Η Κατερίνα Λέχου συγκλονίζει: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε, έπινα και έπαιρνα Lexotanil»
12:24 - 01/02/2021
Ο Γιώργος Κιμούλης και η Κατερίνα Λέχου είχαν στο παρελθόν προσωπική και επαγγελματική σχέση. Μέσα από μια συγκλονιστική της εξομολόγηση […]
The post Η Κατερίνα Λέχου συγκλονίζει: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε, έπινα και έπαιρνα Lexotanil» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Λέχου: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε στη σκηνή» – «Έπινα και έπαιρνα Lexotanil»
Στο «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά μίλησε η Κατερίνα Λέχου, προσθέτοντας το όνομά της στη λίστα των γυναικών που κατήγγειλλαν τον Γιώργο Κιμούλη αναφέροντας περιστατικά λεκτικής και ψυχολογικής βίας. Η Κατερίνα Λέχου συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη στο έργο «Όλα σε μια νύχτα» το 2004, ενώ είχαν υπάρξει ζευγάρι και εκτός σκηνής. «Αυτή τη στιγμή […]
The post Κατερίνα Λέχου: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε στη σκηνή» – «Έπινα και έπαιρνα Lexotanil» appeared first on NewSide.gr.
Διαβάστε το στο Newside.grΚατερίνα Λέχου: Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε, έπινα και έπαιρνα Lexotanil
«Δεν ήξερα κάθε μέρα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Με έβριζε. Η λεκτική βία είναι σαν άγριο θηρίο, ζεις συνέχεις σε εγρήγορση, είσαι σε άμυνα...»
Διαβάστε το στο «Ο Κιμούλης με έβριζε, έπινα και έπαιρνα Lexotanil», είπε η Λέχου (vid)
Η Κατερίνα Λέχου μίλησε για την συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη και αναφέρθηκε στα όσα βίωσε.
Διαβάστε το στο Κατερίνα Λέχου για Κιμούλη: «Με έβριζε επί σκηνής- Έπινα και έπαιρνα Lexotanil» (video)
Η Κατερίνα Λέχου με αφορμή το ντόμινο καταγγελιών που έχει ξεσπάσει κατά του Γιώργου Κιμούλη από συναδέλφους της, αποκάλυψε τη δική της τραυματική εμπειρία που είχε με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΣοκάρει η Κατερίνα Λέχου για τον Κιμούλη: «Με έβριζε στη σκηνή – Έπινα και έπαιρνα λεξοτανίλ» (βίντεο)
“Δεν ήξερα κάθε μέρα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Με έβριζε. Η λεκτική βία είναι σαν άγριο θηρίο, ζεις συνέχεις σε εγρήγορση, είσαι σε άμυνα…”, εξομολογείται η Κατερίνα Λέχου. Ο Γιώργος Κιμούλης και η Κατερίνα Λέχου είχαν στο παρελθόν προσωπική και επαγγελματική σχέση. Μέσα από μια συγκλονιστική της εξομολόγηση στην Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Λέχου […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚατερίνα Λέχου: Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε, έπινα και έπαιρνα Lexotanil
Ο Γιώργος Κιμούλης και η Κατερίνα Λέχου είχαν στο παρελθόν προσωπική και επαγγελματική σχέση. Μέσα από μια συγκλονιστική της εξομολόγηση στην Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Λέχου μίλησε για όσα βίωσε επί σκηνής από τον γνωστό ηθοποιό. «Με έτρωγε όλη αυτή την εβδομάδα μέσα μου και ήθελα να το πω, γιατί είναι καθήκον μου. Είμαι λίγο ταραγμένη, με συγχωρείς. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία, στο έτος 2003-2004, που βίωσα όλη τη σεζόν, τη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Μιλώ για επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και το διαχωρίζω από την προσωπική σχέση που είχα με τον Γιώργο Κιμούλη. Δεν ήξερα κάθε μέρα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Με έβριζε. Η λεκτική βία είναι σαν άγριο θηρίο, ζεις
Διαβάστε το στο spoilersΚατερίνα Λέχου: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε στη σκηνή»
Η Κατερίνα Λέχου συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη στο έργο «Όλα σε μια νύχτα» το 2004, ενώ είχαν υπάρξει ζευγάρι και εκτός σκηνής.«Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι μέσα μου έχει ωριμάσει κάτι για να μιλήσω. Έρχεται κάποια στιγμή που [...]
Διαβάστε το στο matrix24.grΚατερίνα Λέχου: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε, έπινα και έπαιρνα Lexotanil»
Κατερίνα Λέχου: «Ο Γιώργος Κιμούλης με έβριζε, έπινα και έπαιρνα Lexotanil» Η Κατερίνα Λέχου συγκλονίζει! “Δεν ήξερα κάθε μέρα αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω. Με έβριζε. Η λεκτική βία είναι σαν άγριο θηρίο, ζεις συνέχεις σε εγρήγορση, είσαι σε άμυνα…”. Μέσα από μια συγκλονιστική της εξομολόγηση στην Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Λέχου αποκαλύπτει όλα όσα βίωσε από […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr