Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου – «Προσπαθούσε να μου κατεβάσει το παντελόνι μέσα στο αυτοκίνητο»
20:45 - 03/02/2021
Πιο αποκαλυπτική συνέντευξη από ποτέ παραχώρησε η Καίτη Φίνου στο Λοιπόν και στην Ρενέ Σαραντινού, όπου μίλησε για την σεξουαλική […]
The post Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου – «Προσπαθούσε να μου κατεβάσει το παντελόνι μέσα στο αυτοκίνητο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Προσπαθούσε να μου κατεβάσει το παντελόνι μέσα στο αυτοκίνητο» – Σοκάρει η καταγγελία της Καίτης Φίνου
Την πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη παραχώρησε στο Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινούη Καίτη Φίνου. Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε σε μικρότερη ηλικία και την στιγμάτισε. -Γιατί ακολούθησες το επώνυμο του πατριού σου κι όχι του πατέρα σου; Γιατί η μάνα του πατέρα μου και η θεία μου, που μας […]
The post «Προσπαθούσε να μου κατεβάσει το παντελόνι μέσα στο αυτοκίνητο» – Σοκάρει η καταγγελία της Καίτης Φίνου appeared first on TheCaller.
Διαβάστε το στο thecaller.grΚ.Φίνου: «Έχω πέσει θύμα κακοποίησης – Προσπαθούσε να μου βγάλει το παντελόνι μέσα στο αμάξι»
Η Καίτη Φίνου προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την ζωή της, καθώς γνωστοποίησε ότι έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης όταν ήταν ανήλικη. Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που σημάδεψαν την ζωή της κατά το παρελθόν. -Γιατί ακολούθησες το επώνυμο του πατριού σου κι όχι του πατέρα σου; Γιατί η μάνα του […]
Διαβάστε το στο irafina.gr