#Γιώργος Κιμούλης

Νίκος Ψαρράς για την αγωγή του Γιώργου Κιμούλη: «Περιμένουμε να βγει απόφαση γιατί είμαστε κατηγορούμενοι»

govastileto.gr
Ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και μίλησε για το θέατρο, την οικογένειά του αλλά και την αγωγή που έκανε εις βάρος του ο Γιώργος Κιμούλης. «Όταν πήγαμε οικογενειακώς ταξίδι στην Ιαπωνία, οι πρώτες μέρες με τον γιο μου ήταν δύσκολες. Ο γιος μου στο ταξίδι μας στην Ιαπωνία μου […]
17:00 07/04/2024

Ο Γιώργος Κιμούλης έκανε πρεμιέρα σε θέατρο της Καλαμάτας χωρίς την αναμενόμενη προσέλευση κόσμου

govastileto.gr
Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου 16/12 ο Γιώργος Κιμούλης με τη νέα του παράσταση «Ο θεός της σφαγής» στην Καλαμάτα. Ο Γιώργος Κιμούλης, ο οποίος έχει επιστρέψει κανονικά πλέον στις θεατρικές σκηνές και έχει σκηνοθετήσει την εν λόγω παράσταση, δεν είδε το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς δεν υπήρχε η αναμενόμενη προσέλευση του κόσμου στο θέατρο. […]
11:00 19/12/2023

Σοφία Βογιατζάκη για Γιώργο Κιμούλη: «Το όνομά του είναι η αναφορά του ελληνικού θεάτρου»

govastileto.gr
Η Σοφία Βογιατζάκη μίλησε για την περιοδεία της με τον Γιώργο Κιμούλη στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #Yes». Η ηθοποιός, παρά τις καταγγελίες που αντιμετώπισε ο Γιώργος Κιμούλης και την εμπλοκή του με το κίνημα του MeToo, συνεχίζει να στηρίζει τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. «Η καλοκαιρινή περιοδεία πηγαίνει πολύ καλά. “12 τη νύχτα” του Σαίξπηρ […]
18:00 21/08/2023

Παναγιώτα Βλαντή: «Ο Γιώργος Κιμούλης επέστρεψε στο θέατρο, τον στηρίζουν κι είναι λάθος»

neolaia.gr
Κόλαφος η Παναγιώτα Βλαντή για την υποστήριξη σε Γιώργο Κιμούλη - Τι υποστήριξε για το #MeToo;
16:46 20/08/2023

Κόλαφος η Παναγιώτα Βλαντή: «Ο Γιώργος Κιμούλης προπηλάκιζε και βασάνιζε ηθοποιούς»

zappit.gr
Η Παναγιώτα Βλαντή έδωσε συνέντευξη στην On Time και στην Ντονατέλλα Αδάμου και μίλησε μεταξύ άλλων για το Me Too […] The post Κόλαφος η Παναγιώτα Βλαντή: «Ο Γιώργος Κιμούλης προπηλάκιζε και βασάνιζε ηθοποιούς» appeared first on Zappit.
14:00 19/08/2023

Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι βιαστής αλλά παλιοχαρακτήρας»

zappit.gr
Η Μαρία Ιωαννίδου παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, […] The post Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Γιώργος Κιμούλης δεν είναι βιαστής αλλά παλιοχαρακτήρας» appeared first on Zappit.
21:00 07/07/2023

Στην Πάτρα στις 25/7 ο Γιώργος Κιμούλης με "Δωδεκάτη Νύχτα" του Σαίξπηρ

thebest.gr
Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 πρόκειται να παιχθεί στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο δίπλα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, στο πλαίσιο του «Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας» από την “Τεχνών Δράσις” κωμωδία του Ουίλιαμ Σαίξπηρ “Δωδέκατη Νύχτα”, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη.
15:00 02/07/2023

