Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελευθερία Ελευθερίου – “Δεν θα αφήσω κανένα παιδάκι να λερώσει το όνομά μου”

00:01 - 04/02/2021

Σε κλάματα ξέσπασε η Ελευθερία Ελευθερίου κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Τετάρτης στο Survivor. Η To άρθρο Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελευθερία Ελευθερίου – “Δεν θα αφήσω κανένα παιδάκι να λερώσει το όνομά μου” δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Ελευθερία Ελευθερίου – Τι είπε για τον Αλέξη Παππά (βίντεο)

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στο Survivor και συγκεκριμένα στην ομάδα των Μπλε. Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι ιδιαίτερα φορτισμένη και ξεσπά σε κλάματα. “Ο Αλέξης είναι όπου τον φυσάει ο άνεμος και όπου βλέπει δυνατούς. Το ίδιο έκανε και με την Κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει λόγος καν να ανοίξω το στόμα μου. Άμα ανοίξω το […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ξέσπασε η Ελευθερία Ελευθερίου: Δεν θα αφήσω κανέναν να λερώσει το όνομά μου

Μετά τον καυγά στην καλύβα, έπειτα από την ήττα και την επιστροφή από το συμβούλιο του νησιού, η Ελευθερία Ελευθερίου είχε μια έντονη συναισθηματική φόρτιση και ξέσπασε σε κλάματα. «Ο Αλέξης είναι όπου τον φυσά ο άνεμος και όπου βλέπει δυνατούς. Το ίδιο έκανε και με την άλλη ομάδα. Ήταν με το μέρος μου όταν πάλευα για το δίκιο της ομάδας. Αλλά ήταν και με την Κάτια επειδή ήταν δημοφιλής. Και ερχόμαστε εδώ πέρα και βλέπω έναν Αλέξη να μου κάνει επίθεση. Δεν αξίζει να ανοίξω καν το στόμα μου», είπε αρχικά στην κάμερα του Survivor. Και συνέχισε: «Αν φύγω αύριο, θα φύγω με ψηλά το κεφάλι. Είμαι μια γυναίκα έξυπνη, αλλά όχι πονηρή.  Είμαι μια γυναίκα 31 χρονών που έχω πιάσει τη ζωή από... > Διαβά

Διαβάστε το στο spoilers
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της