Συγκλονίζει η Στεφανία Γουλιώτη: «Μπήκε μέσα στο σπίτι και μου έριξε σφαλιάρα»

20:36 - 01/02/2021

Καλεσμένη της Νάντιας Κοντογεώργη βρέθηκε η Στεφανία Γουλιώτη το απόγευμα της Δευτέρας στο φλΕΡΤ της ΕΡΤ. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε […] The post Συγκλονίζει η Στεφανία Γουλιώτη: «Μπήκε μέσα στο σπίτι και μου έριξε σφαλιάρα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Στεφανία Γουλιώτη συγκλονίζει: «Μπήκε μέσα στο σπίτι και μου έριξε σφαλιάρα» (vid)

Η Στεφανία Γουλιώτη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θέλω να πω μια ιστορία μου, όχι σαν καλλιτέχνης. Δεν έχω δεχθεί τέτοια βία μες στη δουλειά. Έχω υποστεί όμως τέτοια βία σαν πολίτης. Κάποια στιγμή ένας άνθρωπος θεωρούσε ότι εγώ ευθύνομαι για ένα κακό που του έχει συμβεί. Ήρθε έξω από το σπίτι μου και χτύπαγε, επειδή ήταν […] The post Η Στεφανία Γουλιώτη συγκλονίζει: «Μπήκε μέσα στο σπίτι και μου έριξε σφαλιάρα» (vid) appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Και η Στεφανία Γουλιώτη καταγγέλλει: «Μπήκε μέσα στο σπίτι και μου έριξε σφαλιάρα» (βίντεο)

Η ηθοποιός Στεφανία Γουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ΦλΕΡΤ και μίλησε για τη δυσάρεστη εμπειρία που είχε η ίδια όταν υπέστη μία μορφή βίας. Η ηθοποιός μίλησε για μια άσχημη εμπειρία που βίωσε ούσα 25 χρονών μέσα στο σπίτι της από αγανακτισμένο συμπολίτη της, ο οποίος, παρουσία αστυνομικών σήκωσε χέρι πάνω της. Η Στεφανία Γουλιώτη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο