Λουκία Παπαδάκη: Έχασα ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις

02:57 - 03/02/2021

«Έχω βρει τον έρωτα και είμαι καλά» τόνισε η Λουκία Παπαδάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Love It» του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης και πρόσθεσε πως: «Ο σύντροφός μου είναι ο άντρας της ζωής μου». Η ηθοποιός, αναφερόμενη στο ενδεχόμενο ενός τρίτου γάμου δεν απέκλεισε το γεγονός να ανέβει ξανά τα […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λουκία Παπαδάκη: "Δεν υπέκυψα κι έχασα το ρόλο" (video)

"Tου έριξα μια σφαλιάρα κι έφυγα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Λουκία Παπαδάκη: «Έχασα ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις. Έδωσα μια σφαλιάρα και έφυγα.»

Λουκία Παπαδάκη: «Έχασα ρόλο επειδή δεν υπέκυψα σε προτάσεις. Έδωσα μια σφαλιάρα και έφυγα.» Η Λουκία Παπαδάκη παραχώρησε συνέντευξη στη εκπομπή “Love it” και με αφορμή τις καταγγελίες που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες για βία, σeξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό, αποκάλυψε ότι και εκείνη έχει χάσει ρόλο επειδή δεν υπέκυψε σε προτάσεις ενώ ανέφερε και πώς αντέδρασε […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας