Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης

16:42 - 02/02/2021

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 67 ετών ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Σπύρος Μπιμπίλας. Συγκεκριμένα έγραψε: “Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου… Βαριά θλίψη και οδύνη. Ο σπουδαίος μας σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης με τις τόσες επιτυχίες και το μεγάλο έργο έφυγε […]

Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης

Έφυγε από τη ζωή. σε ηλικία 67 ετών. ο διακεκριμένος σκηνοθέτης της όπερας και του θεάτρου...

Διαβάστε το στο Zougla

Σπούδασε αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και θεατρολογία στο Παρίσι, με ειδικό θέμα τη σκηνοθεσία όπερας.

Διαβάστε το στο

Σπούδασε αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και θεατρολογία στο Παρίσι, με ειδικό θέμα τη σκηνοθεσία όπερας.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας. Συγκεκριμένα έγραψε: «Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου… Βαριά θλίψη και οδύνη. Ο σπουδαίος μας σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης με τις τόσες επιτυχίες και... The post Πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Σε ηλικία 67 ετών

Διαβάστε το στο lifo.gr

ΕΛΛAΔΑ  Πέθανε σε ηλικία 67 ετών ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας. Συγκεκριμένα έγραψε: "Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου... Βαριά θλίψη και οδύνη. Ο σπουδαίος μας σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης με τις τόσες επιτυχίες και το μεγάλο έργο έφυγε από κοντά μας... Η τελευταία του παράσταση ήταν μαζί μας πέρυσι το. Θρυλικό ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ στο θέατρο Κορονέτ που το σταμάτησε ο κορονοϊός.. Λατρεμένε μου Βασίλη σ ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερες, ήθος και γνώση.   Βασίλης ΝικολαΐδηςΣπύρος ΜπιμπίλαςHas video: Exclude from popular: 0

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 67 ετών, ο διακεκριμένος σκηνοθέτης της όπερας και του θεάτρου, Βασίλης Νικολαΐδης, ο οποίος συνεργάστηκε με την Εθνική Λυρική Σκηνή για περίπου δύο δεκαετίες. Η συνεργασία του Βασίλη Νικολαΐδη με την Εθνική Λυρική Σκηνή ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ενώ διετέλεσε και μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού. Σκηνοθέτησε με […] Το άρθρο Πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 67 ετών ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο Βασίλης Νικολαϊδης γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε αρχαιολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και θεατρολογία στο Παρίσι, με ειδικό θέμα τη σκηνοθεσία όπερας. Το 1982 δημοσιεύτηκε το βιβλίο […] The post Πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης first appeared on Lykavitos.gr.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης Tue, 02/02/2021 - 18:50

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών άφησε ο σπουδαίος σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook o πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. «Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου. Βαριά θλίψη και οδύνη. Ο σπουδαίος μας σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης με τις τόσες επιτυχίες και το μεγάλο έργο […]

Διαβάστε το στο mononews.gr

«Έφυγε» ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης

«Έφυγε» από την ζωή σε ηλικία μόλις 67 ετών απεβίωσε ο γνωστός σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών Σπύρος Μπιμπίλας. Η ανάρτηση του κ. Μπιμπίλα: «Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου… Βαριά θλίψη και οδύνη. Ο σπουδαίος μας σκηνοθέτης Βασίλης […] The post «Έφυγε» ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Πέθανε ο σπουδαίος σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης

Σε ηλικία 67 ετών «έφυγε» από τη ζωή την Τρίτη ένας σημαντικός σκηνοθέτης του Θεάτρου, ο Βασίλης Νικολαΐδης.

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Lamianow.gr Πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 67 ετών ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό ο Σπύρος Μπιμπίλας. Συγκεκριμένα έγραψε: “Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου… Βαριά θλίψη και οδύνη. Ο σπουδαίος μας σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης με τις τόσες επιτυχίες και το μεγάλο έργο έφυγε […] Πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης Lamianow.gr

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο – Νεκρός από κορονοϊό σπουδαίος Έλληνας σκηνοθέτης

Θρηνεί ο καλλιτεχνικός κόσμος, καθώς ο σπουδαίος σκηνοθέτης άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών.     Τη δυσάρεστη είδηση για τον χαμό του Βασίλη Νικολαϊδη ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook o πρόεδρος του ΣΕΗ (Σύνδεσμος Ελλήνων Ηθοποιών), Σπύρος Μπιμπίλας.     «Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου. Βαριά θλίψη και οδύνη. Ο σπουδαίος μας σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης με τις τόσες επιτυχίες και το μεγάλο έργο έφυγε από κοντά μας. Η τελευταία του παράσταση ήταν μαζί μας πέρυσι το θρυλικό “Αλλοίμονο στους Νέους” στο θέατρο Κορονέτ που το σταμάτησε ο κορονοϊός. Λατρεμένε μου Βασίλη, σ’ ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερες, ήθος και γνώση», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας.      

