Καίτη Κωνσταντίνου για ομοιότητα με Νίκο Οικονομόπουλο: «Είδαν αφίσα του και μου είπαν “α τραγουδά η Καίτη”»

07:36 - 05/02/2021

Η αγαπημένη ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου πραγματοποίησε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός με έντονο αυτοσαρκασμό μίλησε ανάμεσα σε άλλα και για τα αστεία σχόλια που είχαν γίνει παλιότερα περί ομοιότητάς του Νίκου Οικονομόπουλου με την ίδια: «Είπανε σε μια αφίσα α τραγουδά η Καίτη. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Καίτη Κωνσταντίνου: «Είδαν αφίσα του Οικονομόπουλου και νόμιζαν ότι τραγουδάω εγώ» [βίντεο]

Αυτοσαρκάστηκε η αγαπημένη “Σωσώ” για την ομοιότητά της με τον τραγουδιστή Καλεσμένη στο The 2Night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Καίτη Κωνσταντίνου, πραγματοποιώντας μία από τις σπάνιες εμφανίσεις. Όταν ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην ομοιότητα της ηθοποιού με τον Νίκο Οικονομόπουλο, η αξεπέραστη “Σωσώ” από τα Εγκλήματα χάρισε άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές με τα […]

Διαβάστε το στο topnews.gr

Καίτη Κωνσταντίνου για ομοιότητα με Νίκο Οικονομόπουλο: «Είδαν αφίσα του και μου είπαν “α τραγουδά η Καίτη”»

Ηαγαπημένη ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου πραγματοποίησε μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ηθοποιός με έντονο αυτοσαρκασμό μίλησε ανάμεσα σε άλλα και για τα αστεία σχόλια που είχαν γίνει παλιότερα περί ομοιότητάς του Νίκου Οικονομόπουλου με την ίδια: «Είπανε σε μια αφίσα α τραγουδά η Καίτη. Με τα ξανθά του μαλλιά, ευτυχώς […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας