#Σταύρος Σβήγκος

Σταύρος Σβήγκος: Η ερώτηση που δέχτηκε από δημοσιογράφο και τον έκανε να αντιδράσει

govastileto.gr
Ο Σταύρος Σβήγκος έδωσε συνέντευξη το μεσημέρι του Σαββάτου 23/3 στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε μεταξύ άλλων για τη νέα μουσική εκπομπή στην οποία θα αναλάβει ρόλο παρουσιαστή. Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τον συνάδελφό του Νίκο Αναδιώτη, ο οποίος κατεβαίνει υποψήφιος στις Ευρωεκλογές, δέχτηκε αντίστοιχη ερώτηση, κάτι που τον έκανε να αντιδράσει. Αρχικά, ο […]
21:00 23/03/2024

Ο Σταύρος Σβήγκος “καρφώνει” τον Νίκο Αναδιώτη: “Είναι πολύ μακριά από μένα, αμαρτία είναι να αθωώνεται ένας βιαστής”

thecaller.gr
Στην κάμερα της εκπομπής «Γεια Σου» μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής στο AtticaTV. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο καινούργιο τηλεοπτικό του βήμα μετά το τέλος της συμμετοχής του στη σειρά «Έρωτας Φυγάς», ενώ αφήνει αιχμές κατά της τοποθέτησης του Νίκου Αναδιώτη κατά των ομοφυλόφιλων ανδρών. «Είμαι πολύ χαρούμενος […]
17:00 23/03/2024

Σταύρος Σβήγκος: Πρεμιέρα για τη νέα του εκπομπή μετά τον Έρωτα Φυγά

zappit.gr
Το «Ρεμπέτικο Βεράνι», η νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει ο Σταύρος Σβήγκος μαζί με τους αδερφούς Αντώνη και Θοδωρή Ξηντάρη, κάνει πρεμιέρα […] The post Σταύρος Σβήγκος: Πρεμιέρα για τη νέα του εκπομπή μετά τον Έρωτα Φυγά appeared first on Zappit.
19:00 20/03/2024

Σταύρος Σβήγκος: Ερωτευμένος ξανά ο ηθοποιός – Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

tlife.gr
Λίγα χρόνια μετά το διαζύγιό του από την Έλενα Αϊβαλή, ο Σταύρος Σβήγκος φαίνεται πως ζει To άρθρο Σταύρος Σβήγκος: Ερωτευμένος ξανά ο ηθοποιός – Αυτή είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 10/03/2024

Έρωτας Φυγάς: «Ο Μάρκος θα μείνει ως το τέλος στη σειρά»

youfly.com
Σε συνέντευξή του, ο Σταύρος Σβήγκος, που υποδύεται τον Μάρκο στον Έρωτα Φυγά, αποκάλυψε ότι ο ρόλος του θα παραμείνει ως το τέλος. The post Έρωτας Φυγάς: «Ο Μάρκος θα μείνει ως το τέλος στη σειρά» appeared first on Youfly.
09:58 12/02/2024

Σταύρος Σβήγκος: Θα παρουσιάσει τελικά νέα εκπομπή στην ΕΡΤ;

thecaller.gr
Συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος, με αφορμή την συνέχιση της σειράς «Έρωτας φυγάς» στον ΑΝΤ1.Συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος, με αφορμή την συνέχιση της σειράς «Έρωτας φυγάς» στον ΑΝΤ1.Ο γνωστός πρωταγωνιστής, μεταξύ άλλων, έδωσε τέλος στη φημολογούμενη συνεργασία με την ΕΡΤ για παρουσίαση εκπομπής. -Συγχρόνως με τον «Έρωτα φυγά» θα παρουσιάσεις και εκπομπή στην ΕΡΤ; Υπήρχε μία συζήτηση, αλλά τελικά […]
23:00 07/02/2024

Σταύρος Σβήγκος: Είμαι συνεχώς σε οικονομική δεινότητα, την περασμένη εβδομάδα ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια

