Λουκία Παπαδάκη: “Έχασα ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις – Έδωσα μια σφαλιάρα κι έφυγα”
14:21 - 02/02/2021
Η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη στη εκπομπή “Love it” και με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν
To άρθρο Λουκία Παπαδάκη: “Έχασα ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις – Έδωσα μια σφαλιάρα κι έφυγα” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λουκία Παπαδάκη: «Εχω χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις»
Η ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία στο χώρο του θεάτρου
Διαβάστε το στο Λουκία Παπαδάκη: Έχω χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις (βίντεο)
Η ηθοποιός ρωτήθηκε σχετικά με τις καταγγελίες που γίνονται για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία στο χώρο του θεάτρου
Διαβάστε το στο Λουκία Παπαδάκη: «Δεν υπέκυψα κι έχασα το ρόλο, του έριξα μια σφαλιάρα κι έφυγα»
Στο Love it και την Κατερίνα Νινιού έδωσε συνέντευξη η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη, η οποία αναφέρθηκε και στο πώς αντέδρασε […]
The post Λουκία Παπαδάκη: «Δεν υπέκυψα κι έχασα το ρόλο, του έριξα μια σφαλιάρα κι έφυγα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΛ.Παπαδάκη: «Έχασα δουλειές επειδή δεν υπέκυψα σε πονηρές προτάσεις»
Ακόμη μία γνωστή ηθοποιός, η Λουκία Παπαδάκη αποκάλυψε ότι έχασε σημαντικούς ρόλους λόγω της αρνητικής της απάντησης σε πονηρές προτάσεις.
Η ηθοποιός ανέφερε πώς έχει αντιδράσει σε καταστάσεις που βίωσε στο παρελθόν λέγοντας:
«Αυτά που έχω αντιμετωπίσει τα αντιμετώπισα άμεσα και ευθέως και αυτό είναι η δική μου τοποθέτηση. Δεν τη συγκρίνω με κάποιου άλλου, εγώ τι έκανα και πόσο συγκεκριμένη ήμουν. Έχω χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε “προτάσεις”. Έδωσα μια σφαλιάρα και έφυγα. Πολύ το ευχαριστήθηκα, είναι πολύ αποτελεσματικό. Υποτιμούμε τη δύναμη που έχουμε» τόνισε η γνωστή ηθοποιός.
Στην συνέντευξή της, η Λουκία Παπαδάκη αναφέρθηκε και στο θέμα των διαδικτυακών παραστάσεων ως μια κάποια λύση για
Διαβάστε το στο pronews.grΗ Ραφηνιώτισσα Λουκία Παπαδάκη αποκαλύπτει: Έχασα δουλειά γιατί δεν υπέκυψα σε «προτάσεις», του έδωσα μία σφαλιάρα και έφυγα
Η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην μεσημεριανή εκπομπή Love It και προέβη σε αποκαλύψεις! Η ηθοποιός μίλησε για το πολυσυζητημένο θέμα των ημερών και για τις καταγγελίες για ψυχολογική, λεκτική και σωματική βία που έχουν γίνει από ηθοποιούς και συναδέλφους της. Επιπλέον, αποκάλυψε πως έχει χάσει ρόλο, επειδή αρνήθηκε να […]
Διαβάστε το στο irafina.grΛουκία Παπαδάκη: Δεν υπέκυψα σε προτάσεις, έδωσα μια σφαλιάρα και έχασα τον ρόλο
Η Λουκία Παπαδάκη με αφορμή τις καταγγελίες ηθοποιών αποκάλυψε πώς αντιδρούσε σε παρόμοιες παρενοχλήσεις που δέχτηκε η ίδια στο παρελθόν. «Αυτά που έχω αντιμετωπίσει τα αντιμετώπισα άμεσα και ευθέως και αυτό είναι η δική μου τοποθέτηση. Δεν τη συγκρίνω με κάποιου άλλου, εγώ τι έκανα και πόσο συγκεκριμένη ήμουν. Έχω χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις. Έδωσα μια σφαλιάρα και έφυγα. Πολύ το ευχαριστήθηκα, είναι πολύ αποτελεσματικό. Υποτιμούμε τη δύναμη που έχουμε», είπε στην εκπομπή «love it». Σύμφωνα με πληροφορίες από το nassosblog
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Λουκία Παπαδάκη: Δεν υπέκυψα σε προτάσεις, έδωσα μια σφαλιάρα και έχασα τον ρόλο
Διαβάστε το στο spoilers