Διαβάστε το στο spoilers

Πέθανε ο σπουδαίος σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης

Σε ηλικία 67 ετών έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης σύμφωνα με ανάρτηση του προέδρου του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρου Μπιμπίλα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρει: «Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου… Βαρειά θλίψη και οδύνη. Ο σπουδαίος μας σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαιδης με τις τόσες επιτυχίες και το μεγάλο […]

Διαβάστε το στο

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 67 ετών, ο διακεκριμένος σκηνοθέτης της όπερας και του θεάτρου, Βασίλης Νικολαΐδης, ο οποίος συνεργάστηκε με την Εθνική Λυρική Σκηνή για περίπου δύο δεκαετίες.    Η…

Διαβάστε το στο politik.gr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook o πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών άφησε ο σπουδαίος σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook o πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. «Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου. ... The post Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – Πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης appeared first on AgrinioNews.

Διαβάστε το στο agrinionews.gr

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 67 ετών, ο διακεκριμένος σκηνοθέτης της όπερας και του θεάτρου, Βασίλης Νικολαΐδης, ο οποίος συνεργάστηκε με την Εθνική Λυρική Σκηνή για περίπου δύο δεκαετίες.

Διαβάστε το στο eleftheriaonline.gr

Ο Βασίλης Νικολαΐδης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών.Θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση του θανάτου του Βασίλη Νικολαΐδη. Ο γνωστός σκηνοθέτης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 67 ετών, ενώ την δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Συγκεκριμένα, με ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έγραψε το εξής: «Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου... Βαρειά θλίψη και οδύνη. Ο σπουδαίος μας σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαιδης με τις τόσες επιτυχίες και το μεγάλο έργο έφυγε από κοντά μας...Η τελευταία του παράσταση ήταν μαζί μας πέρυσι το. Θρυλικό ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ στο θέατρο Κορονετ που το σταμάτησε ο κορωνοιος..Λατρεμένε μου Βασίλη σ ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερες, ήθο

Διαβάστε το στο ieidiseis.gr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 67 ετών άφησε ο σπουδαίος σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης. Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook o πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας. «Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου. Βαριά θλίψη και οδύνη. Ο σπουδαίος μας σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης με τις τόσες επιτυχίες και το μεγάλο έργο […] The post Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Έφυγε από τη ζωή ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης appeared first on tromaktiko.

Διαβάστε το στο tromaktiko.gr

Σε ηλικία 67 ετών πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο από το θάνατο του σκηνοθέτη Βασίλη Νικολαΐδη σε ηλικία μόλις 67 ετών, μετά από μια πλούσια καριέρα.

Διαβάστε το στο efsyn.gr

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης

Ο κορονοϊός «χτύπησε» τον καλλιτεχνικό χώρο ο οποίος μετρά μια ακόμα απώλεια. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Βασίλη Νικολαΐδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή «χτυπημένος» από τον κορονοϊό. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στην οποία δεν παρέλειψε να πει […]

Διαβάστε το στο dete.gr

«Έφυγε» ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης

Σε ηλικία 67 ετών απεβίωσε ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης. Την είδηση του θανάτου έκανε γνωστή με ανάρτησή του στον προσωπικό... The post «Έφυγε» ο σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης appeared first on GRTimes.gr.

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ irafina.gr

Ραφήνα: Βασιλόπουλος – “Η κα Τσεβά πέτυχε κάτι μοναδικό στην Ελλάδα, να παραιτηθεί η μισή παράταξη της”

Συναγερμός για φωτιά στον Βρανά Μαραθώνα!

Μαραθώνας: Αναβάλλεται η συναυλία των Locomondo – Τι θα γίνει με όσους αγόρασαν εισιτήρια

Μαραθώνας: Παντρεύεται αύριο ο αδελφός του Σάκη Ρουβά, Απόστολος!

Ραφήνα Πικέρμι: Αποκλειστικό! Ο Βασίλης Μοτσάκος θα ορκιστεί νέος δημοτικός σύμβουλος!

Ραφήνα: Χρ. Τσεμπέρης – “Πως θα συνταχθεί ο προϋπολογισμός μετά την παραίτηση Ψωμά; Δεν “κλείνει” ούτε με θαύμα!”