην Υπάτη. Ερωτας γαρ… Η Μαρία Μπαλάφα, ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στην μικρή γραφική κωμόπολη, παίρνει μετάλλιο και στον δίσκο (σερβιρίσματος) και στο ορεινό τρέξιμο. Ανάμεσα στις παραγγελίες, στα καφεδάκια και τα χειροποίητα γλυκά, έρχεται να ανταλλάξουμε και δυο κουβέντες. Καταλήγουμε, κάτω από τον μεγάλο πλάτανο, να ξεδιπλώνουμε την ιστορία της ζωής της. Της Λίλιαν Χαχοπούλου Από που κρατάει η σκούφια της; Τι σχέση έχει με την αγαπημένη ηθοποιό Αιμιλία Υψηλάντη που η φωτογραφία της βρίσκεται σε περίοπτη θέση στο καφενείο της; Τι την έκανε να πάρει δρόμους, μονοπάτια και βουνά, βαδίζοντας στα χνάρια των Φαρμακίδων και του "Ηρακλή";
10:37 01/02/2024

FAMAGUSTA – Spoiler: Ποια είναι τελικά η γυναίκα που αρπάζει το μωρό;

logiastarata.gr
H Αιμιλία Υψηλάντη καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και στο Mega Καλημέρα έκανε μία αποκάλυψη για το Famagusta που μας άφησε άφωνους. Η Αιμιλία Υψηλάντη, μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της, αλλά και για τις εξελίξεις στη νέα σειρά του Mega. «Δεν το παίρνω εγώ το μωρό» «Δεν το παίρνω το μωρό εγώ, το παίρνει η […] The post FAMAGUSTA – Spoiler: Ποια είναι τελικά η γυναίκα που αρπάζει το μωρό; appeared first on Λόγια-Σταράτα.
23:00 28/01/2024

"Famagusta" - Αιμιλία Υψηλάντη: "Η Σοφία Κούρτη θα έρθει αντιμέτωπη με την πραγματικότητα και θα…"

Παραπολιτικά
Η Αμαλία Υψηλάντη μίλησε για τον ρόλο της «Σοφίας Κούρτη» στη νέα, συγκλονιστική, σειρά του MEGA, «Famagusta» - Το δεύτερο επεισόδιο έρχεται την Κυριακή 28/01/2024 στις 21:00.
13:00 26/01/2024

Famagusta: Η επιστροφή της Αιμιλίας Υψηλάντη – Ο κομβικός ρόλος της

youfly.com
Στη νέα σειρά Famagusta θα δούμε μια σημαντική ηθοποιό του θεάτρου και της τηλεόρασης, την Αιμιλία Υψηλάντη. The post Famagusta: Η επιστροφή της Αιμιλίας Υψηλάντη – Ο κομβικός ρόλος της appeared first on Youfly.
14:58 13/01/2024

Αιμιλία Υψηλάντη σε Κώστα Τσουρό: «Να μην πούμε παραπάνω γι’ αυτό» – Η ενόχληση στην ερώτηση για την εγγονή της

tlife.gr
Η Αιμιλία Υψηλάντη βρέθηκε καλεσμένη στον Κώστα Τσουρό και στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα.  Η To άρθρο Αιμιλία Υψηλάντη σε Κώστα Τσουρό: «Να μην πούμε παραπάνω γι’ αυτό» – Η ενόχληση στην ερώτηση για την εγγονή της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 28/10/2023

Λύγισε η Αιμιλία Υψηλάντη για τον χαμό της κόρης της: «Mην πούμε κάτι παραπάνω γι’ αυτό»

zappit.gr
Καλεσμένη του Κώστα Τσουρού βρέθηκε η Αιμιλία Υψηλάντη, το μεσημέρι του Σαββάτου, με αφορμή τη νέα της παράσταση στο θέατρο Αργώ. […] The post Λύγισε η Αιμιλία Υψηλάντη για τον χαμό της κόρης της: «Mην πούμε κάτι παραπάνω γι’ αυτό» appeared first on Zappit.
17:00 28/10/2023

