#Στεφανία Γουλιώτη

Έρχεται η δεύτερη σεζόν του «Maestro» – Η πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

lamianow.gr
Επιστρέφει η δεύτερη σεζόν της σειράς του MEGA που έγραψε τηλεοπτική ιστορία και αποκτήθηκε για παγκόσμια διανομή από το Netflix, σκαρφαλώνοντας στο διεθνές Top 10 ξένων σειρών σε 18 χώρες. Τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι έτοιμα. Το «Maestro» κάνει πρεμιέρα στο MEGA στις 16 Μαΐου, ενώ θα προβληθεί ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα από την πλατφόρμα του Netflix. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια Τον Μάιο του 2024, θα έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε για άλλη μία φορά στα καταγάλανα νερά των Παξών, που όμως κρύβουν πολλά ένοχα μυστικά στον σκοτεινό βυθό τους. Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 6 επεισόδια, ενώ το «Maestro» θα ολοκληρω
12:37 26/03/2024

The Doctor: Κατερίνα Ευαγγελάτου, Στεφανία Γουλιώτη μιλούν στη Μυρτώ Λοβέρδου

tovima
Η Μυρτώ Λοβέρδου συζητά με τις Κατερίνα Ευαγγελάτου και Στεφανία Γουλιώτη για την επιστήμη και τη θρησκεία, τον ρατσισμό και το «cancel culture»
14:00 14/03/2024

Στεφανία Γουλιώτη: «”Σφάζονται” κάθε μέρα, είμαι στο όριο να καλέσω την πρόνοια»

tlife.gr
Για τα όσα θα ήθελε να αλλάξει στην ελληνική κοινωνία μίλησε η Στεφανία Γουλιώτη σε συνέντευξη To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη: «”Σφάζονται” κάθε μέρα, είμαι στο όριο να καλέσω την πρόνοια» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 12/03/2024

Στεφανία Γουλιώτη: Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα, διότι νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη

Newsbeast.gr
Η Στεφανία Γουλιώτη έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική της πορεία, όσο και στην προσωπική της ζωή. Μιλώντας στην εκπομπή «Ελένη» είπε πως «ο πατέρας μου ήταν Έλληνας, η μητέρα μου Γαλλίδα. Γνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν δια αλληλογραφίας. Την πρώτη φορά που έδωσα εξετάσεις στο Εθνικό απέτυχα διότι είχα έπαρση, νόμιζα πως ήμουν η Λαμπέτη, αλλά δεν ήμουν. Η ελληνική τηλεόραση έχει μείνει στάσιμη σε αυτό το θέμα της παλιάς Ελλάδας. Στην αρχή ο ρόλος της Αλεξάνδρας στο Maestro δεν μου πολυάρεσε, διαβάζοντάς τον όμως ανακάλυψα πως είχε πολύ βάθος και πολλές ρωγμές». Αναφορικά με το ρόλο της γυναίκας στη σημερινή εποχή, η Στεφανία Γουλιώτη δήλωσε: «Είναι τρομερό στερεότυπο το ό
00:00 02/02/2024

Βασίλειος Κωστέτσος: Ξέσπασε για τις παραστάσεις «Σφήκες» και «Μήδεια» στην Επίδαυρο – «Κάλλιστα μπορεί να γίνει camping για τουρίστες»

Newsbeast.gr
Μετά της αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη θεατρική παράσταση «Σφήκες» που παρουσίασε η Λένα Κιτσοπούλου στην Επίδαυρο, ένας νέος «πόλεμος» άνοιξε στα social media με αφορμή τη «Μήδεια» του Γερμανού σκηνοθέτη Φρανκ Καστρόφ. Ο Γερμανός σκηνοθέτης παρουσίασε την Παρασκευή 21/7 και το Σάββατο 22/7 στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου μια σύγχρονη εκδοχή της Μήδειας του Ευριπίδη με πρωταγωνιστές τους: Μαρία Ναυπλιώτου, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Στεφανία Γουλιώτη, Σοφία Κόκκαλη, Αγγελική Παπούλια, Νίκο Ψαρρά, Αινεία Τσαμάτη και Νικόλα Χανακούλα. Ένα από τα βασικά σημεία της παράστασης που προκάλεσε τα αρνητικά σχόλια και τις αποδοκιμασίες των θεατών ήταν τα σκηνικά που χρησιμοποιήθηκαν. Τέσσερα αντίσκην
06:00 26/07/2023

