Ελένη Φιλίνη: «Τον θυμάμαι να με κυνηγάει ολόγυμνος – Άρπαξα ένα μπουκάλι ουίσκι να του το φέρω στο κεφάλι»

13:01 - 03/02/2021

Η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Το άρθρο Ελένη Φιλίνη: «Τον θυμάμαι να με κυνηγάει ολόγυμνος – Άρπαξα ένα μπουκάλι ουίσκι να του το φέρω στο κεφάλι» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φιλίνη: «Τον θυμάμαι να με κυνηγάει ολόγυμνος, άρπαξα ένα μπουκάλι ουίσκι να του το φέρω στο κεφάλι» (vid)

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. «Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα, με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω τσίτσιδο. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει και να αρπάζω ένα μπουκάλι ουίσκι και να του λέω: ‘’Θα στο φέρω στο κεφάλι αυτή τη στιγμή. Γιατί θα φωνάξω και θα γίνει κόλαση’’. Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του. Από τότε φυσικά δεν ξαναπήγα εκεί ούτε κατά διάνοια» περιέγραψε η ίδια.

Διαβάστε το στο

Ελένη Φιλίνη: Τον θυμάμαι να με κυνηγάει ολόγυμνος – Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του

Την Ελένη Φιλίνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy day, με την ηθοποιό να εξομολογείται πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. «Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα, με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω τσίτσιδο. Θυμάμαι τον εαυτό μου […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Φιλίνη: «Τον θυμάμαι να με κυνηγάει ολόγυμνος»

Αποκαλύψεις για τι στιγμές που έπεσε και αυτή θύμα σεξουαλικής επίθεσης έκανε η Ελένη Φιλίνη στην εκπομπή «Happy Day». «Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα, με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω τσίτσιδο. Θυμάμαι... The post Ελένη Φιλίνη: «Τον θυμάμαι να με κυνηγάει ολόγυμνος» appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Η Φιλίνη καταγγέλλει: Με κυνηγούσε ολόγυμνος - Αρπαξα ένα μπουκάλι να του το φέρω στο κεφάλι

Η Ελένη Φιλίνη αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι έχει πέσει στο παρελθόν θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ελένη Φιλίνη: «Τον θυμάμαι να με κυνηγάει ολόγυμνος - Άρπαξα ένα μπουκάλι ουίσκι να του το φέρω στο κεφάλι»

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και την Όλγα Λαφαζάνη αποκάλυψε η Ελένη Φιλίνη ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.«Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα, με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Ελένη Φιλίνη: Τον θυμάμαι να με κυνηγάει ολόγυμνος – Το μόνο που σκέφτηκα για να μην ουρλιάξω ήταν η γυναίκα του

Την Ελένη Φιλίνη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής Happy day, με την ηθοποιό να εξομολογείται πως έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. «Ήμουν μια φορά σε μια βιοτεχνία ρούχων, δειγμάτιζα ρούχα, με κόσμο, δούλευαν δίπλα οι υπάλληλοι, η γυναίκα του βιοτέχνη και με το που βγαίνω με τα ρούχα τον βλέπω τσίτσιδο. Θυμάμαι τον εαυτό μου να με κυνηγάει […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ el.gr

Κολομβία: Οι αντάρτες του ELN κηρύσσουν μονομερή κατάπαυση του πυρός τα Χριστούγεννα

Δολοφόνησαν ακόμα έναν Ρώσο Στρατηγό στη Μόσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Σε ποιά σημεία της Δυτικής Ελλάδας υπάρχουν τα μεγαλύτερα αγροτικά μπλόκα

Super League: Τα χθεσινά παιχνίδια έφεραν αλλαγή συσχετισμών στην κορυφή

Κυβέρνηση για αγρότες: Κανένα αίτημα που αντιβαίνει στις δημοσιονομικές δυνατότητες δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό

Δυτ. Μακεδονία: Σε 24ωρο αποκλεισμό η Μπάρα Σιάτιστας -Από παρακαμπτήριο ΙΧ και λεωφορεία