Κατερίνα Καραβάτου: «Η υγεία είναι προσωπικό δεδομένο, πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο»
09:27 - 04/02/2021
Η Κατερίνα Καραβάτου, μετά από πολυήμερη απουσία λόγω προβλήματος υγείας, επέστρεψε Στη φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Πέμπτης. […]
The post Κατερίνα Καραβάτου: «Η υγεία είναι προσωπικό δεδομένο, πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καραβάτου: Πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο
«Η υγεία είναι προσωπικό δεδομένο»... αυτή τη φορά έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καραβάτου: «Πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο»
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ: «Είμαι πολύ χαρούμενη, αλλιώτικη, το έχω σαν πρεμιέρα αυτό το πράγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η γνωστή παρουσιάστρια. Η Κατερίνα Καραβάτου, μετά από οκτώ ημέρες ... Διαβάστε περισσότερα
To άρθρο Κατερίνα Καραβάτου: «Πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Κατερίνα Καραβάτου:«Η υγεία είναι προσωπικό δεδομένο, πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο»
Η Κατερίνα Καραβάτου, μετά από πολυήμερη απουσία λόγω προβλήματος υγείας, επέστρεψε Στη φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Πέμπτης.
Διαβάστε το στο thebest.grΚαραβάτου: Επέστρεψε μετά το πρόβλημα υγείας - «Πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο» (Video)
ΕΛΛAΔΑ
Mετά από πολυήμερη απουσία της από τη "Φωλιά των Κου Κου λόγω προβλήματος υγείας, η Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε στην εκπομπή. Ωστόσο, αυτή τη φορά έλειπε ο Κρατερός Κατσούλης
"Ναι, είμαι εδώ! Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ σήμερα. Δεν είναι ο Κρατερός Κατσούλης, όμως, εδώ σήμερα" είπε, καλημερίζοντας τους τηλεθεατές, προσθέτοντας:
"Θέλω να ευχαριστήσω πολύ την οικογένειά μου και τους φίλους μου για όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που πέρασα και που δεν ήθελα να μιλάω καθόλου. Μια περίοδος που ήταν αρκετά μοναχική, αλλά έχει ξεπεραστεί.
Είμαι καλά και είμαστε όλοι εδώ μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω στον σταθμό που κατανόησε πάρα πολύ καλά αυτό που περνούσα… Θέλω να ευχαριστήσω τον Σάββα που ε
Διαβάστε το στο topontiki.grΗ επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου: Η υγεία είναι προσωπικό δεδομένο, πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο
HomeMEDIAΗ επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου: “Η υγεία είναι προσωπικό δεδομένο, πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο”(ΒΙΝΤΕΟ) Σύμφωνα με πληροφορίες από το makelio
> Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ: Η επιστροφή της Κατερίνας Καραβάτου: Η υγεία είναι προσωπικό δεδομένο, πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο
Διαβάστε το στο spoilersΗ Κατερίνα Καραβάτου επέστρεψε : «Πέρασα μια δύσκολη και μοναχική περίοδο»
Η Κατερίνα Καραβάτου, μετά από πολυήμερη απουσία λόγω προβλήματος υγείας, επέστρεψε Στη φωλιά των Κου Κου, το πρωί της Πέμπτης.
Διαβάστε το στο to10.gr