Newside.gr
Ο Σταύρος Σβήγκος έδωσε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη και αναφέρθηκε στη σχέση του με τον γιο του, αλλά και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο επάγγελμά του. Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, ανέφερε: «Κανείς δεν μπορεί να νιώσει οικονομική ασφάλεια στη χώρα που ζούμε και στην Ευρώπη. Δεν […] Το άρθρο Σταύρος Σβήγκος: Είμαι συνεχώς σε οικονομική δεινότητα, την περασμένη εβδομάδα ήμουν με ένα πακέτο μακαρόνια εμφανίστηκε πρώτα στο NewSide.
15:00 17/01/2024

Σταύρος Σβήγκος: Πήρε το μικρόφωνο από τον ρεπόρτερ – «Πες μου εσύ που τα ξέρεις καλύτερα από μένα»

zappit.gr
Ο Σταύρος Σβήγκος είναι ο πρωταγωνιστής της σειράς «Έρωτας Φυγάς», η οποία μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη λύση της […] The post Σταύρος Σβήγκος: Πήρε το μικρόφωνο από τον ρεπόρτερ – «Πες μου εσύ που τα ξέρεις καλύτερα από μένα» appeared first on Zappit.
14:00 15/01/2024

Σταύρος Σβήγκος: «Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος για την σεξουαλικότητά μου»

thecaller.gr
Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος. Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την πατρότητα, αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει για την ανακάλυψη της γυναικείας του πλευράς. Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Θανάση Πάτρα παραχώρησε ο Σταύρος Σβήγκος. Ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την πατρότητα, αλλά και για τη δήλωση που είχε κάνει για την ανακάλυψη της γυναικείας του πλευράς. «Έχω πολλές παιδικές αναμνήσεις εδώ, ερχόμουν κρυφά γιατί δεν με άφηναν οι γονείς μου. Ήμουν αρκετά […]
10:00 20/12/2023

Σταύρος Σβήγκος: Η δήλωση για την μετακόμιση του Έρωτα Φυγά στον ΑΝΤ1

youfly.com
Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην μετακόμιση της σειράς Έρωτας Φυγάς στον ΑΝΤ1. The post Σταύρος Σβήγκος: Η δήλωση για την μετακόμιση του Έρωτα Φυγά στον ΑΝΤ1 appeared first on Youfly.
09:58 20/12/2023

Απασφάλισε ο Σβήγκος για Έρωτα Φυγά: «Μάλλον δεν τους άρεσε…»

youfly.com
Ο Σταύρος Σβήγκος αναφέρθηκε στο πρόωρο τέλος του «Έρωτα Φυγά», μια πολύ δυσάρεστη εξέλιξη, που αφήνει χωρίς δουλειά πλήθος ηθοποιών και συντελεστών. The post Απασφάλισε ο Σβήγκος για Έρωτα Φυγά: «Μάλλον δεν τους άρεσε…» appeared first on Youfly.
07:58 05/12/2023

Έρωτας Φυγάς: Σταύρος Ζαλμάς και Σταύρος Σβήγκος απαντούν για το πρόωρο τέλος της σειράς

tlife.gr
Έκπληξη προκάλεσε η είδηση που κυκλοφόρησε το πρωί της Πέμπτης 30/11 σύμφωνα με την οποία, οι To άρθρο Έρωτας Φυγάς: Σταύρος Ζαλμάς και Σταύρος Σβήγκος απαντούν για το πρόωρο τέλος της σειράς δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 01/12/2023

Σταύρος Σβήγκος: Το αινιγματικό spoiler για τον Έρωτα Φυγά

youfly.com
Ο Σταύρος Σβήγκος βρέθηκε καλεσμένος στην "Οδός Ζαρίφη 2" κι αποκάλυψε-αινιγματικά- τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια στον Έρωτα Φυγά. The post Σταύρος Σβήγκος: Το αινιγματικό spoiler για τον Έρωτα Φυγά appeared first on Youfly.
15:58 24/10/2023

