Κόρη Ν.Μαραντόνα: «Μου προκάλεσαν εμετό όσα άκουσα στο ηχητικό ντοκουμέντο»

23:17 - 01/02/2021

Σάλος έχει προκληθεί μετά την δημοσίευση των συζητήσεων του προσωπικού γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, με την ψυχολόγο Αγουστίνα Κοσάκοβ και με στενό του συνεργάτη λίγες ώρες πριν ο Ντιέγκο αφήσει την τελευταία του πνοή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ηχητικά ντοκουμέντα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Infobae», ο Λούκε, οδηγώντας προς το σπίτι του Ντιέγκο Μαραντόνα, ενημερωνόταν από την ψυχολόγο για την προσπάθεια των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή το πρωί της 25ης Νοεμβρίου. «Είμαι στην εθνική οδό, φαίνεται ότι είναι νεκρός. Φαίνεται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή. Θα πεθάνει ο χοντρός. Πηγαίνω προς τα εκεί», ακούγεται να λέει, δίχως ίχνος συναισθήματος, ο στενός

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κόρη Ν.Μαραντόνα: Μου προκάλεσαν εμετό όσα άκουσα στο ηχητικό ντοκουμέντο

Σάλος έχει προκληθεί μετά την δημοσίευση των συζητήσεων του προσωπικού γιατρού του Ντιέγκο Μαραντόνα, Λεοπόλδο Λούκε, με την ψυχολόγο Αγουστίνα Κοσάκοβ και με στενό του συνεργάτη λίγες ώρες πριν ο Ντιέγκο αφήσει την τελευταία του πνοή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα ηχητικά ντοκουμέντα που έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Infobae», ο Λούκε, οδηγώντας προς το σπίτι του Ντιέγκο Μαραντόνα, ενημερωνόταν από την ψυχολόγο για την προσπάθεια των γιατρών να τον επαναφέρουν στη ζωή το πρωί της 25ης Νοεμβρίου. «Είμαι στην εθνική οδό, φαίνεται ότι είναι νεκρός. Φαίνεται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή. Θα πεθάνει ο χοντρός. Πηγαίνω προς τα εκεί», ακούγεται να λέει, δίχως ίχνος συναισθήματος, ο στενός

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις