Γιώργος Καπουτζίδης: “Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι”
01:36 - 03/02/2021
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής Αυτός και ο Άλλος και απάντησε με ειλικρίνεια
To άρθρο Γιώργος Καπουτζίδης: “Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι»
Ο γνωστός ηθοποιός - σεναριογράφος δήλωσε αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Ελλάδα
Διαβάστε το στο Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν έναν γκέι»
Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Σοφία Μπεκατώρου, αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να.....
Διαβάστε το στο ZouglaΓιώργος Καπουτζίδης: Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι
Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Αυτός και ο Άλλος» ήταν το βράδυ της Τρίτης, ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς οι γονείς του αντιμετώπισαν ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος, για το πώς μπορεί να απομάκρυναν ανθρώπους που ήταν επικριτικοί ως προς τη δική του αποκάλυψη καθώς επίσης αναφέρεται […]
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι»
Ο γνωστός ηθοποιός - σεναριογράφος δήλωσε αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Ελλάδα
Διαβάστε το στο thebest.grΞέσπασε ο Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι
Ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος της εκπομπής Αυτός και ο Άλλος απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια. Ο σεναριογράφος και ηθοποιός, μίλησε για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, με αφορμή τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, αλλά και για τις διακρίσεις σε βάρος της διαφορετικότητας. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr Ειδήσεις Survivor 4: Αυτό κι αν είναι έκπληξη...
The post Ξέσπασε ο Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚαπουτζίδης: «Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι» (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Γιώργος Καπουτζίδης μιλάει για το πώς οι γονείς του αντιμετώπισαν ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος, για το πώς μπορεί να απομάκρυναν ανθρώπους που ήταν επικριτικοί ως προς τη δική του αποκάλυψη καθώς επίσης αναφέρεται και στον ρόλο της πολιτείας και του κράτους ως προς αυτό το ζήτημα της ισότητας. «Αυτό που με έκανε εσωστρεφή, […]
The post Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι» (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα gay»
Καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και ο Άλλος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο δημοφιλής δημιουργός μίλησε στον Θοδωρή […]
The post Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα gay» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι» (video)
Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την επιλογή του να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις. Διαβάστε περισσότερα pasmina.gr
Διαβάστε το στο crashonline.grΚαπουτζίδης: Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν έναν gay
«Δεν θέλω επίσης να έρχονται στο θέατρο μου και να με βλέπουν άνθρωποι που δεν θέλουν ένα γκέι»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι»
Lamianow.gr
Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Ελλάδα Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδηςο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο για την επιλογή του να αναφερθεί ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ενώ δήλωσε αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα […]
LamiaNow News
Διαβάστε το στο lamianow.grΞέσπασε ο Γιώργος Καπουτζίδης: Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι (βίντεο)
Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής Αυτός και ο Άλλος και απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, πήρε θέση απέναντι στα πράγματα, μίλησε για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, με αφορμή τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, που όμως δεν περιορίζεται […]
Διαβάστε το στο irafina.grΚαπουτζίδης: Δεν επιθυμώ να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι
Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» ήταν ο Γιώργος Καπουτζίδης, ο οποίος απάντησε με ειλικρίνεια σε διάφορες ρωτήσεις. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης, με αφορμή τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, αλλά και για τις διακρίσεις σε βάρος της διαφορετικότητας. Συγκεκριμένα, είπε: «Θαυμάζω απεριόριστα τη Σοφία Μπεκατώρου. Είναι πρότυπο. Η ισότητα δεν έχει γίνει πραγματικότητα. Πρέπει να μάθει ένας άντρας πως να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα». Ενώ πρόσθεσε: «Δεν θέλω να δίνω συμβουλές γιατί πρέπει για να δώσεις συμβουλή να ξέρεις τον άνθρωπο. Δεν θέλω να δίνω συμβουλές, αλλά θέλω να βοηθήσω τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα. Είμαι αποφασισμένος για αυτό! Νιώθω ό
Διαβάστε το στο spoilersΚαπουτζίδης: «Δεν πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι» (vid)
O Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων δήλωσε πως θα αγωνιστεί για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Ελλάδα.
Το άρθρο Καπουτζίδης: «Δεν πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι» (vid) εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΓιώργος Καπουτζίδης: “Να κάτσουν σπίτι τους ή να δουν ένα άλλο θέατρο”
"Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι, ή σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι και δεν θέλω επίσης να έρχονται στο θέατρο μου και να με βλέπουν άνθρωποι που δεν θέλουν ένα γκέι. Να κάτσουν σπίτι τους ή να δουν ένα άλλο θέατρο" - Ο Γιώργος Καπουτζίδης δηλώνει αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων στην Ελλάδα.
Διαβάστε το στο neolaia.grΓιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι»
Ο γνωστός ηθοποιός – σεναριογράφος δήλωσε αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην Ελλάδα. Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο για την επιλογή του να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ενώ δήλωσε αποφασισμένος …
Διαβάστε το στο agriniopress.grΚαπουτζίδης: "Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι"
Τι αποκάλυψε ο γνωστός ηθοποιός;
Διαβάστε το στο ekriti.grΚαπουτζίδης: Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι
Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» βρέθηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο για την επιλογή του να μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις , ενώ δήλωσε αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων στην Ελλάδα. «Θαυμάζω απεριόριστα τη Σοφία Μπεκατώρου. Νομίζω […]
Διαβάστε το στο dete.grΓιώργος Καπουτζίδης: Δεν θα πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι
«Δεν θέλω να πάω σε ένα κανάλι που δεν θέλει έναν γκέι», τόνισε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη Σοφία Μπεκατώρου, αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να βρίσκεται σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι. «Θαυμάζω απεριόριστα […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr