«Με εκνευρίζει η Ελευθερία Ελευθερίου, δεν μπορώ να τη βλέπω»

15:48 - 03/02/2021

Στην ενότητα «Σπασ’ τα» με τη Φωτεινή Πετρογιάννη στην εκπομπή Pop Up απάντησε η Ρασέλ, η οποία δήλωσε πως δεν […] The post «Με εκνευρίζει η Ελευθερία Ελευθερίου, δεν μπορώ να τη βλέπω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θεοδώρα Ρασέλ: Με εκνευρίζει η Ελευθερία Ελευθερίου

Η Θεοδώρα Ρασέλ αρκετές φορές δέχθηκε σκληρή κριτική για τις αιχμηρές δηλώσεις της κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του Greece’s Next Top Model. Το εντυπωσιακό μοντέλο, το μεσημέρι της Τρίτης, βρέθηκε στην εκπομπή «Pop Up» και την ενότητα «Σπασ’τα» όπου σχολίασε και είπε πολλά. «Μετά το GNTM ο Αντωνόπουλος, ο Πέτσας και […]

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ρασέλ: «Με εκνευρίζει αφάνταστα η Ε.Ελευθερίου - Δεν μπορώ να την βλέπω»

Η Ρασέλ με τον γνωστό καυστικό της τρόπο σχολίασε τα όσα έζησε στο GNTM, ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία της Ελευθερίας Ελευθερίου στo Survivor. «Μετά το GNTM ο Αντωνόπουλος, ο Πέτσας και λίγο ο Έντουαρντ καβάλησαν το καλάμι. Οι πιο υπερεκτιμημένοι στο GNTM ήμασταν εγώ, ο Αντωνόπουλος και ο Δημοσθένης. Εννοείται ότι το «i will back» το είπα επίτηδες λάθος για να γίνω viral. Και άλλα πράγματα τα έκανα επίτηδες για να γίνω viral. Στο παιχνίδι υπήρχε κάτι ερωτικό με τον Έντουαρντ για να συζητηθεί. Είμαι καυστική και όχι εριστική, όπως λέει η Αφροδίτη Γραμμέλη. Όσους συμπαθούσα στο παιχνίδι τους συμπαθώ ακόμα. Όσους αντιπαθούσα στο παιχνίδι, δεν έχω πρόβλημα μαζί τους τώρα», είπε αρχικά η Ρασέλ. Στ

Διαβάστε το στο pronews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο