Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: Με στιγμάτισε ο βιασμός μου – Ήμουν μόλις 16 ετών
09:42 - 04/02/2021
Η Καίτη Φίνου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε την απόπειρα βιασμού που έζησε πριν αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα στα 16 της χρόνια. Διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr Ειδήσεις Survivor 4: Το ακατάλληλο πλάνο του Κόρομι «Γιατί πρέπει να φοράω ρούχα;» – Το μοντέλο Πολίνα Πορίζκοβα ποζάρει ολόγυμνη στα 55...
The post Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: Με στιγμάτισε ο βιασμός μου – Ήμουν μόλις 16 ετών appeared first on ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: Η απόπειρα βιασμού στην ηλικία των 16
Μία συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Καίτη Φίνου για την απόπειρα βιασμού που έγινε εις βάρος όταν
To άρθρο Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: Η απόπειρα βιασμού στην ηλικία των 16 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣυγκλονίζει η Καίτη Φίνου: «Προσπαθούσε να μου κατεβάσει το παντελόνι μέσα στο αυτοκίνητο»
Σοκ προκαλεί η καταγγελία της Καίτης Φίνου, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε, περιέγραψε την απόπειρα βιασμού που έζησε στα 16 της χρόνια από φίλο ενός οικογενειακού της φίλου. Η ηθοποιός συγκλονίζει με την περιγραφή της, καθώς όπως τονίζει το ότι φορούσε παντελόνι εκείνη την ημέρα την «έσωσε» από τον ολοκληρωτικό βιασμό. «Μου συνέβη […]
Διαβάστε το στο dete.gr