Ελευθερία Ελευθερίου για Survivor 2021: «Αν ανοίξω το στόμα μου, θα θάψει πολλούς»

21:33 - 03/02/2021

Στο Survivor 2021 οι Μπλε μετά τις ήττες τους, αρχίζουν τις έντονες γκρίνιες και η Ελευθερία Ελευθερίου ξεσπά κατά των συμπαικτών της.Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor 2021 και βάζει στο «στόχαστρο» τους συμπαίκτες της. Η ίδια εκτοξεύει προς πάσα κατεύθυνση τα καρφιά της και σχολιάζει αναλόγως τον Αλέξη Παππά, που είπε στη κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ότι «σαν να ξαναμπήκε στο παιχνίδι μετά από δεκαπέντε χρόνια, πετά και την μπαντάνα της»! Έτσι, η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε το εξής: «Ο Αλέξης είναι όπου φυσά ο άνεμος και όπου βλέπει δυνατούς παίκτες, το ίδιο έκανε και με την κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξω το στόμα μου, αν ανοίξω το στόμα μου θα θά

Διαβάστε Περισσότερα στο ieidiseis.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ieidiseis.gr

Στην κόψη του ξυραφιού η Μέση Ανατολή: Το Ισραήλ υπόσχεται απάντηση στο Ιράν - Οι δύο γραμμές στο Πολεμικό Συμβούλιο

Μπάιντεν: «Προσηλωμένες στην ασφάλεια του Ισραήλ οι ΗΠΑ» - IDF: Θα δοθεί απάντηση στο Ιράν

Καιρός: Θερμοκρασία - ρεκόρ στα Τρίκαλα, «σκαρφάλωσε» πάνω από τους 32 βαθμούς

Κακοκαιρία «Π»: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε Χαλκιδική και Ξάνθη, αποκλεισμένα χωριά στα Τρίκαλα - Πώς κινείται

ΚΤΕΛ Αττικής: Οδηγός επιτέθηκε με κατσαβίδι σε επιβάτη

Κάρυστος: Μαίνεται το πύρινο μέτωπο - Ανεξέλεγκτες φλόγες γύρω από τα χωριά