Σταμάτης Κραουνάκης: Ήταν απελευθερωτικό να μιλήσω ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου
09:33 - 05/02/2021
«Έχω μία συνεχή αποτυχία με τη “Σπείρα Σπείρα”. Μου άφησε ένα χρέος 100.000 στην εφορία και το ΙΚΑ γιατί ως γνωστόν η “Σπείρα” ήταν ομάδα κι εγώ ήμουν ο καλεσμένος τους». Έξαλλος για την αδιαφορία των εκάστοτε κυβερνήσεων στο να επενδύσουν στον Πολιτισμό αυτής της χώρας δεν δίστασε να θίξει τα κακώς κείμενα κάνοντας μία […]
The post Σταμάτης Κραουνάκης: Ήταν απελευθερωτικό να μιλήσω ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου appeared first on tromaktiko.
Διαβάστε Περισσότερα στο tromaktiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Κραουνάκης: «Ήταν πολύ απελευθερωτικό να μιλήσω ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά μου»
«Στην ηλικία που είμαι, 65 έχω κάψει το καλύβι μου πάρα πολλές φορές» εξήγησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Στην εκπομπή «The 2Night Show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Κραουνάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πολυσυζητημένη συνέντευξή του στο περιοδικό Antivirus, όπου μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά του. «Είπα ωραία και απελευθερωτικά πράγματα, […]
Διαβάστε το στο irafina.gr