Ο Σταύρος Σβήγκος ξαφνιάζει: «Μακάρι να μπορούσα να ζήσω μια εγκυμοσύνη»

eleftherostypos.gr
Είναι από τους αγαπημένους ηθοποιούς της γενιάς του ενώ ποτέ δεν μασά τα λόγια του στις συνεντεύξεις του. Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε για όλα, σε τηλεοπτική συνέντευξη, και ξάφνιασε με τις δηλώσεις του. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα συμπτώματα ανδρολοχείας που είχε, όταν έμεινε έγκυος η σύντροφός του. Επίσης, μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και […] Το άρθρο Ο Σταύρος Σβήγκος ξαφνιάζει: «Μακάρι να μπορούσα να ζήσω μια εγκυμοσύνη» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
19:00 07/07/2023

Σταύρος Σβήγκος: “Τι πιο ωραίο ένας άνδρας να είναι συμφιλιωμένος με τη γυναίκεια του πλευρά;”

instyle.gr
Ο Σταύρος Σβήγκος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα”. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τον γιο του, αλλά και για τη θηλυκή πλευρά των ανδρών. “Ο γιος μου κάνει παράπονα για τη δουλειά μου, ότι λείπω πολύ. Στο πρόβλημα υγείας του γιου μου ένιωσα ότι θα κάνω ό,τι μπορώ. Δεν έχει […] The post Σταύρος Σβήγκος: “Τι πιο ωραίο ένας άνδρας να είναι συμφιλιωμένος με τη γυναίκεια του πλευρά;” appeared first on InStyle.
15:46 07/07/2023

Σταύρος Σβήγκος: Είμαι ξεκάθαρα «μαμά», με τους παλιούς όρους σίγουρα ναι

Newsit
«Αν με έβλεπε ένας “άντρας παλαιάς κοπής” θα έλεγε ότι αυτός είναι μαμά», λέει ο Σταύρος Σβήγκος. Συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και στην δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού έδωσε ο Σταύρος Σβήγκος και μίλησε για την συνεπιμέλεια του παιδιού του με την πρώην σύζυγό του. Έχετε την συνεπιμέλεια του παιδιού με την πρώην σύζυγό σου, έτσι ... Περισσότερα To άρθρο Σταύρος Σβήγκος: Είμαι ξεκάθαρα «μαμά», με τους παλιούς όρους σίγουρα ναι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
14:00 18/06/2023

Σταύρος Σβήγκος: Ξεκαθαρίζει για τη χρήση ουσιών και απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου

tlife.gr
Ο Σταύρος Σβήγκος δε μασάει τα λόγια του και δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του To άρθρο Σταύρος Σβήγκος: Ξεκαθαρίζει για τη χρήση ουσιών και απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 17/06/2023

Σταύρος Σβήγκος: Η περιπέτεια υγείας του γιου μου ήταν κάτι πολύ μεγάλο

thebest.gr
Για τον ερχομό του παιδιού του, καθώς και την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της ζωής του, μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος όταν συνάντησε την συνάδελφο του, Τζένη Θεωνά στην εκπομπή “Μαμα-δες” στην ΕΡΤ2.
00:00 12/06/2023

Σταύρος Σβήγκος για το πρόβλημα υγείας του γιου του: Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και του μιλούσα

instyle.gr
Ο Σταύρος Σβήγκος μίλησε για τον 5χρονο γιο του και τον χρόνο που προσπαθεί να περνάει καθημερινά μαζί του, αλλά και για τα συναισθήματα που ένιωσε όταν τον είδε πρώτη φορά μετά την γέννησή του. Ο ηθοποιός που έχει αγαπηθεί από τους τηλεθεατές από την συμμετοχή του στην καθημερινή σειρά «Έρωτας Φυγάς» όπου πρωταγωνιστεί, ήταν […] The post Σταύρος Σβήγκος για το πρόβλημα υγείας του γιου του: Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και του μιλούσα appeared first on InStyle.
08:46 11/06/2023

Σταύρος Σβήγκος: «Ο γιος μου με ρώτησε πώς γίνεται να έχει μπαμπά και μπαμπά»

govastileto.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «DOT» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 28/5 ο Σταύρος Σβήγκος. Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καθημερινότητα με τον γιο του, τις απορίες που εκείνος έχει ακόμα και για τον νονό του, Μιχάλη Οικονόμου, καθώς και την τραπ μουσική. «Πάρα πολλές φορές με έχει ρωτήσει ο γιος μου πράγματα που με […]
19:00 29/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load