Σταύρος Σβήγκος: “Όταν ήμουν 18 πήγα σε μια οντισιόν σε σπίτι, νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό”
18:28 - 02/02/2021
Ο Σταύρος Σβήγκος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και θέλησε με τη σειρά του να εξομολογηθεί και
To άρθρο Σταύρος Σβήγκος: “Όταν ήμουν 18 πήγα σε μια οντισιόν σε σπίτι, νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αποκάλυψη Σταύρου Σβήγκου – Στα 18 μου πήγα σε μια οντισιόν σε σπίτι, νόμιζα ότι είναι φυσιολογικό
Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε στο «Πρωινό» για τις καταγγελίες των ηθοποιών για παρενόχληση και κακοποίηση στον εργασιακό χώρο. Ο ηθοποιός μάλιστα εξομολογήθηκε μια προσωπική του εμπειρία στο ξεκίνημα της καριέρας του.«Η δική μου στάση είναι να σταθώ στο πλευρό του αδύναμου και πάντα αυτή είναι η δική μου στάση σε όλη μου τη ζωή. Το ότι να βγω να πω εγώ κάτι που έπαθε κάποιος από κάποιον άλλον, το θεωρώ λάθος. Αν θέλει, οφείλει, χωρίς να τον πιέσω εγώ, να μιλήσει αυτός που το έχει πάθει. Όταν ήμουν εγώ 18 και πήγα σε μια οντισιόν κινηματογραφική και ήμουν έξω από τον χώρο, δεν τον γνώριζα και ξαφνικά γίνεται μια οντισιόν σε ένα σπίτι, σκέφτηκα τότε ότι το λογικό είναι οι οντισιόν να γίνονται...
Διαβάστε το στο spoilers