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι φίλος μου. Σεβασμός στον μεγάλο δημιουργό»

govastileto.gr
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος το βράδυ της Δευτέρας βρέθηκε στο Βεάκειο θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «12η νύχτα», σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη. Ο γνωστός παρουσιαστής, μάλιστα, μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών που βρέθηκαν εκεί για τον φίλο του, Γιώργο Κιμούλη. «Όταν ο Γιώργος Κιμούλης συναντά τον Ουίλιαμ Σαίξπηρ έχουμε έναστρο ουρανό και εγένετο […]
09:00 28/06/2023

Φωτεινή Μπαξεβάνη – Δώρα Χρυσικού: Εκατέρωθεν μηνύσεις για την υπόθεση Κιμούλη

okmag.gr
Η Φωτεινή Μπαξεβάνη και η Δώρα Χρυσικού αλληλομηνύονται για την υπόθεση Κιμούλη και τις καταθέσεις που έχουν δώσει και οι δύο στο ΣΕΗ. Τα γεγονότα για τα οποία αλληλομηνύονται διαδραματίστηκαν το καλοκαίρι του 2020 όταν ο Γιώργος Κιμούλης και η Φωτεινή Μπαξεβάνη επισκέφτηκαν τον Ιθάκη ως συμπρωταγωνιστές στο θεατρικό έργο «Το παγκάκι». Σύμφωνα με όσα […] The post Φωτεινή Μπαξεβάνη – Δώρα Χρυσικού: Εκατέρωθεν μηνύσεις για την υπόθεση Κιμούλη appeared first on OK! Magazine.
11:58 12/06/2023

Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν μου φέρθηκε σωστά ο Γιώργος Κιμούλης»

zappit.gr
Η Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή […] The post Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν μου φέρθηκε σωστά ο Γιώργος Κιμούλης» appeared first on Zappit.
20:42 26/05/2023

Δανάη Μπάρκα για την συνεργασία Κιμούλη – Βογιατζάκη: «Θα ακουστούν πολλά»

zappit.gr
Ο Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζει περιοδεία με την παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα», στην οποία συμπρωταγωνιστεί η Σοφία Βογιατζάκη. Η ηθοποιός μίλησε στο […] The post Δανάη Μπάρκα για την συνεργασία Κιμούλη – Βογιατζάκη: «Θα ακουστούν πολλά» appeared first on Zappit.
13:32 16/05/2023

Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν πιστεύω πως θα συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη. Κάθομαι και τσιμπιέμαι»

okmag.gr
Ο Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζει περιοδεία με την παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα» του Ουίλιαμ Σέξπιρ, στην οποία συμπρωταγωνιστεί η Σοφία Βογιατζάκη. H ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» που προβλήθηκε την Τρίτη. «Είναι υπέροχος όπως δουλεύει με τους ηθοποιούς» Η ηθοποιός μίλησε για τη νέα της συνεργασία με τον Γιώργο Κιμούλη: «Με πήρε τηλέφωνο να συνεργαστούμε. Εμένα […] The post Σοφία Βογιατζάκη: «Δεν πιστεύω πως θα συνεργαστώ με τον Γιώργο Κιμούλη. Κάθομαι και τσιμπιέμαι» appeared first on OK! Magazine.
11:54 16/05/2023

Ο Γιώργος Κιμούλης σε καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα»

happytv.gr
Η παράσταση «ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΝΥΧΤΑ» του ΟΥΙΛΛΙΑΜ ΣΑΙΞΠΗΡ σε μετάφραση και σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη, κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Η “Τεχνών Δράσις” παρουσιάζει το καλοκαίρι του 2023, σε όλη την Ελλάδα και την  Κύπρο, την κωμωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ “Δωδέκατη Νύχτα”, σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη.  Προγραμματισμένη πρεμιέρα Σάββατο 24 Ιουνίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας. […] Διαβάστε τη συνέχεια εδώ Ο Γιώργος Κιμούλης σε καλοκαιρινή περιοδεία με την παράσταση «Δωδέκατη Νύχτα»
13:16 11/05/2023

