Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης που πέθανε στη Θήβα: «Ήμουν και εγώ αρνητής»

12:28 - 03/02/2021

Σε κατάσταση σοκ είναι ο αδερφός της 15χρονης που έσβησε σήμερα στο νοσοκομείο της Θήβας όπου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί με συμπτώματα κορονοϊού ενώ και η μητέρα του είναι διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό.Ο 21χρονος αδερφός της 15χρονης από τη Θήβα που έχασε τη ζωή της από κορονοϊό μίλησε συγκλονισμένος στην τηλεόραση του Alpha.   «Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, σε χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις» δήλωσε λίγο αφότου έγινε γνωστή η σοκαριστική είδηση. Παράλληλα, είπε ότι και ο ίδιος υπήρξε αρνητής της πανδημίας λόγω του νεαρού, όπως είπε, της ηλικίας του και έστειλε μήνυμα σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού. «Όσοι είσαι εναντίον της πανδημίας σκεφτείτε το πολύ καλά» ανέφερε χαρακτηρι

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορωνοϊός: Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης:«Στέρεψαν τα δάκρυα»

Συγκλονίσει ο θάνατος ενός 15χρονου κοριτσιού στη Θήβα από κορωνοϊο. Την ίδια ώρα, η μητέρα της 15χρονης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, έχοντας διαγνωστεί επίσης με Covid-19 και είναι διασωληνωμένη.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Συγκλονίζει ο αδερφός της 16χρονης που πέθανε από κορωνοϊό: Ο παιδίατρος έκανε λάθος διάγνωση (video)

ΕΛΛAΔΑ  Σε κατάσταση σοκ είναι ο αδερφός της 16χρονης που έσβησε σήμερα στο νοσοκομείο της Θήβας όπου μεταφέρθηκε σήμερα το πρωί με συμπτώματα κορονοϊού ενώ και η μητέρα του είναι διασωληνωμένη στον Ευαγγελισμό. Ο 21χρονος αδερφός της 16χρονης από τη Θήβα που έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό μίλησε συγκλονισμένος στην εκπομπή Tlive στην τηλεόραση του Alpha.   «Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, σε χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις» δήλωσε λίγο αφότου έγινε γνωστή η σοκαριστική είδηση. Παράλληλα, είπε ότι και ο ίδιος υπήρξε αρνητής της πανδημίας λόγω του νεαρού, όπως είπε, της ηλικίας του και έστειλε μήνυμα σε όσους αμφισβητούν την ύπαρξη του ιού. «Όσοι είσαι εναντίον της πανδημίας σκεφτείτε το πολύ κ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Θήβα – Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης – «Ήμουν αρνητής, στέρεψαν τα δάκρυα»

Lamianow.gr Θήβα – Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης – «Ήμουν αρνητής, στέρεψαν τα δάκρυα» Η 15χρονη από τη Θήβα είναι το νεαρότερο θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει ο θάνατος ενός 15χρονου κοριτσιού στη Θήβα από κορονοϊό και μάλιστα σε λίγες ώρες από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, η μητέρα της 15χρονης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, έχοντας διαγνωστεί επίσης με Covid-19 και είναι διασωληνωμένη. Για τον θάνατο του κοριτσιού, μίλησε […] Θήβα – Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης – «Ήμουν αρνητής, στέρεψαν τα δάκρυα» LamiaNow News

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης: «Είχε κορονοϊό και ο παιδίατρος της είπε ότι έχει φαρυγγίτιδα»

Καταγγελίες – «φωτιά» από τον αδερφό της 15χρονης που πέθανε από κορονοϊό, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή Tlive. «Στέρεψαν τα δακρυά μου. Ήμουν κι εγώ αρνητής του κορονοϊού, όσοι τα πιστεύουν αυτά να τα κόψουν». Όλο το χρονικό της τραγωδίας. Το μικρότερο ηλικιακά θύμα που καταγράφεται στην Ελλάδα από τον κορωνοιό, είναι η 15χρονη που […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θήβα – Κορονοϊός: Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης – «Ήμουν αρνητής, στέρεψαν τα δάκρυα»

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει ο θάνατος ενός 15χρονου κοριτσιού στη Θήβα από κορονοϊό και μάλιστα σε λίγες ώρες από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο. Την ίδια ώρα, η μητέρα της 15χρονης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, έχοντας διαγνωστεί επίσης με Covid-19 και είναι διασωληνωμένη. Για τον θάνατο του κοριτσιού, μίλησε ο αδερφός της, ο οποίος […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Συγκλονίζει ο αδερφός της 15χρονης από τη Θήβα: "Ήμουν αρνητής"

"Στέρεψαν τα δάκρυα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά