Δημήτρης Λιγνάδης: Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου στο Εθνικό Θέατρο - Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν οι φήμες

18:48 - 02/02/2021

Η ανακοίνωση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου μετά την έντονη φημολογία και το δελτίο τύπου του υπουργείου Πολιτισμού

Διαβάστε Περισσότερα στο lifo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιγνάδης για όργιο φημών: Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου στο Εθνικό Θέατρο

Διαβάστε το στο

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ξεκαθαρίζει – «Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες»

Θέση στα σχόλια που αφορούν το πρόσωπο του, τις τελευταίες ώρες, παίρνει ο Δημήτρης Λιγνάδης. Με ανακοίνωσή του ο καλλιτεχνικός […] The post Ο Δημήτρης Λιγνάδης ξεκαθαρίζει – «Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Διαψεύδει τις φήμες ο Λιγνάδης: Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου στο Εθνικό

Με ανακοίνωση ο Δημήτρης Λιγνάδης διαψεύδει τις φήμες περί παραίτησης από τη θέση του

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Δημ. Λιγνάδης: Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου - Διαψεύδει τα περί παραίτησης

Διαψεύδει ο Δημήτρης Λιγνάδης ότι του ζητήθηκε να παραιτηθεί από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Διαβάστε το στο real.gr

Δημ. Λιγνάδης: «Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου»

Δημ. Λιγνάδης: «Συνεχίζω να ασκώ τα καθήκοντά μου» Tue, 02/02/2021 - 19:10

Διαβάστε το στο sofokleousin.gr

Λιγνάδης: Συνεχίζω να ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου στο Εθνικό

Με μια ανακοίνωση προς το σύνολο των μέσων ενημέρωσης, ο Δημήτρης Λιγνάδης απαντά στις φήμες για απομάκρυνσή του από το Εθνικό Θέατρο. Ο ίδιος ενημερώνει ότι «ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου». «Δεν γνωρίζω πώς προέκυψαν αυτές οι φήμες ούτε ποιο σκοπό εξυπηρετούν. Συνεχίζω να ασκώ τα […] The post Λιγνάδης: Συνεχίζω να ασκώ κανονικά τα καθήκοντά μου στο Εθνικό appeared first on Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Με ανακοίνωσή του ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, αναφέρει ότι σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς του από…

Διαβάστε το στο politik.gr

Με ανακοίνωσή του ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρης Λιγνάδης, αναφέρει ότι σε σχέση με τις πληροφορίες που διακινούνται τις τελευταίες ώρες, περί δήθεν παραιτήσεως ή απολύσεώς του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή, ενημερώνει ότι «ουδέποτε υπήρξε παρώθηση, πολλώ δε μάλλον άνωθεν εντολή, προς υποβολή παραιτήσεως από πλευράς μου».

Διαβάστε το στο analitis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ lifo.gr

Αντζελίνα Τζολί: Εκατομμύρια παιδιά κινδυνεύουν- Δεν κάνουμε αρκετά για να τα προστατεύσουμε

Ιρλανδία: Παμπ που έκλεισε λόγω του lockdown μετατράπηκε σε νοσοκομείο άγριων ζώων

Φάουτσι: Πιθανό να φοράμε και το 2022 μάσκες- Οι ΗΠΑ προσεγγίζουν τους 500.000 νεκρούς

Malcolm X: Η οικογένειά του λέει πως επιστολή δείχνει ότι αστυνομία και FBI συνωμότησαν για τη δολοφονία του

Μάσκες: Η αντιπολίτευση διαμαρτύρεται για υπερκοστολογημένες αναθέσεις

Κορωνοϊός: Βρέφος 20 ημερών νοσηλεύεται διασωληνωμένο στο Παίδων