Μάριος Αθανασίου: Θα πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη κατά του Κώστα Σπυρόπουλου
13:06 - 31/01/2021
Ο Μάριος Αθανασίου φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Όπως ήταν αναμενόμενο,
To άρθρο Μάριος Αθανασίου: Θα πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη κατά του Κώστα Σπυρόπουλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μάριος Αθανασίου: Θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη, ήμουν κοντά στο περιστατικό
«Θα έρθουν κι άλλα στην επιφάνεια που θα είναι πιο δύσκολα και συνταρακτικά», λέει ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο Μάριος Αθανασίου: Θα πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη κατά του Κώστα Σπυρόπουλου
Ο Μάριος Αθανασίου φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τις εξελίξεις με τις καταγγελίες κατά Γιώργου Κιμούλη και Κώστα Σπυρόπουλου και δεν έκρυψε ότι γνώριζε σκηνικά και καταστάσεις. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι θα πάει μάρτυρας υπεράσπισης στην καταγγελία που έκανε η Αγγελική Λάμπρη με την […]
The post Μάριος Αθανασίου: Θα πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη κατά του Κώστα Σπυρόπουλου appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΜάριος Αθανασίου: Θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη, ήμουν κοντά στο περιστατικό (βίντεο)
«Θα έρθουν κι άλλα στην επιφάνεια που θα είναι πιο δύσκολα και συνταρακτικά», λέει ο ηθοποιός
Διαβάστε το στο Μάριος Αθανασίου: Θα πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη κατά του Κώστα Σπυρόπουλου
Ο Μάριος Αθανασίου φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.
Διαβάστε το στο thebest.grΜάριος Αθανασίου: «Γνώριζα για τον Κώστα Σπυρόπουλο, θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης για την Αγγελική Λάμπρη, δεν ήξερες τι να κάνεις» (vid)
Ο Μάριος Αθανασίου σημείωσε στην εκπομπή του OPEN πως «θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι είχα πάρα πολύ άγχος από την αρχή που άρχισαν να βγαίνουν τα γεγονότα, που ευτυχώς ξεκινήσαμε αυτή τη διαδικασία επιτέλους, για το πως θα τοποθετηθώ και πως θα μιλήσω». «Για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη θα είμαι και μάρτυρας […]
The post Μάριος Αθανασίου: «Γνώριζα για τον Κώστα Σπυρόπουλο, θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης για την Αγγελική Λάμπρη, δεν ήξερες τι να κάνεις» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜάριος Αθανασίου: «Γνώριζα για τον Κώστα Σπυρόπουλο, θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης για την Αγγελική Λάμπρη»
Όσα είπε ο Μάριος Αθανασίου για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Κώστας Σπυρόπουλος.Καλεσμένος στο «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε ο Μάριος Αθανασίου, […]
The post Μάριος Αθανασίου: «Γνώριζα για τον Κώστα Σπυρόπουλο, θα είμαι μάρτυρας υπεράσπισης για την Αγγελική Λάμπρη» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΜάριος Αθανασίου: Θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη - Ήμουν κοντά στο περιστατικό (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Μάρτυρας υπεράσπισης στην καταγγελία που έκανε η Αγγελική Λάμπρη με την Τζένη Μπότση και τη Λουκία Μιχαλά κατά του Κώστα Σπυρόπουλου θα πάει ο Μάριος Αθανασίου.
Αυτό ανέφερε ο ίδιος ο ηθοποιός στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open.
«Θα έρθουν κι άλλα στην επιφάνεια που θα είναι πιο δύσκολα και συνταρακτικά. Μην αρχίσουμε να παθαίνουμε μόδα και τώρα κάτι μας εντυπωσιάζει και μετά σταματάμε. Αν δε συμβεί θα είναι μια μεγάλη ήττα για τον χώρο μας, και για την κοινωνία μας. Με την ευκαιρία αυτή, για την περίπτωση της Αγγελικής Λάμπρη θα είμαι μάρτυρας προφανώς γιατί ήμουν πάρα πολύ κοντά στο περιστατικό. Ήταν η χρονιά που δούλεψα με τον Κώστα (Σπυρόπουλο). Το έμαθα εκείνη την περίοδο. Ήταν
Διαβάστε το στο topontiki.grΝέα «βόμβα»: «Θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη, ήμουν κοντά στο περιστατικό» – ΒΙΝΤΕΟ
Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένος Μάριος Αθανασίου,
Το άρθρο Νέα «βόμβα»: «Θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη, ήμουν κοντά στο περιστατικό» – ΒΙΝΤΕΟ εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε το στο el.grΜάριος Αθανασίου: Θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη, ήμουν κοντά στο περιστατικό
Στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου βρέθηκε καλεσμένος Μάριος Αθανασίου ο οποίος μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις εξελίξεις με τις καταγγελίες κατά Γιώργου Κιμούλη και Κώστα Σπυρόπουλου και δεν έκρυψε ότι γνώριζε σκηνικά και καταστάσεις. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι θα πάει μάρτυρας υπεράσπισης στην καταγγελία που έκανε η Αγγελική Λάμπρη με την Τζένη Μπότση και τη Λουκία […]
Διαβάστε το στο irafina.grΜάριος Αθανασίου: Θα πάει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Αγγελικής Λάμπρη κατά του Κώστα Σπυρόπουλου
Ο Μάριος Αθανασίου φιλοξενήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου. Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τις εξελίξεις με τις καταγγελίες κατά Γιώργου Κιμούλη και Κώστα Σπυρόπουλου και δεν έκρυψε ότι γνώριζε σκηνικά και καταστάσεις. Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι θα πάει μάρτυρας υπεράσπισης στην καταγγελία που έκανε η Αγγελική Λάμπρη με την […]
Διαβάστε το στο dete.gr