Στεφανία Γουλιώτη: «Ό,τι αγγίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γίνεται χρυσάφι»

zappit.gr
Η Στεφανία Γουλιώτη έδωσε συνέντευξη στο Κουτί της Πανδώρας και στην Ηλέκτρα Ζαργάνη με αφορμή την συμμετοχή της στην παράσταση […] The post Στεφανία Γουλιώτη: «Ό,τι αγγίζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γίνεται χρυσάφι» appeared first on Zappit.
22:00 15/07/2023

«Maestro»: Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μας συστήνει το τηλεοπτικό του μωρό

govastileto.gr
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και οι υπόλοιποι ηθοποιοί και συντελεστές του «Maestro» βρίσκονται σε πυρετώδη γυρίσματα για την δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Mega. Όπως είδαμε στην πρώτη σεζόν, ο πρωταγωνιστής πρόκειται να γίνει πατέρας, καθώς η σύζυγός του (που υποδύεται η Στεφανία Γουλιώτη) είναι έγκυος. Έτσι σήμερα ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης θέλησε να μας συστήσει […]
18:00 22/06/2023

Στεφανία Γουλιώτη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη 2η σεζόν του Maestro

okmag.gr
Η Στεφανία Γουλιώτη δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της «Αλεξάνδρας» από τη 2η σεζόν του Maestro. Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά. Θυμίζουμε ότι η Στεφανία Γουλιώτη υποδύεται στη σειρά Maestro την εν διαστάσει σύζυγο του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) η οποία είχε μια άτυχη εγκυμοσύνη όσο ακόμα ήταν μαζί. Μετά την εγκατάσταση του […] The post Στεφανία Γουλιώτη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη 2η σεζόν του Maestro appeared first on OK! Magazine.
18:50 10/04/2023

Στεφανία Γουλιώτη: Η παιδική της ηλικία, η ψυχοθεραπεία και το «Maestro»

tovima
Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της και μίλησε για η δεύτερη σεζόν του Maestro
21:06 03/04/2023

Εξομολόγηση Στεφανίας Γουλιώτη: Υπήρχε μία βία στις σχέσεις μου που δεν την καταλάβαινα

thecaller.gr
Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας η Στεφανία Γουλιώτη και προχώρησε σε μία ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη. Στον καναπέ του Στούντιο 4 κάθισε το απόγευμα της Δευτέρας η Στεφανία Γουλιώτη και προχώρησε σε μία ιδιαίτερα εξομολογητική συνέντευξη. Η γνωστή ηθοποιός, που πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχανάλυση. «Πήγα για ψυχανάλυση, γιατί […]
18:40 03/04/2023

Στεφανία Γουλιώτη: «Μας ήρθε mail ότι κερδίσαμε 2 εκατομμύρια ευρώ, το φάγαμε σας το ορκίζομαι, είμαι ηλίθια»

zappit.gr
Η Στεφανία Γουλιώτη βρέθηκε καλεσμένη στο Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για ένα […] The post Στεφανία Γουλιώτη: «Μας ήρθε mail ότι κερδίσαμε 2 εκατομμύρια ευρώ, το φάγαμε σας το ορκίζομαι, είμαι ηλίθια» appeared first on Zappit.
18:36 03/04/2023

