Ξέσπασε ο Σταρόβας: «Έχουν φτάσει στο σημείο να γράφουν “χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου”»

12:48 - 05/02/2021

Δέκτης αρνητικών σχολίων, σχετικά με τις δηλώσεις του για τις καταγγελίες εναντίον γνωστού ηθοποιού, έγινε ο Δημήτρης Σταρόβας. Ο ίδιος θέλησε να απαντήσει σε όλους τους χαρακτηρισμούς, με ένα βίντεο στο κανάλι του στο Youtube. “Πέρασα μια εβδομάδα δύσκολη, περίεργη, διαβάζοντας τα σχόλια σας. Να πω για πολλοστή φορά πως όλα τα σχόλια επιτρέπονται. Κανένα […] The post Ξέσπασε ο Σταρόβας: «Έχουν φτάσει στο σημείο να γράφουν “χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου”» appeared first on TheCaller.

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταρόβας: «Μου γράφουν "χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου", είναι άρρωστοι» (vid)

Στην αντεπίθεση ο Δημήτρης Σταρόβας με αφορμή τα όσα είπε τις τελευταίες σχετικά με τις καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Διαβάστε το στο

«Έκρηξη» Σταρόβα: «Μου γράφουν “π…τη χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου”»

Ο Δημήτρης Σταρόβας με βίντεο που ανέβασε στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube Το άρθρο «Έκρηξη» Σταρόβα: «Μου γράφουν “π…τη χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου”» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.

Διαβάστε το στο el.gr

Σταρόβας: Μου γράφουν «χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου». Είναι άρρωστοι

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης καταγγέλλει ότι δέχεται αισχρά σχόλια για τη στήριξή του στον Κώστα Σπυρόπουλο

Διαβάστε το στο news.gr

Δημήτρης Σταρόβας: Μου γράφουν «χοντρέ, να βιάσουν την κόρη σου» -είναι άρρωστοι

Ξέσπασε ο Δημήτρης Σταρόβας μέσα από το κανάλι του στο youtube για τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται την τελευταία εβδομάδα, μετά από την δημοσιοποίηση των πρώτων καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο. Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σταρόβα στις εκπομπές «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και «Ευτυχείτε», μετά από την δημοσιοποίηση των καταγγελιών γνωστών ηθοποιών κατά συναδέλφων […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Κατάρες δέχεται ο Σταρόβας λόγω Σπυρόπουλου: Χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου!

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας υπέρ του Κώστα Σπυρόπουλου μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εναντίον του δεύτερου, προκάλεσαν αντιδράσεις στα social media. Αυτό είχε ως ο αποτέλεσμα ο Δημήτρης Σταρόβας να ξεσπάσει μέσα από το κανάλι του στο Υoutube με αφορμή της ακραίες επιθέσεις που δέχεται την τελευταία εβδομάδα, μετά από την αντίδρασή του στην δημοσιοποίηση των πρώτων καταγγελιών για σεξουαλική παρενόχληση στο θέατρο. Οι δηλώσεις του Σταρόβα υπέρ του Κώστα Σπυρόπουλου στις εκπομπές «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και «Ευτυχείτε», μετά από την δημοσιοποίηση των καταγγελιών γνωστών ηθοποιών κατά συναδέλφων τους, σκηνοθετών και θιασαρχών για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης, ε

Διαβάστε το στο spoilers

Κατάρες δέχεται ο Σταρόβας λόγω Σπυρόπουλου: «Χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου»!

Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Σταρόβας υπέρ του Κώστα... Το άρθρο Κατάρες δέχεται ο Σταρόβας λόγω Σπυρόπουλου: «Χοντρέ να βιάσουν την κόρη σου»! εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας