Φέστα: «Είδα καλή νοοτροπία από τους παίκτες μου»

21:45 - 03/02/2021

Φέστα: «Είδα καλή νοοτροπία από τους παίκτες μου» 03/02/2021 Ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε πως συνολικά έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, παρά το εύκολο γκολ που δέχθηκαν οι βυσσινί από ένα κόρνερ. Όσα είπε ο Τζανλούκα Φέστα στην Cosmote TV: «Δεν έμεινα ικανοποιημένος από το ότι δεχθήκαμε ένα γκολ με εύκολο τρόπο από κόρνερ. Όμως είδα μια καλή νοοτροπία από τους παίκτες μου μέσα στο ματς. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, ώστε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι. Δείξαμε διάθεση και πάθος, ζητούσαμε μπάλα και δεν ανησυχώ για το μέλλον».

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φέστα: «Είδα καλή νοοτροπία από τους παίκτες μου»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ τόνισε πως συνολικά έμεινε ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του στην ήττα από τον ΠΑΟΚ, παρά το εύκολο γκολ που δέχθηκαν οι βυσσινί από ένα κόρνερ. Όσα είπε ο Τζανλούκα Φέστα στην Cosmote TV: «Δεν έμεινα ικαnοποιημένος από το ότι δεχθήκαμε ένα γκολ με εύκολο τρόπο από κόρνερ. Όμως […] The post Φέστα: «Είδα καλή νοοτροπία από τους παίκτες μου» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)