«Λύγισε» η Αιμιλία Υψηλάντη για την απώλεια της κόρης της: «Είναι πάρα πολύ δύσκολο να κρατήσω την ισορροπία»

govastileto.gr
Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» στην παρουσίαση προγράμματος του θεάτρου Αργώ. Με αφορμή, μάλιστα, τον ρόλο που η ίδια θα υποδυθεί την φετινή σεζόν δεν έκρυψε την συναισθηματική της φόρτιση λίγους μήνες μετά τον θάνατο της κόρης της. Συγκεκριμένα, αρχικά, η Αιμιλία Υψηλάντη δήλωσε χαρακτηριστικά πως «ξεκινάει μια […]
09:00 22/10/2023

«Ραγίζει καρδιές» η Αιμιλία Υψηλάντη μετά τον θάνατο της κόρης της – Μεγαλώνει μόνη την εγγονή της

irafina.gr
Η Αιμιλία Υψηλάντη, στα 81 της χρόνια καλείται να σταθεί στο ύψος των πολύ απαιτητικών περιστάσεων και να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της εγγονής της την οποία μεγαλώνει μετά τον αιφνίδιο θάνατο της κόρης της, Μαρίνας Υψηλάντη. Η κορυφαία ηθοποιός η οποία συγχρόνως είναι και θεατρική επιχειρηματίας, φέτος ανεβάζει στο θέατρo «Αργώ» ένα έργο στο […]
12:46 21/10/2023

Αιμιλία Υψηλάντη: «Άλλο το παιδί μου, άλλο το εγγόνι μου… μεγάλη απόσταση»

zappit.gr
Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα παράσταση στο θέατρο Αργώ, η Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην […] The post Αιμιλία Υψηλάντη: «Άλλο το παιδί μου, άλλο το εγγόνι μου… μεγάλη απόσταση» appeared first on Zappit.
20:00 28/05/2023

Η Αιμιλία Υψηλάντη για την απώλεια της κόρης της: Τη σκέφτομαι, της μιλάω συνέχεια

Newsit
“Πρέπει να μιλάμε στους ανθρώπους που έχουν “φύγει”, προφανώς, γιατί να μη μιλάμε; Τους έχουμε μέσα μας”, λέει η Αιμιλία Υψηλάντη. Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Ρενέ Σαραντινού έδωσε η Αιμιλία Υψηλάντη, η οποία μίλησε και για την απώλεια της κόρης της. Τον περασμένο Νοέμβρη έφυγε από την ζωή η μοναχοκόρη σας, η ... Περισσότερα To άρθρο Η Αιμιλία Υψηλάντη για την απώλεια της κόρης της: Τη σκέφτομαι, της μιλάω συνέχεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
08:40 28/05/2023

Αιμιλία Υψηλάντη: «Της μιλάω συνέχεια της Μαρίνας» – Συγκλονίζει η ηθοποιός μετά τον θάνατο της κόρης της

tlife.gr
Η Αιμιλία Υψηλάντη συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τον θάνατο της κόρης της. Μόλις επτά To άρθρο Αιμιλία Υψηλάντη: «Της μιλάω συνέχεια της Μαρίνας» – Συγκλονίζει η ηθοποιός μετά τον θάνατο της κόρης της δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:20 27/05/2023

Αιμιλία Υψηλάντη: Ραγίζει καρδιές για την απώλεια της κόρης της – «Της μιλάω συνέχεια της Μαρίνας»

zappit.gr
Η Αιμιλία Υψηλάντη έχασε πριν από λίγο καιρό αναπάντεχα την μονάκριβή της κόρη. Η σπουδαία ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην On […] The post Αιμιλία Υψηλάντη: Ραγίζει καρδιές για την απώλεια της κόρης της – «Της μιλάω συνέχεια της Μαρίνας» appeared first on Zappit.
08:38 27/05/2023

Αιμιλία Υψηλάντη για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν μου φέρθηκε σωστά και εξακολουθούσε να το κάνει και σε άλλους ανθρώπους»

tlife.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και στον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη. Η γνωστή ηθοποιός, To άρθρο Αιμιλία Υψηλάντη για Γιώργο Κιμούλη: «Δεν μου φέρθηκε σωστά και εξακολουθούσε να το κάνει και σε άλλους ανθρώπους» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:28 26/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load