Γιώργος Κιμούλης: Ετοιμάζει περιοδεία για το ερχόμενο καλοκαίρι

youfly.com
Ο Γιώργος Κιμούλης έχει ήδη αποφασίσει τι θα κάνει το ερχόμενο καλοκαίρι. Αποφάσισε να κάνει περιοδεία με την παράσταση «Δωδέκατη νύχτα». The post Γιώργος Κιμούλης: Ετοιμάζει περιοδεία για το ερχόμενο καλοκαίρι appeared first on Youfly.
18:44 09/05/2023

Γιώργος Ματαράγκας: «O Γιώργος Κιμούλης δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα»

zappit.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Ματαράγκας στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό με αφορμή την καλοκαιρινή του […] The post Γιώργος Ματαράγκας: «O Γιώργος Κιμούλης δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα» appeared first on Zappit.
19:42 04/05/2023

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μακάρι ο Γιώργος Κιμούλης να κερδίσει τις αγωγές»

neolaia.gr
Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν μπορώ να δεχτώ ότι το είδωλό μου έχει αυτά τα κτηνώδη χαρακτηριστικά» (ΒΙΝΤΕΟ)
15:40 03/05/2023

Τιτίκα Στασινοπούλου για υπόθεση Γεωργούλη: «Άμα μου έλεγες για καμιά γκομενάρα… Αυτή είναι ασήμαντη»

okmag.gr
Η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη αλλά και στις καταγγελίες που είχε δεχτεί στο παρελθόν ο Γιώργος Κιμούλης. «Με προβληματίζει η εποχή που επέλεξαν να γίνει η καταγγελία. Ό,τι θυμούνται χαίρονται; Όχι. Εγώ πάντως είμαι καχύποπτη. Από την άλλη πλευρά ο Γεωργούλης είναι ένα […] The post Τιτίκα Στασινοπούλου για υπόθεση Γεωργούλη: «Άμα μου έλεγες για καμιά γκομενάρα… Αυτή είναι ασήμαντη» appeared first on OK! Magazine.
12:44 03/05/2023

Νίκος Ψαρράς: Του την είχαν «στημένη» για μια δήλωση για την υπόθεση Κιμούλη – «Παιδιά, μην ξενυχτάτε τζάμπα»

Newsbeast.gr
Οι κάμερες και οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τον Νίκο Ψαρρά έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά όπου και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Σκηνές από έναν γάμο». Οι δημοσιογράφοι ζήτησαν από τον ηθοποιό να τοποθετηθεί αναφορικά με την εκδίκαση των αγωγών που έχει καταθέσει και εις βάρος του ο συνάδελφος του, Γιώργος Κιμούλης. «Παιδιά, μην ξενυχτάτε τζάμπα. Είναι κρίμα, δώδεκα η ώρα τη νύχτα, που είστε εδώ. Αυτές οι υποθέσεις έχουν ακολουθήσει τον δρόμο της δικαιοσύνης και έτσι πρέπει να είναι. Τώρα, μεταμεσονύκτιες δηλώσεις να κάνουμε και τι να πούμε; Τα πράγματα πρέπει να γίνονται όπως πρέπει και να αφήσουμε τους δικαστές να κάνουν τη δουλειά τους, αυτό είναι το σωστό»
20:32 28/04/2023

Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Τι έγινε όταν ήταν καλεσμένοι στην ίδια εκπομπή

in.gr
Η ημέρα που οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό.
11:12 28/04/2023

Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Η ημέρα που βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ – Το παρασκήνιο

tlife.gr
Ο Γιώργος Κιμούλης κατηγορήθηκε τον Ιανουάριο του 2021 από τη Ζέτα Δούκα για λεκτική και ψυχολογική To άρθρο Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Η ημέρα που βρέθηκαν στο ίδιο τηλεοπτικό πλατό αλλά δεν συναντήθηκαν ποτέ – Το παρασκήνιο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:00 28/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load