Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: σε χρώματα μπλε και πορτοκαλί το διοικητήριο στο Μεσολόγγι
12:18 - 05/02/2021
Το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, συμμετείχε στην εκστρατεία της 4ης Φεβρουαρίου, Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού, με βασικό σύνθημα «Είμαι ….. και Θέλω» (I am and I will). Το σύνθημα εκφράζει τη βούληση για ατομική συμμετοχή ...
The post Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου: σε χρώματα μπλε και πορτοκαλί το διοικητήριο στο Μεσολόγγι appeared first on AgrinioNews.
Διαβάστε Περισσότερα στο agrinionews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου: Φωταγωγήθηκε μπλε- πορτοκαλί το κτήριο της ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας
Το παράρτημα Αιτωλοακαρνανίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, συμμετείχε στην εκστρατεία της 4ης Φεβρουαρίου, Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καρκίνου, για την ευαισθητοποίηση του πληθυσμού, με βασικό σύνθημα «Είμαι ….. και Θέλω» (I am and I will). Το σύνθημα εκφράζει τη βούληση για ατομική συμμετοχή …
Διαβάστε το στο agriniopress.gr