Στεφανία Γουλιώτη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της – “Το πρώτο μου αγόρι πέθανε σε ηλικία 11 ετών – Ήταν τρομερά τραυματικό”

instyle.gr
H Στεφανία Γουλιώτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” το απόγευμα της Δευτέρας. Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια συγκλονιστική εξομολόγηση, καθώς όπως αποκάλυψε το πρώτο της αγόρι πέθανε όταν ήταν 11 ετών. “Στο γαλλικό σχολείο και μάλιστα θηλέων πήγα και μάλιστα το αποφάσισα μόνη μου… Διάλεξα το θηλέων γιατί ήταν μια εποχή που πέθανε ένα […] The post Στεφανία Γουλιώτη: Συγκλονίζει η εξομολόγησή της – “Το πρώτο μου αγόρι πέθανε σε ηλικία 11 ετών – Ήταν τρομερά τραυματικό” appeared first on InStyle.
18:26 03/04/2023

Στεφανία Γουλιώτη: «Σε ηλικία 11 ετών, “έφυγε” το πρώτο μου αγόρι, τραυματίστηκα συναισθηματικά»

tlife.gr
Για μια απώλεια που βίωσε στην ηλικία των 11 ετών και την τραυμάτισε συναισθηματικά μίλησε η To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη: «Σε ηλικία 11 ετών, “έφυγε” το πρώτο μου αγόρι, τραυματίστηκα συναισθηματικά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:40 03/04/2023

Η Γουλιώτη αποκαλύπτει πώς έσπασε τη μύτη της 4 φορές: «Την μία μετά από τσακωμό με πρώην μου- Δεν την έχω φτιάξει»

thecaller.gr
Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε σήμερα μιλώντας στην εκπομπή του Στούντιο 4, ότι έχει σπάσει την μύτη της 4 φορές.Η Στεφανία Γουλιώτη αποκάλυψε σήμερα μιλώντας στην εκπομπή του Στούντιο 4, ότι έχει σπάσει την μύτη της 4 φορές.Όπως είπε η μία ήταν μετά από τσακωμό σε πρώην σύντροφό της. «Ήταν η κακή στιγμή» είπε σχετικά. Άλλες δύο στην δραματική σχολή και «μία φορά με ακροβατικά». «Και δεν την έχω φτιάξει» ξεκαθάρισε η γνωστή ηθοποιός. […]
16:56 03/04/2023

Γιάννης Χουβαρδάς: Ανοιχτή πρόσκληση για την παράσταση «Μην κοιτάξεις πίσω»

in.gr
Στην παράσταση συμμετέχουνν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Βογιατζής, η Στεφανία Γουλιώτη, η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.
12:44 20/03/2023

Μαζί με το νέο της look η Στεφανία Γουλιώτη μάς έδωσε και το πρώτο πλάνο της εγκυμοσύνης της

NewsBomb
Η μεταμόρφωσή της Στεφανίας σε μαλλιά και σώμα για τα γυρίσματα του Maestro 2 μόλις ξεκίνησε και η σειρά του…Περισσότερα...
18:12 16/03/2023

Στεφανία Γουλιώτη: «Αυτό είναι εξοργιστικό αλλά χαίρομαι γιατί μου θυμίζεις τη δύναμή μου»

tlife.gr
Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στο στην εκπομπή Uncover Stories του AtticaTV, με αφορμή το διάταγμα για To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη: «Αυτό είναι εξοργιστικό αλλά χαίρομαι γιατί μου θυμίζεις τη δύναμή μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
23:00 14/02/2023

Στεφανία Γουλιώτη: «Δεν μου αρέσει καθόλου το ότι υποτιμάς την Τέχνη» – Το σχόλιό της για το Προεδρικό Διάταγμα

neolaia.gr
Η Στεφανία Γουλιώτη μίλησε για το νέο Προεδρικό Διάταγμα που αφορά τον καλλιτεχνικό χώρο.
15:24 14/02/2023

Στεφανία Γουλιώτη: «Χαριεντίζεσαι με όλους τους ηθοποιούς και μετά τους λες: είστε απόφοιτοι Λυκείου;»

zappit.gr
Τη δική της άποψη για την υπόθεση του Προεδρικού Διατάγματος 85 και την εξίσωση των πτυχίων των δραματικών σχολών με […] The post Στεφανία Γουλιώτη: «Χαριεντίζεσαι με όλους τους ηθοποιούς και μετά τους λες: είστε απόφοιτοι Λυκείου;» appeared first on Zappit.
14:18 14/02/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load